Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Michael_Brass

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    223
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-4 Nepritampantis

5 Sekėjai

Apie Michael_Brass

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2000.09.19

Informacija apie narį

  • Miestas
    Marijampolė
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

1.934 profilio peržiūros
  1. as tau sakau kickas ne free o uz kliuti ir nera del kliuties ka gincytis. o jailas taip negerai padariau bet del tavo nesamoniu teko taip padaryt, kaip pats busi normalaus proto o nemastysi kaip snarglius ir sudo nemalsii tada viskas bus normaliai, kaip bus cia taip netturi man reiksmes. taip kad paka.
  2. aiskiai matosi kad pusvalandis praejo kai mes tik jaile atsiradom o tu kur numetei ta foto ten neuzilgo pagavai, ir prie ftb bazes belekiek laiko sukai ratais. Ir nuo kada tau jaile galima naudot /ant /taz? Turiu teise kickint jeigu kliutis palikta ant kelio kur trugdo visiem, nes tu jos daug laiko nenuemei ten buvai palikes kelis kartus pravaziavau ir dar vienas zaidejas rase. ir jeigu gauciau tai gauciau tik uz jaila 2x isp, uz kliuti viskas gerai, mute gerai, tik jailas 2x negerai bet tu pats prisiprasei nes dariai konkrecias nesamones, tonny morello turi turet daug ird kaip tu ji free gaudei amzinai dejai star ir pns. taip kad tu filosofe nebandyk vartytis dar cia nes pats prisidarai nesamoniu ir paskui verki su papeikimais.
  3. Gal kokia valanda daugiau tu mane veziojai surakinta ir issipisinejai sakau vezt sakai ne ir pns, paskui kiek kartu gaudei ant dejai belekaip, staru bilekokiu, atrakini surakinii ir pns, paskui pasodinai i jaile su free starais, atejes jaile rakinejai mus su tonny morello nesamones pats visa nakti dariai ir visa nakti grynai trugdei zaist todel saudydavom, veliau atsibodai ir neiskenciau ir dejau jailo, kliutis matosi nuotraukoj trugdo visiem, rase vienas kick tave bet buvau pamirses ir paskui pats pamaciau ta kliuti. taip kad pries rasydamas ir pats pagalvok kiek visokio s pridariai. as kad ir gausiu ta isp tebunie. bet pats durnas esi. https://imgur.com/a/GMgskVl , dar mute gavai uz floodinima, matosi foto.
  4. Komandos pavadinimas - Meškiniai Komandos kapitonas - Michael_Brass Komandos atstovas, lenktyniausiantis su sandking'u - Michael_Brass Komandos atstovas, lenktyniausiantis su keturračiu - Michael_Brass Komandos atstovas, lenktyniaujantis su sanchez motociklu - Tonny_Morello
  5. Tai tinka 3mln + inf?

    1. Karkis_Finger

      Karkis_Finger

      ... :DDDD Aš už wang carsą gavau 3mln, baikkk.. :D

    2. Michael_Brass

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.