Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Cooler_Master

PENKTADIENIS!

Recommended Posts

Penktadienis - darbo savaitės pabaigą žyminti diena. Nors daugumai yra atosogos ir praktiškai kiekviena diena yra šventinė, tačiau tai nekeičia fakto, jog ji visuomet yra išskirtinė kiekvieno mūsų gyvenime ir šį penktadienį siūlau smagiai praleisti laiką RLS.LT serveryje kartu su draugais ir pažįstamais, nes Jūsų, mieli RLS.LT žaidėjai, laukia begalės įdomių eventų bei prizų.

Žalgirio mūšio imitacija.

Imitacija vyks laukuose prie Los Santos miesto :

81d7e2243ab7023ed8103b9472a8bac4212.png

Šioje pusėje rinksis mafija, gaujos ir žmonės, norintys prie jų prisidėti mūšyje :

c9a8e3c76d867edd8fcc0f3ef8328056492.png

priešingoje pusėje rinksis tesėsauga, apsauga ir kiti žmonės norintys jiems padėti mūšyje:

41025a8578c0730b7f9de02f2f28faeb626.png

Kova prasidės po signalo, lygiai 19 valandą (rinkitės nuo 18:40). Dabar keletas taisyklių(ir šiai esminių dalykų) žaidimo sąžiningumo bei malonaus pasibuvimo užtikrinimui:

  • Būtina sąlyga norint dalyvauti - katanos arba beisbolo lazdos turėjimas. Jei neturėsit - nieko tokio, jūsų susibūrimo vietose stovės ginklų prekeviai ir iš jų galėsite nusipirkti šių ginklų. Tačiau vis tiek siūlau geriau iš anksto tuo pasirūpinti.
  • Visų dalyviu šarvus ir gyvybes atstatys medikai, prašinėti admin healo nėra prasmės.
  • Draudžiama šaudyti snaiperiu ar kitais ginklais, tiek evento metu, tiek valanda iki evento mano nurodytoje vietovėje.
  • Narkotikų, skydų, admin, teisėsaugos ir mafijos komandos VISOS yra draudžiamos. Mirusius taksi gabens atgal į mūšio lauką, kaip pastiprinimą.

Taisyklės gali būti papildytos. Už jų nesilaikymą galite būti užblokuotas 2 valandom ir taip prarasti šansus laimėti pinigų arba dykumų dievą SAND KING per kiek vėliau vykstančias dalybas, todėl negadinkite penktadienio malonumo sau ir kitiems. 

Penktadienį auditas - negalioja!

  • Nuo pat vidurnakčio iki 23:59 serveryje direktoriai bei jų pavaduotojai galės visą dieną laisvai vykdyti atrankas be reikiamybės jas deklaruoti ir įforminti direktorių skiltyje. Todėl serveryje būti nuo pat ryto galėsite laukti atrankos į savo mylimą darbą.

Penktadienis - nuodemių atpirktadienis.

  • Jau kurį laiką esi bliste darbo, kuriame labai norėtum dirbti? Stenga pinigų išsipikrti blistą? Nieko baisaus - visą penktadienį išsipirkimai iš juodųjų sąrašų per pusę pigesni. 

19:30 priklausomai nuo prisijungusių žaidėjų skaičiaus bus išdalinti šie prizai:

  • 80 online - 10 žaidėjų bus išdalinta po 100k
  • 100 online - 15 žaidėdų bus išdalinta po 100k
  • 120 online - 20 žaidėjų bus išdalinta po 100k
  • 150 online - 30 žaidėjų bus išdalinta po 100k
  • 200 ir daugiau - 30 žaidėjų bus išdalinta po 100k ir vienam laimingąjam bus atiduotas SAND KING džipas 

 

Taip pat visą dieną vyks RADISTŲ rengiamos laidos, viktorinos, o nuo 19 valandos vyks žalgirio mūšio imitacija, apie kurią bus paskelbta kiek vėliau. Tad bus tikrai neeilinė ir smagi diena, nieko nelaukdami skleiskite šį žodį, tauta, ir susimatysim penktadienį :)

Redaguota . Redagavo Cooler_Master
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ir vėl iniciatyvos imasi tik Cooleris -.- Anyway, bus linksma su didesniu žaidėjų skaičium.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tai tikrai šaunu, dalyvausiu ir kviesiu visus savo pažįstamus, kurie žaidė ir žais RLS.LT, nes kaip minėjo, kuo daugiau žmonių tuo daugiau linksmybių ir prizų.   JEIGU PAVYKS DALYVAUSIU, o jei ne tai sekmės kitiems. Žinoma Titai susikuriam skype botą ir leidžiam visas dienas iki penktadienio :)

