Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Nerijux_Kvd

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    96
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-5 Nepritampantis

Apie Nerijux_Kvd

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2002.11.21

Profilio peržiūros

2.285 profilio peržiūros
  1. prašau pasakyk, kad čia buvo tik pokštas

    9b7d1a98e9c92f9c25d913068335fcf0391.png

  2. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Karosas(Forumo banas plz unban ) 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Sensejus_Igoris 4. Kaip buvo čytinama: Per soba pašoko iš pradžių turėjom pagaut, kad free fix bet čiuvelis paspaudė ne tą knopke ir gavosi mario jump. 5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  3. Anketos forma 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas_Karosas(Su kitu forumo acc rašau nes įspėjimą gavęs) 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Robertux_Greitux(Robkė) 3. Tikslus laikas ir data: 2017-05-04 : 16:46 4. Kaip buvo čytinama: Drive by su mocu. 5. Įrodymai ( būtina ) : 6. Papildomi komentarai ( nebūtina ) :
  4. Ankėta: 1.Koks jūsų žaidimo slaptyvardis?: Lukas_Karosas (Forumo Isp gaves) 2.Koks jūsu eilėraštis?: o ką žinau ne mano reikalas Atsikėlęs gražų rytą, Jungiu kompa aš smagiai, RLS pažaisti noriu, Nes ten best DPKT. Pro langely pasižiūriu, Ten saulelė šviečia, Bet Džioraldas man pasakojo, Patrulioti aik dabar. Prieš mėnesy teamspeak'e, Užbaninau kažką, Briusas labai supyko, Ir išmetė manę, Bandau dabar sugryžti, Bet daros vis sunkiau, Bet rankų nenuleisiu, Ir stengsios vis labiau. 3.Kokios vietos norėtumėte?: Na žinoma 1 bet ir dėl kitų nesupykčiau Eilėrašty buvo paiminėti : @Jason_Harris @Tom_White @Briusas_Pro P.S Kai skaitysi skaityk su kablelias

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.