Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Mantas_Sviderskas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    4.455
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    13

Visas forumo dalyvio Mantas_Sviderskas turinys

  1. Manau tiek man, tiek jums buvo smagu prisiminti smagias akimirkas, praleistas šiame serveryje, tad norėčiau palinkėti visiems sėkmės ir geresnių metų, nei buvo 21-ieji! 🍻

  2. Gal vietoj Nojaus kaltinimo prisiimk kažkiek atsakomybės ir pats? Kiekvienas administratorius turi pareigą - atsakyti į kiekvieną gautą papeikimą: "3. Administratorius PRIVALO atsakyti į jam parašytą papeikimą. To nepadaręs, bus įspėtas ne tik už padarytą nusižengimą, bet ir už neatsakingumą."
  3. Nojus išargumentavo savo poziciją ir išsklaidė abejones dėl visų iškeltų klausimų, pateikė savo poziciją kuri yra faktiškai teisinga ir fiziškai pažeidimų nėra, tiesiog paaiškinti priimti sprendimai ir jų priežastys. Dėl Ernio situacijos atsakomybė buvo prisiimta, tiesiog nebuvo prirašytas įspėjimas temoje. Tema rakinama.
  4. Primenu, jog yra ieškomi šie komandos nariai:

    • Forumo moderatorius;
    • Projekto prižiūrėtojas.

     

    Trečiasis projekto prižiūrėtojas turėtų būti stiprus tiek administracijos, tiek čyterių srityse, tokiu atveju būtų pašalintas pasiskirstymas tam tikromis atsakomybėmis.

     

     

  5. Sprendimą dėl papeikimo priėmiau aš, nes Nojus šioje situacijoje nematė nieko blogo ir į mano pastabas nereagavo, todėl iniciatyvos ėmiausi aš. Taip, neatmetu galimybės ar net fakto, kad Juozas šį eventą puikiai žino, tačiau žiūrėjau iš kitos perspektyvos. Vertinau ne tik Juozo veiksmus, bet ir administratorių. Kaip ir atsakyme į papeikimą minėjau, nebuvo paminėta nė viena renginio taisyklė: "Helio event, ką get /padmins", "Nebegetinam, pradedu event". Jeigu į renginį ateitų žaidėjas, kuris tokio renginio nebuvo net matęs, logiška, kad jis nežinotų kaip jame elgtis, kas yra galima ir kas ne. Smithas savo veiksmais bei parašytu papeikimu parodė dviejų administratorių elgesį panašioje situacijoje. Daltonas pamatęs žaidėją, kuris naudoja fejerverkus, pranešė jog tai nėra galima, o tai darant toliau bus taikoma /kill bausmė. Fixas pamatęs, jog Juozas naudoja veiksmus, paklausė renginio vedėjo ar veiksmai yra galimi, sulaukė neigiamo atsakymo ir nužudė. Renginio vedėjas taisyklių nenurodė, todėl, pasikartodamas rašau - Fixas turėjo pranešti visiems žaidėjams, jog tai nėra galima ir kokia bausmė bus taikoma už tai ir tik dar kartą Juozui naudojant veiksmus, jis galėtų būti nužudytas.
  6. Pradedant nuo renginio pradžios, klaidos prasidėjo nuo administratoriaus Samp_Dude, kuris paskelbė renginio pradžią nepaminėjęs nė vienos taisyklės kaip elgtis renginio metu. Daltonas pasielgė teisingai - pastebėjo trukdantį veiksnį, fejerverkus, pranešė jog tai nėra galima. Fixas šioje situacijoje turėjo pasielgti taip pat - sužinojęs, jog veiksmai nėra galimi, turėjo pranešti visiems renginio dalyviams, jog tai nėra galima ir tik po pranešimo taikyti bausmes šios taisyklės pažeidėjams. Įspėtas.
  7. Mafui nuimtas vienas įspėjimas, kurį jis teturėjo šiandien, gautą iš Nojaus. Administratoriaus įspėjimų VVP sistemoje nuimti negaliu, tą padariau serveryje, o tai matė tuo metu prisijungę žaidėjai. Ačiū už pranešimą, jog Mafas buvo gavęs ankščiau porą įspėjimų, to nepastebėjęs nuimiau draudimą. Draudimas uždėtas atgal. Lygini visiškai dvi skirtingas situacijas, todėl ir sprendimai yra skirtingi.
  8. Situaciją išsiaiškinom ir išsprendėm, Ernis_Mafas papeikimą atsiima.
  9. 4 lygio administratoriai turi būti sąžiningi, atsakingi bei pavyzdingi visais serverio aspektais, nesvarbu ar tai liečia konkrečiai administratoriaus pareigas ar ne. Toks tavo poelgis visam tam prieštarauja, o Nojaus sprendimą palaikė tiek projekto komanda, tiek administracija. Atmesta.
  10. Šis mano pranešimas būsenos atnaujinime tau nėra taikomas, neįsivaizduoju kodėl tu jį taip įsikandai. Kartu su kitais forumo vartotojais pažaidei reputacijos sistema, neužtrukai net minutės uždėti reputacijos taškams, kas aiškiai parodo, jog tiesiog prisidėjai prie šios "akcijos"., tuo pačiu piktaudžiaudamas forumo reputacijos sistema.
  11. @Lauras_Proatsisakė forumo moderatoriaus pareigų. RLS komandos vardu dėkoju jam už atliktus darbus bei indėlį į projektą.