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tu konkrečiai neturi ką veikt :DD išeik į lauką bent vieną dieną

Eik kitų projektų laužyt čia nestenėjęs, ne tavo reikalas, kur aš būnu, o kur ne

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Eik kitų projektų laužyt čia nestenėjęs, ne tavo reikalas, kur aš būnu, o kur ne

Argumentuok, šūde. Aš tau draugišką patarimą duodu, nes išdurnėjai nuo sampo :D gal draugų REALIŲ susirasi ir gal net merginą, su kuria jau net ir REALYBĖJ pasilaižyt galėsi, ne tik per skype ^_^

  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Argumentuok, šūde. Aš tau draugišką patarimą duodu, nes išdurnėjai nuo sampo :D gal draugų REALIŲ susirasi ir gal net merginą, su kuria jau net ir REALYBĖJ pasilaižyt galėsi, ne tik per skype ^_^

Ko čia stresuoji, ką man tau argumentuot, tai, ką pasakiau yra aksiojoma. Pats gal ir išdurnėjai nuo to sampo, nepamenu, kada paskutinį kartą bent porą valandų sėdėjau serveryje, jau nekalbant apie tai, kad merginą ir taip turiu ir su ja praleidžiu pakankamai daug laiko. 

Kitą vertus tu matau tikrai daug svarbesne veikla užsiimi, sėdi kažkokiam forume, lieji savo pykti už tai, kad esi asilas, nes juk, žinoma, visi aplinkiniai yra kalti, o savęs nė nepastebi. Nors, ką aš tau čia pasakoju.. tavo akivaizdoje visi žaidėjai yra stereotipiniai lochai, koks pats ir esi. Sugebi man vieną ir tą patį prikaišioti : laukas, skypės laižekai, vėl laukas, geriau pasidaro tau gal? :D Tik bėda visa ta, kad aš pats tą pripažystu, buvau kvailas, patiklus, per daug jausmingas, bet tai tėra menka klaida, kurią aš gebu pripažinti ir iš jos pasijuokti, nes man net ir dabar neegzistuoja jokie preoritetai, jaučiuos vaikas ir tokiu norėčiau visuomet išlikti. Jei manai, kad mane žeidžia vaikiškos smulkmenos, tuomet man nuoširdžiai tavęs gaila, kadangi veikiausiai ir tave patį už visas tavo klaidas smerkė, o tu, naivuolis, dėl visko ir įsižeidi. 

Minėjau jau anksčiau, kad tavo ego tau neleidžia tinkamai matyti realybės. Tavo įsivaizduojamoje realybėje tu visur esi viršiausias, visi tau paklūsta, bet gyvenimas veikia ne taip. Neužtenka dirbti karts nuo karto ir tikėtis būti aukščiau už kitus, tačiau taip pat neužtenka ir manyti, jog esant aukščiau už kitus galima tikėtis tolimesnio kilimo minimaliomis pastangomis. Būtent todėl tokie žmonės kaip tu niekada gyvenime nieko doro ir nepasiekia. Jiems neužtenka valios net garbingai pralaimėti. O savo visišką negebėjimą susitaikyti su realybe parodei visiems tada, kai pralaimėjęs ėmei kenkti tam, dėl ko neva dirbai ir dėl ko stengeisi. 

Ir atsakyk man dabar, Justai, ką pametei? Kodėl vis grįžti čia? Viskas yra baikta, visi matėme, koks tu esi iš tiesų žmogus. Ir nereikia man tipinio "grįžtu, nes galiu, o ką uždrausi?" atsakymo, ko tikiesi dabar ateidamas kas kartą ir bandydamas įžeidinėti mane, kitus. Manai, kad tai ką nors pakeis? Kad netyčia įsižeisiu ir pasakysiu: "o ne, Justas teisus, aš esu tikrai lochas ir man reikėtų dar daugiau į lauką išeiti, gal padėti jam grįžti į pagalbininko pareigas ir padėti versti skrudžą?". Puikiai žinai, kad nieko panašaus net ir būti negali ir kad ir ką bepasakytum, aš myliu tave vienodai stipriai kaip ir visus kitus serverio žaidėjus, juk būtent todėl ir dirbu šiame serveryje.

Gal pajungsi netyčia savo košę galvoje ir persvarstysi viską, ką pasakiau. Ne mes pasikeitėm, o tu pats pasikeitei. Pamiršai ką reiškia žodžiai "žaidimas" ir "bendruomenė".

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.