Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

David_Sabre

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Neutralus

Apie David_Sabre

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Miestas
    Panevėžys
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

1.288 profilio peržiūros
  1. Nu tai žinai, čia ir pažės daugiau kas ir pnš..tai reik bent gerą įvaizdį padaryt, o tai nepadarys dar nieko dėl šios nelygybės, kai vieni gauna kick/jail už tai, o tamsta puolate prie ban komandos . + jei pradėčiau čia išsipisinėt ir pnš, tai dar pats problemų gaučiau ... Nežinau, čia aš sunkiai suprantu pačią serverio sistemą, ar jūs, PD direktorius. Patikslinkite, jei žmogus surakintas ir įsodinamas į mašiną, tai kaip jis gali, kaip jūs teigiate, "išlipti" ? Pagal savo patirtį teisėsaugoje pamenu, kad surakintas žmogus negali įlipti/išlipti iš transporto priemonės savu noru be komandų /įsodinti ir /išlaipinti. Tai kaip čia, PD direktoriau, gaunasi? Kažkaip jūsų teiginys man netvirtas PS: Sorry už 2 atsakymą iš eilės..norėjau redaguot pirmą, bet ten tas citatas kitur meta ir pagalvojau labai nepyksit
  2. Būtent, gerbiamasis,BŪTENT. Netyčinis, bet paspaudimas buvo. Tačiau nebuvo piktų ketinimų
  3. Gerai, matau čia nieko draugiškai nesigauna, tad tsg siūlau palaukti prižiūrėjotų, kurie tai išspręs profesionaliai .
  4. Nu,gerbiamasis, prašyčiau . Aš, kaip liudininkas, galiu teigti, kad jam netyčiomis paspaudus "f" raidę ir nusiteleportinus atgal į ligoninė jis pats akivaizdžiai pasimetė ir kurį laiką neišėjo. Bet galų gale viskas gavosi taikiai: jį jau sodino į mašiną, kai jis gavo baną.
  5. Pritariu visu 100 procentų! Aišku, nereikia įspėti ar kažką daryti administratoriui, bet unban ar bent laikinas ban būtų neprošal, suprantat? Žmogus aiškiai nori žaisti, jei rūpinasi savo banu, tad kodėl jam neleisti? Siūlau viską draugiškai išspręsti su unban/1sav ban ir be jokių įspėjimų. Ačiū, gerbiamieji skaitytojai ir mūsų bendruomenės administracija
  6. Gerb. administratoriau The_Vodkius , dėl įžeidimų norėčiau jums paprieštarauti. Žodis 'nolaiferis' nėra piktybinės prasmės žodis. Jis tiesiog apibūdina žmogų, kuris didelę dalį laiko praleidžia prie kompiuterio. Dėl šaudymo į civilius, taip, matosi jog Tony_M šaudė į civilį Vilius_E, bet jei nežinote situacijos, tai prašyčiau nedaryti skubotų išvadų. Tony_M pats yra su maža dalimi gyvybių. Iš to galime spręsti, jog Vilius_E galimai jį puolė. Ypač esant gaisrininku, žaidėjas gali su gesintuvu drąsiai bandyti žudyti asmenį su šaunamuoju ginklu. Tad šiuo atvėju drįstu teigti, jog SS neužtenka, kad pagrįstumėte savo teiginį. Aplinkybės nėra žinomos, tad negalite daryti netikslingų išvadų. Pasvarstykite, jei jus pultų žaidėjas su gesintuvu/spray can, ar jūs atsimintumėte ir iškart skubėtumėte nusiimti spalvą, ar imtumėtės veiksmų?

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.