Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Cynthia_Hand

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    1.738
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    21

Cynthia_Hand paskutinis laimėjimas - Vasaris 2 2018

Tą dieną Cynthia_Hand turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

46 Pritampantis

Apie Cynthia_Hand

  • Rangas
    Be naked when I come home.
    Newbie

Informacija apie narį

  • Lytis
    Moteris

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Nenustatyta

Profilio peržiūros

38.233 profilio peržiūros
  1. Visų pirmą, atkreipk dėmesį kokį "deramą" pavyzdį rodai naujokams, duodamas jiems ginklų ir skatindamas šaudyti į civilius. Vakar tavo dėka teko net 2 žaidėjus uždaryti į kalėjimą, manai, kad po tokio pasitikėjimo tavimi, kad "čia nieko nenutiks", bent vienas jų dar grįš į serverį? Jeigu toliau mažinsi žaidėjų skaičių, nepagailėsiu nusipirkti 3 lygio administratorių ir užblokuoti tavo paskyrą. Kadangi taisyklėse nėra užsiminta apie tai, kokia bausme reikia bausti pakartotiną žaidėjo žudymą, manau, kad /jail 3600 buvo tinkama, nes: 1) nužudei žaidėją, kuris davė man įrodymus, kad jį įžeidinėji per /r (įrodymai čia), po to privažiavai ir pradėjai į jį šaudyti (įrodymai čia), o po to laukei prie ligoninės, kad išeitų ir galėtum šaudyti toliau (įrodymai čia), 2) jeigu nebūčiau to padariusi, būtum kartojęs tai ne du, bet tris ar keturis kartus, kol atsibos ir taip trukdydamas žaidėjui žaisti. Tikiuosi, kad Medikų valdžia atkreips į tai dėmesį ir tave išmes iš darbo be galimybės grįžti atgal. Gėda.
  2. Visų pirmą, ne visi laiko pinigus banke, tad automatiškai vienam nuskaičiuotų iš, pavyzdžiui, 200 tūkst., o kitam 0 € turint, nebus iš ko (tada iš algos gal?). Ir šiaip, nebebūtų to grobimo pagrindinės esmės. Mafijos prarastų pinigus bet kokiu atveju - tiek laimėjus, tiek pralaimėjus grobimus. Kai tuo tarpu teisėsaugai nėra padaryti jokie specifiniai mokesčiai. Prieš.
  3. Bus ir moderatoriai dar įspėjimą sušers, tad kol nepamatė, kuo greičiau redaguok temą pagal anketą. Dėl sekimo jau buvo daug kartų siūlyta, bet tikrai UŽ. Anksčiau budėjimas, kaip papildoma darbuotojų veikla, buvo taikoma ankstesnių direktorių, bet šiuo metu ji nebėra paklausi. Tad šio proceso sugrąžinimas priklauso tik nuo paties darbo direktoriaus - jis sukuria forume atskirą temą, kurioje darbuotojai kelia įrodymus įvykdžius budėjimo reikalavimus ir už tai gauna atitinkamą atlygį. Nei Medikai, nei Taksi nėra nuobodūs darbai - tai dalis ir valdžios atsakomybės. Jeigu turi gerų idėjų, kurias galėtų įgyvendinti darbo, kuriame dirbi, direktorius - siūlyk, padėk įgyvendinti ir prisidėk prie darbo veiklos. Nemanau, kad serverio sistemoje būtų atnaujintos darbų veiklos ir įkelti nauji priedai, tad belieka keisti ir daryti tai, ką leidžia esamos galimybės
  4. Čiau. Geros vasaros!

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  3 more
    2. Cynthia_Hand

      Cynthia_Hand

      Per skubėjimą pamiršau visiems padėkoti už dalyvavimą, o ypač tiems, kas dalinosi savo klausomomis dainomis. Pastebėjau tendenciją, kad rusiškos dainos labiausiai dominuoja, na, dėl skonio nesiginčijama gi xD Ačiū dar kartą visiems!

