Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Kileriukas_Asas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    160
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-21 Nemėgstamas

6 Sekėjai

Apie Kileriukas_Asas

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2000.12.05

Informacija apie narį

  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris padarė pažeidimą?: Kosmosas_Kosmonautas Kokį pažeidimą padarė žaidėjas?: Izeidimai ir keiksmai Pažeidimo įrodymai: https://imgur.com/a/BrLDdsV
  2. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Kosmosas_Kosmonautas Pažeidimo aprašymas: Be priezasties padare /to pas mane ir nuzude Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://youtu.be/CT-imOGUCMM
  3. *keiksmai* bet tu skrudzai pzdc *keiksmai* geriau ka nors dėl servo padarytum pvz koky gimtadieni servo surengtum kurį praleidai ar ka nors panašaus kad surinktum į serva žmonių o ne tuos savo „įspėtas“ forume ir pnš. Gal dar bent retkarčiais pats ateitum į serverį ir pasidairytum kas ? kaip ? tam serveryje. Bet gi tau aišku px yra tau svarbu tai kad tu šaibas gauni is servo doneiteriu ir pnš. Imk bent kokį pavizdy iš d0nt`o jis bent jau retkarčiais atnaujina serverį ir jame apsilanko ir mldc yra o tu *ižeidimai* krc... Ir žinok man pohui kas man už tai ka pasakiau bus, aš jau geriau pasidžiaugsiu paauglyste su draugais nei sedesiu šitam serve su tokiaiu savininku. Ačiū už dėmesį :)

    1. Rodyti daugiau komentarų  23 more
    2. Hipster_Limon

      Hipster_Limon

      Problem, tu vapšie slysk nahui iš čia grėbly, jeigu esi dalbajobas kuris sėdi šikną suraukęs forume ir nori, kad iš tokio servo taptume axuėnu, kad po 500 žmonių loštu , persišviesk savo tuščią makaulę. 

    3. Frank_Nortena
    4. Karolina_Anderson

      Karolina_Anderson

      Tai jei žinai,kad mums pochuj,kam čia rašai ,kaip niekam neįdomu? :DD Logiškas esi,žmogau. Lankyk mokyklą tu gal,nes nesiorentuoji gamtoje. 

  4. xDD sits geras P.s. kaip ta muzika vadinas kur povilas klause
  5. Mldc, taip ir toliau. Geriau dažniau ir po biški
  6. Ka gi busiu pirmas MLDC, istaeisei mano surasta buga
  7. Vardas_Pavardė serveryje: K_A Pasiūlymo aprašymas: Nu krc kad zaidime ant skino veido galimetu usideti foto su savo veidu Pasiūlymo nauda serveriui: Bent zinotai kokias rožas turi zaidejai Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): Nesmerkit plyz :/
  8. Vardas_Pavardė serveryje:Kileriukas_Asas Pasiūlymo aprašymas:Pvz kai kas nors saudo teisesauga ar kas nors pan. Teisesauga pvz paspaudus raide x galetu uskviesti pastiprinima ar pan ir kai kvieti pastiprinima butu parodyta kad tas ir tas kviecia pastiprinima ir parodytu ant mini mapo Pasiūlymo nauda serveriui:Ydomiau zaist butu ir realistiskiau Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.