Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Senpai_Hentai

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    377
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    2

Senpai_Hentai paskutinis laimėjimas - Gegužė 30 2017

Tą dieną Senpai_Hentai turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

78 Pritampantis

Apie Senpai_Hentai

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 1999.03.01

Kontaktai

  • Discord
    Mr.Senpai69

Informacija apie narį

  • Miestas
    Stuttgart
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    II lygis
  • Darbas
    Policininkas

Profilio peržiūros

5.283 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Senpai_Hentai 2. Kodėl norite dalyvauti šiame evente?: Free prizai why not??
  2. Ir va ir vel tas vakaras sunkus, sedziu prie PC ir rankas sildaus i papus... ... truksta zodziu po siandienos, tad sukuosi as dar viena , ... Pasijunges RLS ir kiausius isvertes, pamaciau grobima , ir bl likau as apsiverkes. ... I lauka iseit isgert nebegali, nes korona vis arciau ir jau senai arti. Tad atsijungiu as siandienai, eisiu sildyti visiem pieno.
  3. Nematau nei vienoj ft, kad musiausi ligonineje, nes ten net nesilankiau, o jeigu uzsirovei ir gavai i nosi cia jau ne mano problemos, kad nieko negali padaryti tik kaip kickinti
  4. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Redo_Alva Pažeidimo aprašymas: Free kick ? nei as hp buvau nei ka, o jei nusaunu isejus is hp, nemaciau per kiek metu kad uz tai kickint galim. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  5. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Justas_Ses Pažeidimo aprašymas: Free jail ? Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  6. Jūsų nuotrauka, privalo susyti su RLS.LT projektu, ir tu turi būti padaryta realiame gyvenime.
  7. Taigi renginių komanda sugalvojo padaryti nuotraukų konkursą! Taisyklės ir kita informacija: Konkursas vyks nuo 2019.01.14 iki 2019.02.01 Kad konkursas įvyktu reikia 10 dalyviu. Jūsų nuotrauka, privalo susyti su RLS.LT projektu, ir tu turi būti padaryta realiame gyvenime. Idejos visiškai gali buti visokios, nuo gražių graficiu iki nuotraukų su draugais ir humoru, galite kurti ir prigalvoti visokiausiu situaciju, *Pvz: Kaip Vodkius stabdo kekviena uz tai kad 0.5cm ne taip gatveje stovi ir tt*. svarbiausia jūsų nuotrauku susyja su šiuo projektu. Nuotrauka gali būti tik viena. Jai sugalvosite kelti nuotraukas per kitas paskyras jūs busite diskvalifikuotas. Nuotrauka turi būti jūsų, o ne ištraukta iš interneto arba pavogta is kitu zaideju. Norint dalyvauti konkurse jums reikės užpildyti šabloną, kuris yra pateiktas šios temos apačioje. Kaip vyks balsavimas: Laimėtojai bus vertinami, pagal nuotraukos idėja, kurią spręsime mes (Renginiu komanda + RLS komanda). Nugalėtojai bus paskelbti po kelių valandų, arba sekančia diena. Prizai: 1 vieta: 300Kreditu + 200.000Valiutos 2 vieta: 200Kreditu + 100.000Valiutos 3 vieta: 100Kreditu + 50.000Valiutos Isskirtines nuotraukos, gaus paguodos priza 50.000Valiutos Šablonas. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: 2. Ar susipažinote su visomis taisyklėmis: 3. Jūsų nuotrauka(įkelkite į imgur.com): Remėjai: Kekvienas žaidėjas gali paremti šį eventa ir padėti padidinti evento prizo suma, už paaukojima 50k ar virs, gausite *REMEJO ICONA* TeamSpeak serveryje iki renginio pabaigos
  8. Mes isvis mokinomes visi bhopint su dvirkais... Kokio velnio reikejo ateit prisipist, oveliau jailint? Zema nemanai?
  9. nope, nesimaniau kad iki to visko visa tai nueis :3 kur cia civiliai nzn, +Saudot i mus, mes atgal... "? o kai gaunat jailinat ? WHAT ?
  10. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Mantas_Blogietis Pažeidimo aprašymas: Sedejome su Iveta_Cho ir Malvinas_Mafija masinoje, i mus pradejo saudyti Mantas, Three_Drugs ir Saras_lol, atsakeme tuo paciu ... po poros kartu manto mirciu pradejo dalinti jailus uz kara kuri pats pradejo ???? +civilis saude i civili, kame problemos 2kart jailinai mane ir dar ir Iveta kuri daug net nedare Vaikinas igavo privilegiju tai per daug jau savo galios nori pardodyti, gal ramiau bsk ka ? Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/e6kwaVr
  11. Issizeidziau kaip mesa. + ne tik mane izeidei: https://imgur.com/a/7ux5iA1

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.