Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Montis_Fresh

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    275
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    2

Montis_Fresh paskutinis laimėjimas - Kovas 10 2017

Tą dieną Montis_Fresh turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

57 Pritampantis

5 Sekėjai

Apie Montis_Fresh

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 1997.01.19

Informacija apie narį

  • Miestas
    Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Fūristas

Profilio peržiūros

2.349 profilio peržiūros
  1. Labas, kaip ir žadėjau 1,5M dalybose, atiduosiu savo 16 int hatukę netoliese HP, su viskuo viduje. Sąlygos paprastos - tiesiog įvardinkite, kodėl šis namas turi atitekti būtent jums. Kaip tik norite, labiausiai sudominęs, ar galbūt prajuokinęs atsakymas laimės. Laikas neribotas. Senoji tema -
  2. Sveikinu nugalėtojus! 1 Vieta - @Evaldas_Air 2 Vieta - @Ned_Nike 3 Vieta - @Vierch_Rajon 4 Vieta - @Armis_Elegy
  3. EDIT: Event'as pratęsiamas iki pirmadienio, daugiau aktyvumo!
  4. Sveiki, mieli draugai, kolegos, senbūviai, kurie išliko lojalūs RLS"ui nuo pradžių, užvaldyti nostalgijos, kaip ir aš. Bandžiau dar grįžęs su dideliu užsidegimu kažką daryti projekte, kuriam galima sakyt praėjo paauglystė žmonės daugumoj buvo tie patys, pažįstami, viskas taip super atrodė, bet tie "berniukai" visokie patekę į DP, ir kitas "organų sritis" nebežinojo kas darosi, nebežinojo kaip išsidirbinėt (taigi komandą galima surinkt pilną pastoviai 20, nesvarbu, kad pačiam serve tik po 20 vos žaidžia, čia tu rinkt nemoki :DD) iš pradžių žiūrėjau kreivai, ignoravau, bet kai teko susidurti pačiam, kažkaip net ir serveris atrodė nebe tas, ir panašiai. Vis dėlto, nebematau tikslo gaižti laiką čia, cause no fun anymore. Noriu padėkoti visiems, kas buvo kartu, nostalgija visad išliks, manau į forumą užsuksiu akį užmest kas jūsų fronte naujo, prikolų buvo, nemažai su kuo teko ir real pabendraut, ir dar iki šiandien korišai, keista, bet malonu, kad tai įmanoma. Nenoriu daug išsiplėst, nes paskui kaip visad užvirs bereikalinga diskusija, ir principingų nuomonių reiškimas tikiuosi, kad iš senų bičiulų kas nors dar teiksis raštelt porą žodžių prasimest, bent kiek pakomunikuot, prisimint senus laikus ir panašiai. Pabaigai, labai noriu palinkėti jums visiems kuo didžiausios sėkmės siekiant savo užsibręžtų tikslų, ir kuo gražesnių emocijų gyvenime, AČIŪ! Ypač ačiū: @The_Guz, @Eimantas_Oho, @Pink_Nightmare, @Ievukz_Miau, @Black_Fox. @Kaspiux_Meow @Skirmantas_Pro, @John_Glory. Ir daug kitų, kurie manau patys žinote O dabar, prie reikalo. Išdalinsiu savo likusią valiutą. 1'500'000€! EDIT: Nugalėtojai Sveikinu nugalėtojus! 1 Vieta - @Evaldas_Air 2 Vieta - @Ned_Nike 3 Vieta - @Vierch_Rajon 4 Vieta - @Armis_Elegy Dėl prizų atsiėmimo susisiekite su manimi čia, arba žaidime. Viską sugalvojau ekspromtu, todėl, atsiprašau, bet nieko ypatingo nebus, standartas. Atsižymėkite savo sugalvotą skaičių skalėje nuo (1-100), tuo pačiu galite ir ką nors pakomentuoti, ir, kai susirinks bent 70 žmonių surašiusių skaičiukus, random išrinksiu nugalėtojus, kuriems padalinsiu valiutą. EDIT: Event'as pratęsiamas iki pirmadienio, daugiau aktyvumo! Bus 4 prizinės vietos. *Susidubliavus skaičiui, dalyvis diskvalifikuojamas! 1 Vieta - 700k 2 Vieta - 500k 3 Vieta - 300k 4 Vieta - Elegy ir NRG su nark ir ginklais (jei tik norės). Primenu, kad sumąsčiau dar ir atiduoti likusį namą (16int pie hp). Tai padarysiu šiam konkursui pasibaigus! Ačiū ir sėkmės dalyvaujantiems! Pagarbiai, Montis.
  5. jamam šį dalyką, drifto negalima pamiršti!
  6. ai tiesa, net buvau užmiršęs kaip tiksliai atrodė ta komanda.. Taip, tada aš pilnai už, buvo gerai.
  7. Tai, kad per /darbai viskas puikiai matosi. Net nežinau, nei už nei prieš, tik aišku, senoji /online komanda galbūt buvo "smagesnė"..
  8. 1. Jūsų slapyvardis(Vardas_Pavardė) žaidime - Montis_Fresh 2. Kodėl norite dalyvauti turnyre? - taigi čia legenda, wirai, back to the 90's. 3. Ar laikysitės viršuje nurodytų nurodymų? - Hmm, manau taip.
  9. Nu ką, bye sąjungos, bet iš kitos pusės pažiūrėjus - daugiau veiksmo mafijoms. Bendrai, puiku, kad stengiatės ir kuriat, darot, atnaujinimai, kad ir kokie jie bus - visad malonu matyti, kad kažkas keičiasi, bandoma tobulinti. Lauksim, kas bus toliau, ačiū!

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.