Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Irmantas_Negausi

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    98
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

43 Pritampantis

5 Sekėjai

Apie Irmantas_Negausi

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Miestas
    Siauliai
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

2.067 profilio peržiūros
  1. Sori,kad isikisu ,bet pastaruoju metu esu vienas is aktyviausiu teisesaugininku ir grobimuose dalyvauju aktyviai. Ir tokie getinimai kaip 1 zmogus tai nulemia visa grobima ,nes kai c-bug naudoja kiekvienas rm ant tiek baisiai ,kad nusiema 1:5. Gaudant vazuojanti maisa pamatai @Mad_Franklin su sanchezu prilekianti pries 7 mus ir isnaikina visus. Jeigu paziurejus praeitus banus uz ka gauna Banus Smith_Juozas Mad_Franklinas bei kiti kuriu nepaminejau... Buna uz aimus ,kur jie buna atbaninti ,nes truksta irodimu arba pasirode tik ,kad naudoja. Todel kai sakai kad tik 1 atgetino tai labai daug ka pakeicia. O del Wh tai manau neslepus cia visi ji naudoja kiek esu kalbejes Mafijose/Gaujose/Teisesaugoje tik pries filmodami isjungia ji.
  2. Manau kad visiem galioja tos pacios taisykles cia tik 1 grobimas ,bet pastaraji men tai pastoviai pastebiu kai mafijozai /to i banka daro vienu metu prie ligonines kitu banke. + Noreciau ,jei monstras padeda grobimose tai tegul nusiema ir leidzia uzdeti /bega statusa. https://imgur.com/a/OVRLZTt
  3. 1. Jūsų slapyvardis(Vardas_Pavardė) žaidime - Irmantas_Negausi 2. Kodėl norite dalyvauti turnyre? - Nes noriu pakelti SHTEMPO reputacija 3. Ar laikysitės viršuje nurodytų nurodymų? Bandysiu.
  4. Pamastom logiskai. Tu zinodamas, kad neturesi laiko ,padedi zmogui pabegti taip pat rizikuodamas buti paciam pagautam. Padedant gavai beglio statusa. Ir mes turim nuimti bega vien delto nes tu neturi laiko. Jei neturi laiko tiesiog pasiduok , o i jaila patekes atsijunk. O ne Cituoju tavo zodzius ''Verkti'' Teisesaugai kurioje yra Lukas_Monstr ,kad tau nuimtu bega.
  5. Yra toks dalykas ,kad pastaruoju metu mafijozai/gaujiniai naudojasi bugu per kuri atsijungus su /ant ir starais arba bunant su /bega palaukia tam tikra laika ir prisijungus neatsiranda jaile. Dar yra tycinis interneto laido istraukimas per kuri irgi isvengiamas jailas. O paskui praso teisesaugos ,kad nuimtu bega ,nes pagal juos yra nekalti. @Ridas apie sita niekur nera kalbama todel spresk tu.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Irmantas_Negausi2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Tomas_Shanai4. Kaip buvo čytinama: Cj walk/run greiti didinancios programos5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  7. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Darius_Troll Pažeidimo aprašymas: /to Banko grobimo metu i Banka Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/0gr1eM0
  8. Bausti, mane sis administratorius nekarta buvo nubaudes netaisiklingai
  9. nebauskit mano draugo Monstrui atleidziu, gi padeda jis mums...

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.