     

    Taip pat noriu priminti, jog dėliodami teigiamus ar neigiamus reputacijos taškus iš keletos paskyrų nieko nepasieksite, įdomu kada tai suprasit. Už tai šiandien buvo įspėtos net 23 forumo paskyros.

  12. Remiantis Salvio pateikta nuotrauka, užtildymas yra teisingas. Ray_Alleno atsakymas į papeikimą buvo privalomas, o kadangi jo nebuvo - turėjo būti uždėtas įspėjimas. Nojui skiriamas komandos nario įspėjimas.
    • Žaidėjo, gavusio antrą FULLBAN blokavimą, kol nėra uždėtas RCON blokavimas, visos naudojamos paskyros bus blokuojamos 2000h. 
    • Žaidėjai, gavę RCON blokavimą ir jį apeinantys tam tikrais būdais, bus blokuojami 9999h.
  13. Masinis (bent 2 žaidėjų) šaudymas į žaidėjus (išimtis taikoma mafijoms, gaujoms, teisėsaugai, apsaugai. Už šaudymą į juos įkalinti žaidėją draudžiama). Jei šaudoma į mašiną, kurioje yra bent du žaidėjai, bausti taip pat galima. Taip pat galima įkalinti, jeigu tas pats žaidėjas sušaudomas bent 2 kartus iš eilės Įkalinimas teisingas, papeikimas atmestas.
  14. Nuo šiol 4 lygio administratoriai kartu su administratoriaus statusu gaus ir VIP statusą.

  15. Realiai, nematau didelio reikalo atsakinėti į kiekvieną argumentą, mano nuomonė sutampa su Alano atsakymu. Vienintelis pažeidimas matomas papeikime - Jerry_Stars ir Jeff_Roman situacija, už kurį Alan gauna komandos nario įspėjimą.
  16. Nauja laikino užblokavimo bausmė, kuri įsigalioja nuo 12:00:

     

    • Maištautojas padarė relog, siekdamas išvengti nušovimo - 24h
    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Jerry_Stars
    3. Dovis_Elemo

      Dovis_Elemo

      Gi uz reloga atsistato laikas

    4. Siaip_Sau

      Siaip_Sau

      Gal jog tycia afk nueina, o ne atsijungia ;x Kaip ir minejo atsijungus laikas atsistato

  17. Kelių prižiūrėtojų darbas yra be direktoriaus pakvietimo, tad skelbimas apie atranką neteisingas, atmesta.
  18. Šį kart papeikimą atmetu. Kitą kartą, jeigu nebus pilnos nuotraukos (ne pusės ekrano) - įrodymai bus atmetami prilyginant jų redagavimui.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.