Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Ass_Hole

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    2.046
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    17

Ass_Hole paskutinis laimėjimas - Balandis 12 2018

Tą dieną Ass_Hole turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

-16 Nemėgstamas

Apie Ass_Hole

  • Rangas
    Čytų irštvos motininė kamanė
    Newbie
  • Gimtadienis 1995.12.23

Informacija apie narį

  • Miestas
    vkawnasė
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

18.646 profilio peržiūros
  1. Sw ką tu?

    1. Rodyti daugiau komentarų  8 more
    2. Ass_Hole

      Ass_Hole

      nee, jei rimtai tai neapsikrausiu žaist. :D Ble pažiūrėjau, registruotas 2013 metais, dabar 2021 joptvaimat kiek daug metų prabėgo

    3. The_Smecher
    4. Benas_Offensive
  2. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Joris_Boom Pažeidimo aprašymas: : Provokuoja susišaudymą, išprovokuotą situaciją taiso naudodamasis administratoriaus komandomis. Privažiavo, nužudė, užmutino... Atsišaudžiau, pasodino. Nepamašu į tvarkos palaikymą serveryje, manau vertas įspėjimo. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  3. Įspėjimas už taisyklių pažeidimus, bet koks žmogus turi būt degradas, kad sėdėt bazėje po grobimo ir laukt kol kas nusikeisk ;D Tada iškarto papeikimą rašyt, realiai tai ir yra tikrasis kenkėjas, čia jį reiktų bausti. x)
  4. Ta pati situacija kaip ir su Tpaba irgi prisijungiau ir miau, galvoju wtf? Naturali reakcija. Po grobimo sėdi vergas ir laukia kol kas ką pasakys ;d
  5. Atlikau savo darbą, žmogaus grobimo eigoje atsijungei. Taip ? Taip. /lban bausmėse nėra numatyta, tačiau logiška jog mes surakinti atsijungti negalim. Jūs taip pat negalit kol esat surišti. Kadangi nematau ar tu atsijungei savo noru ar ne - blokuoju, jeigu ne savo noru, visada gali pateikt įrodymus prašydamas atblokavmo.
  6. Prašyk unban, su fotke kaip tau išmutė skaitliuką. Banko grobimuose daug kam nerodo ar tu išjungei GTA ar tau elektra dingo, zonose taip pat niekas nemato, bet banus gauna visi. Visi lygus.
  7. 1.Vardas_Pavardė: Ass_Hole 2.Kodėl dalyvaujate DM - event;e : nr pakapot 3.Ar tik dėl pinigų dalyvaujate?: ne pinigose laime 4.Ar esate tuom tikras jog laimėsite? Būčiau tikras, prizą iškart išmokėtum
  8. Kažką su kokybe sugrybavau, bet matosi... Esu civilis, neesu maištininkas, tiesiog sėdžiu kalėjime, statusas nesuteikia leidimo kariuomenės darbuotojui šaudyti manęs.
  9. Eee, bahuras, aš tave pasubinau ne dėl tokių prikolų.. ;( dislike ir unsub. - 

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  8 more
    2. Simas_Music

      Simas_Music

      :Ddddd

      parodyk laiką kur kreivai šaudau, tada pakalbėsim

    3. Saška_Finazonik

      Saška_Finazonik

      Nuo pradžių iki 6sek ir td link pabaigos gerai matos. 

    4. Ell_Volfazas

      Ell_Volfazas

      Tai tu pasižėk kad kai jam ale "cwalkas" tam FILMUOTOJUI pakibo.. per nametaga matosi kad nickai čiuožia į šona.

  10. Tiesiog paliksiu tai čia. Skiriat m4 nuo ak47 ? SPREAD'o čia tikrai nėra. Aimo taip pat, vienaip ar kitaip įrodymų tikrai per mažai, vien dėl blokavimo, ką jau kalbėt apie direktoriaus pareigų praradimą. Irgi variantas jog Kyoshinas nenaudojo čytų. Sulėtinkit VIDEO ir žiūrėkit kada pradeda šaudyt.
  11. Ne namie esu, žiūriu per telefoną bet nematau jokio kraujo iš savo skino.. Padaryk pilnai normalius įrodymus, o aš žinosiu, kad visą laiką filmuot savo žaidimą gl hf. Jaučių grįžęs ir pasiknisęs po bandicam folderį dar rasčiau video kai čia važiuoju. Beto, mes vakar vakare kalbėjom dėl "inv" kuriais skundeisi, tai sakiau, kad kažkas iš gta buginasi, buvo HUD'as, dėl jo šaudyt negalėjau karts nuo karto ir tik iš tavęs sužinojau, kad kartais hp neima. Perrašiau gtą po to kai mane perspėjai. Tuo tikrai nepiknaudžiavau, nevaryk dievo į medį. Gryžau namo, pažiūrėjau ir pagalvojau, kad nesvaik tu Mirė tie kas ant stogo, žiūrėjau 10 kartų ir nemačiau nei vienos kulkos pataikytos į mane. Visi kas sėdėjo mašinoi pabėgo o nemirė. NET MAIŠAS NEMIRĖ, nors visi šaudo maišą visada.
  12. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Matas_Matt Pažeidimo aprašymas: Mute kai buvo įžeistas bendrajame pokalbiu lange būnant teisėsaugininku. Aplink mane buvo vien teisėsauga, tad jokios kitos frakcijos atstovas(-ai) negalėjo būti įžeistas. Pažeidimo įrodymai (foto/video): Kad jis teisėsaugininkas Žaidėjų įžeidinėjimas (jei teisėsaugininkas įžeidžiamas bendrajame pokalbių lange, bausti draudžiama, kadangi tam skirtas įtarimo uždėjimas (/ita)) - 2700 sek.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.