Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Dainius_Drifterrr

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    296
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-9 Nepritampantis

2 Sekėjai

Apie Dainius_Drifterrr

  • Rangas
    Esu tiesiog Dainius
    Newbie
  • Gimtadienis Gruodis 29

Informacija apie narį

  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

2.816 profilio peržiūros
  1. Visai normaliai tik galejo būti truputį daugiau informacijos. O tu Donald jai kietas sukurk pats laikraštį ir čia nestumk ant kitų...
  2. Kada pradėsi mokyklą lankyti? Vos vos supratau ką ten parašiai... 1-Už 2- prieš
  3. Visų pirmą atsiprašau, kad rašau ne pagal anketą. Man taip bus lengviau išdėstyti mintis. Aš žiūrėdamas pasiūlymus radau Admo_Gfx pasiūlymą. Taigi aš tą pasiūlymą pakoreguosiu ir kai ko pridėsiu. Taigi pradedu. Sf mieste padaryti namus su veikiančiais garažais. Tai pat ir namus su garažais esančius miesteliuose Sf apylinkėse. Tuose garažuose būtų galima ne tik laikyti mašiną, bet ir ją tobulinti. Šiam dalykui reiktų komandos /ntune ar panašiai. Bet name tų detalių iš karto nebus. Jas reikės pirkti kokiame nors garaže. Pirkti būtų galima parašius komandą /dpirkti ar panašiai. Tada Išmestų lentelę kaip ir tune garaže. Toje lentelėje būtų detalių pavadinimai ir prie jų kainos. Nusipirkus detalę ją reikėtų vežti į savo namą ir ten ją padėti su komanda /dpadeti ( Čia turiu omeny /detale padeti, bet atrodo tokia komanda yra direktoriams tai pagalvojam visi). Na kai jau nori tiuninguotis/tobulinti mašiną jau kaip minėjau naudoti komandą /ntune. Tas Detalių pirkimo garažas būtų verslas (jūs sugalvokit kiek į minutę). Į verslą nuo detalių kainų eitų kokie 5-10%. Na, o likusieji procentai eitų į darbų /dfondus. Būtų tam tikros detalės skirtos mašinai (Kiekviena po 3 rūšis), pvz. silpnas variklis, normalus ir galingas, taip pat ir su kitom detalėm (NOS ir t.t.), gal padaryti reikėtų dar GPS sistemų, na kūrėjai turit vaizduotės, jei įmanoma, pamastykite. (Paprastas GPS - 50,000lt ; Normalus GPS - 100,000lt ; Galingas GPS - 200,000lt). Variklių kainos (Silpnas - Jį turėtų visos mašinos, tai būtų paprastas mašinos greitis (pvz. INF važiuoja MAX 309km/h, tai čia būtų silpnas), normalus variklis - 350,000 litų (Pridėtų MAX greitį 20km/h) ir stiprus variklis - 800,000 litų (Pridėtų greičio dar 40km/h), tai galėtų turėti tik pasiturintis žmonės, jie galėtų taupyti ne ant namo, o ant mašinos tobulinimo, manau kainos variklio yra kaip tik, nes jei visi turės tokius variklius, tai vėl nebebus jokio įdomumo. (Čia Laimio Įdėja su kainomis). Už/Prieš ir Kodėl? Jai kas nepatiko pasakykit savo nuomonę kaip jums patiktų. Aš pakeičiau pavadinimą, nes matau niekas jo nepamato kai yra pilna tokių pavadinimų.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.