    3. Tadas_Black
    4. Donatas_Vait

      Donatas_Vait

      @Cynthia_Hand Kažkaip ir aš šitą pastebėjau jog dominuoja serveryje rusiškos tararaikos :))

  5. KONKURSO PABAIGA Kadangi susiklostė įdomios aplinkybės: Pakeičiau nugalėtojų sąlygas, jų išrinkau ne 3, o visus 5! Prizai ir laimėtojai pasiskirstė taip: 1 vieta (rls12) - @Mantas_Sviderskas 2 vieta (rls5) - @Evaldas_Air 3 vieta (rls5) - @Gintare_Smk 4 vieta (rls5) - @Eddy_Micro 5 vieta (rls2) - @Rytis_Gun Rinkimų įrodymai: Išsiųstų žinučių įrodymai:
  6. Neturiu net žodžių apsakyti tą jausmą, kai pagaliau gyvenime pasiseka ir nebesijauti visiškas loser. Prieš keletą mėnesių laimėjau 3 €. Nori ir tu laimėti loterijoje, kurį panaudosi RLS.LT serveryje?

    Užeik čia ir brūkštelk "Dalyvauju". Sėkmė lydi net ir didžiausius dvasios ubagus ;)

     

  7. Sveikinu, vaike, su paskutiniais vaikiškais metais. O kad gimtadienis būtų įsimintinas, trumpai parodysiu savo kolekciją, labai nedemonstruodama viešai, bet kad būtume atsilyginę :)

    Būk laimingas, Mantai, visus 17 - liktus metus <3 

     

