Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Jempo_Tempo

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    111
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    3

Jempo_Tempo paskutinis laimėjimas - Rugpjūtis 28 2017

Tą dieną Jempo_Tempo turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

48 Pritampantis

5 Sekėjai

Apie Jempo_Tempo

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

3.338 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jempo_Tempo  2. Kodėl norite dalyvauti šiame evente?: megstu eventus, man prizas net nesvarbu, svarbiausia kad butu smagu
  2.  

    Tavo metas suzibeti

  3. Ir tas pats su manimi aš nesuprantu nuo kada už pravardę yra mutinama gerbiamas diktatoriau Kim Jong Shadowai? Jei reikės parašysiu atskirą papeikimą dėl to pačio.
  4. Swsw ir tau, aš tik norėčiau pasakyti kad buvo keiksmažodžių ir ale įžeidinėjimų, bet dėl jų nematau problemos jei jie yra draugiški įžeidimai. Dėl žaidėjų tai niekas nežaidė (išskyrus ožiai kuriem nepakenkem) ir manau kad joks normalus naujokas nesiregistruotu žaisti sampa 3-4 nakties be tikslo pačytinti, o jei kažkokiais būdais būtų sugalvojęs prisijungti esu tikras kad būtų mum paraše per admin chata kad jis prisiregistravo ir jei būtų paprašęs pagalbos būtume jam padėja su savo blogio alianso nariais ir dar sakai kad mes tiesiog nejautėm ribų nors manau kad jas jautėm ir po kažkiek laiko nk neberašem ir tavo bausmė tikrai kažkokia per daug pikta pasijaučiau kaip šiaurės Korėjoje gerbiamas Kim Jong Shadowai. Ačiū už dėmesį.
  5. Nu jau nusisneki nes aš jo negaudziau ir taip aš ten buvau visa laika dc ir jie ten tik for fun. Tai iš esmės bėdos nelabai matau jei taip yra daroma draugiškai

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.