Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Svaigulys_Forever

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    60
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Neutralus

1 Sekėjas

Apie Svaigulys_Forever

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

2.019 profilio peržiūros
  1. Oooo , geri atnaujinmai. Juos pamatęs nusprendžiau gryžti į seververį.
  2. Komandos nariai : Svaigulys_Forever , Kevin_Thefrenky Kokie nickai: flyMM` , fx` Koks bus jūsų klano tag: powerful // Ar skaitėt taisykles? Taip.
  3. Registracijos anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kevin_Thefrenky 2. Ar tinka jums šis laikas? Taip, tinka. 3. Ar sutinkate su taisyklėmis? Taip , sutinku. 4. Jūsų skype? frenky1124 Pildau už Kevin, prašė
  4. Registracijos anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Svaigulys_Forever 2. Ar tinka jums šis laikas? Taip, tinka. 3. Ar sutinkate su taisyklėmis? Taip, sutinku. 4. Jūsų skype? nneeddiiss
  5. Statymo pateikimo forma: 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis ; Chicago Bulls vs Washington Wizards 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Laimės; Washington Wizards 3) Statoma pinigų suma. 25k. Statymo pateikimo forma: 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis; Oklohoma City Thunders vs Memphis Grizzlies 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Laimės; Oklohoma City Thunders 3) Statoma pinigų suma. 25k. Statymo pateikimo forma: 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis ; Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors. 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Laimės; Los Angeles Clippers 3) Statoma pinigų suma. 25k.
  6. 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis Charlotte Bobcats vs Miami Heat's. 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Nugalėtojai ; Miami Heat's. 3) Statoma pinigų suma. 50k. 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis Indiana Pacers vs Atlanta Hawks 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Laimės; Indiana Pacers 3) Statoma pinigų suma. 50k. 1) Varžybos arba įvykis už kurį statote. Krepšinis Dallas Maveriks vs San Antonio Spurs. 2) Nugalėtojas (jeigu spėjate, jog lygiosios, taip ir parašote). Laimes Dallas Maveriks. 3) Statoma pinigų suma. 50k.
  7. Vardas Pavardė? Svaigulys_Forever Jūsų automobilio markės pavadinimas? Elegy Ar tinka data bei numatytas laikas? Taip. Ar sutinkate su taisyklėmis? Taip, sutinku.
  8. 1. Vardas_Pavardė žaidime: Svaigulys_Forever 2. Kaip vertinate savo drift sugebėjimus? (x/10): 9/10

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.