  8. 1. Jūsų slapyvardis(Vardas_Pavardė) žaidime - Cynthia_Hand 2. Kodėl norite dalyvauti turnyre? - Tęsiam tradicijas! 3. Ar laikysitės viršuje nurodytų nurodymų? - Laikysiuosi.
  9. Sveiki, RLS.LT serverio žaidėjai! Būtų buvusi puiki proga padaryti tai prieš/per/po serverio gimtadienio, tačiau, deja, mano alga prasilenkė visu mėnesiu, tad skelbiu šį konkursą šiandien. KAIP DALYVAUTI? Paprasta - tau tereikės parašyt komentare, jog dalyvauji. Kad taip nebūtų taip paprasta, nors bus, prašau komentare prisegti ir dabar labiausiai klausomos dainos link'ą, o jeigu būtų ir visas playlist'as, būtų iš vis pasaka! Tai, žinoma, neturės jokios įtakos konkurso nugalėtojų rinkimui. PRIZAI: 1 vieta - rls12 (600 kreditų) 2 vieta - rls5 (200 kreditų) 3 vieta - rls2 (50 kreditų) + 500 tūkst. € APIE VISKĄ 1. Nugalėtojus rinksiu per tinklalapį, kuriame suvesiu visų dalyvaujančių žaidėjų sąrašą ir programa atrinks 3 laiminguosius, o tai filmuosiu, kad būtų išvengta korupcijos ir kt. bullshit. 2. Terminas: 2017-06-10 iki 2017-06-25 3. Nugalėtojai bus paskelbti šioje temoje su screenshot'u, kuris įrodys, jog prizas nukeliavo būtent tiems, kas buvo išrinkti. Čiau.
  10. Sveiki, RLS.LT serverio komandos nariai, žaidėjai bei žmonės iš ateities, skaitantys mano anketą į praeitį. Aš esu Cynthia_Hand, žaidėja, prisijungusi prie jūsų 2016 metų, sausio 5 – ąją dieną. Turbūt būčiau prisijungusi ir anksčiau, nes broliškas atkaklumas įsirašyti SAMP prasidėjo nuo rudens, tačiau seseriškas užsispyrimas užsitęsė iki pat kitų metų. Man 17 metų, lankau 11 – liktą klasę, laisvalaikiu geriu iš puodelio, ant kurio nuogo vyro imitacija, o miegoti einu iki 22 valandos, nes ką gi veikti? Būtent tą eilinę dieną, kai administratoriams pranešė, jog prisijungė žaidėja, kurios vardas pirmą kartą įregistruojamas sistemoje, tada viskas pasikeitė iš esmės. Nutraukiau niekur nevedančius santykius, 300 minučių per dieną praleistų čia tapo minimaliausia norma, o žemaitiška tarmė šioje erdvėje buvo paprasčiausiai pamiršta. Neslėpsiu, būti merginai – privalumas. Kai tuo tarpu žaidėjai, pradėję tuo pačiu metu žaisti, kėlėsi patirties kiekį, aš jau važinėjau su SK ir turėjau serveryje reikšmingų draugų. Nes tam prireikdavo pasakyti tik 8 raidžių junginį, kuriuo turiu garbę vadintis ir už SAMP ribų. Pradžia – ne mano nuopelnas, o žaidėjų, kurie turėjo kantrybės atsakyti į visus man kilusius klausimus, padėjo ir stengėsi, jog įsiliečiau į bendruomenę. Pirmosios pareigos buvo vėlyvos, nes neįpareigojantis žaidimas atrodė smagesnis už darbo priežiūrą, žaidėjų drausmę ir paklusnumą. Tačiau pavaduotojų, po jų sekančios – direktorės, serverio prižiūrėtojos pareigos tapo puiki galimybė išbandyti save kituose vandenyse. Pareigų ratas sukosi, keitėsi viena su kita, tačiau patirtis išliko, kurią galbūt dar teks galimybė panaudoti. Mėgstamiausias darbas serveryje – Taksi. Jame daugiausiai ir praleidau laiko, susidūriau su daug įvairių direktorių, vengiau treniruočių, nes manau, kad nepasižymiu nei reakcija, nei orientavimusi aplinkoje, tad tuo tarpu, kai komanda plušdavo dėl premijų, aš žiūrėdavau serialus. Negaliu teigti, jog esu labai didelė ekstravertė, tačiau realybėje nesusidurdavau su tokia gausa įvairių žmonių. O čia susidūriau. Dėl vienų eini miegoti nebe 22 valandą, o 2 valandą nakties miegoti, dėl kitų – aukoji savo laiką suteikdama pagalbą. Su vienais kalbi apie naktį, su kitais – esi naktyje. Vienų vardų jau nebeprisimeni, kitų - negalėsi pamiršti. Tikro gyvenimo suirutė. Dabar man 19 metų, baigiu 12 – liktą klasę, RLS – praeitis, apie kurio egzistavimą kartas nuo karto primena mano atėjimo kaltininkai. Ir prašymai padėti parašyti anketą į direktoriaus pareigas. Įdomus sutapimas – mano pirmasis oficialus darbas netiesiogiai susijęs su patirtimi, kurią įgavau čia. Mano CV priminė mano rašytas anketas dėl pareigų, jeigu ji pralenkė dar 22 gyvenimo aprašymus, manau, tai rimtas argumentas, pagrindžiantis anketų rašymo naudą. Sveikinu visus su jubiliejiniu RLS.LT gimtadieniu. Linkiu nenustoti tobulėti, siūlyti ir įgyvendinti idėjas, plėsti žaidėjų gretas, surasti savus ir praleisti laiką taip, kad niekada nepamirštumėte. Ir nieko nesigailėtumėte.
  11. Agi paveluotai.. na, bet geriau veliau negu niekada ;) taigi sveikinu sulaukus 19-os. Linkiu daug jėgų ir kantrybės sprendžiant gyvenimo problemas, šilumos iš tave supančių žmonių ir plačios kasdienės šypsenos tavo veide. Su gimtadieniu!! ^^

    1. Cynthia_Hand

      Cynthia_Hand

      Ačiū, Džioraldai! :)

  12. Na, kadangi Facebookan nepriimi, tai sveikinu čia - SU GIMKA!!! Laimės, pinigų, bernų ir laiko, kurį galėtum skirti aktyvesniam Discordo dalyvavime :D. Tikiuosi ir toliau, jau dar labiau suaugus, chatinsi pošlius dalykėlius su manim :P

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  5 more
    2. Ridas

      Ridas

      AŠ MANIAU............ NESMAGU

    3. Cynthia_Hand

      Cynthia_Hand

      TU MESK GERT, RIDAI, TOLI NENUEISI SU BONKA KASDIEN

    4. Ridas

      Ridas

      KOKIA GERIMU KĄ TU SVAIGSTI AŠ NESUPRANTU!!

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.