Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Simas_Rexxas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    745
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    6

Visas forumo dalyvio Simas_Rexxas turinys

  1. Labas, smagu, kad vis dar žmonės prisimena jog egzistuoju ir jog vis dar užimu pareigas šiame projekte. Nenoriu išsiplėsti ir kartoti jūsų visų paminėtus faktus bei realius įrodymus, jog šiame projekte nebedirbu visiškai bei realios naudos jam nesuteikiu jau kurį laiko tarpą. Taip, tai tiesa, prasidėjus naujam gyvenimo etapui galvojau jog sugebėsiu viską susiderint, liks pakankamai laiko jog sugebėčiau tinkamai atlikti pareigas projekte, tačiau taip nesigavo. Dauguma to yra mano asmeninė kaltė, apsileidimas bei motyvacijos trūkumas, nejaučiu to savotiško "hype", kad galėčiau vykdyti įvairius darbus, nors tikslų tam turėjau, bet visa tai ir liko tik tikslais. Neraginu kritikuoti to pačio @Džioraldas_Golden, kuris ilgą laiką tempė bei tikėjosi, jog sugebėsiu grįžti į senas vėžes, tačiau teko nuvilti ir jį. Greičiausiai pareigas vis dar užėmiau dėl to jog pagrindinė administracija turi begalę kitų svarbių dalykų, kuriuos reikia nuveikti kuo greičiau. Atsiprašau, visų, dėl liūdnos pabaigos einant direktorių prižiūrėtojų pareigas, labai dėkoju Bws jog tūkstantį kartų sugebėjo ištempti mano šikną, Džioraldui bei Andriui už pasitikėjimą suteikiant šias pareigas, kad ir kokios jos reziume gavosi. Visai likusiai komandos daliai, kurie yra linkę nuveikti daug daugiau nei aš šiuo metu sugebėčiau. Linkiu visokeriopos sėkmės visiems šį projektą aktyviai palaikantiems žaidėjams, be jūsų nebūtų to, ką šis projektas sugebėjo pasiekti. Bella ciao. 🕵️‍♂️
  2. The Triads mafijos boso pareigas perims - @Feat_Thompson, tikimės sėkmingo mafijos funkcionavimo bei veiksmų kokybės.

    Dėkojame @Ray_Allenuž įdėtą indėlį į mafijos veiklą, tikimės išvysti dar ne kartą mafijos valdžioje nes tokie direktoriai yra puikus pavyzdys visiems. <3

  3. Naujo subforumo pagalba, papeikimų rašymą galima išnaudoti tuom jog žaidėjai sukurs naują temą, atitinkančią reikalavimus bei taip peiks žaidėjus. Tokiu būdu, tai atrodo kaip tikrai daug patogesnis variantas žaidėjams sort'int bei surast savo parašytą papeikimą. Aš tikrai už, laukiame kitų nuomonių bei plėtojame diskusiją!
  4. Naujasis Kariuomenės vadas - @Hyper_Darkness, sveikinimai bei sėkmės!

    Taip pat sutvarkysiu visus reikalus, kurie buvo užstrigę dėl naujos gyvenamosios vietos (theft)

  5. Medikų direktorius - @Alan_Paradoxbei jo pavaduotojas, yra šalinami nuo pareigų dėl neaktyvumo, firmos nepriežiūros.

    Gaila, kai žmonės galintys puikiai vadovauti bei plėtoti darbo sritį, apleidžia bei užmiršta tai, ką yra apsiėmę.

    Laikina įmonės direktorė - Bora_Rora.

    Nauji rinkimai jau netrukus!

    1. Rodyti daugiau komentarų  5 more
    2. Alan_Paradox

      Alan_Paradox

      nzn nzn svarbu vistiek uz abu dp sudejus aktyvesnis.... 

       

      kada juos salinsit a

       

    3. Mafioz_Elpatrone

      Mafioz_Elpatrone

      cia ir taip direktoriu nerandat, dar salinat? :-Ddd aisku taip, Alanas nelabai aktyvus buvo, bet pradekim nuo saves kaip sakoma.

    4. Lukas_Svr

      Lukas_Svr

      E o linuxas vps dar gyvas

  6. Lukas_Mafiozas nušalintas nuo Cosa Nostra boso pareigų dėl neleistinų ginklų turėjimo.

    Rinkimai į Cosa Nostros boso kėdę pratęsiami, laikinas srities vadovas - The_Dude.

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  5 more
    2. Neprocentuose_Laime

      Neprocentuose_Laime

      *keiksmai* savam stiliui baxuras :D

    3. Ridas
    4. Lukas_Svr

      Lukas_Svr

      Kokiu protiniu invalidu reikia buti kad isvis jam duot drk xd

  7. Prie Cosa Nostra mafijos vairo stoja labai daug patirties turintis, senas gaujų/mafijų vilkas - @Lukas_Mafiozas. Džiugu, kad tokie žmonės vis dar sugrįžta su naujais tikslais, linkiu sėkmės juos įgyvendinant, o plačiau apie juos sužinosite iš pačio Luko. Geros dienos (smoke)

    (Analizės rinkimų temoje nebus, nes tai vienintelis kandidatas, nematau reikalo atskirai temai)

  8. Ačiū @Klaudijus_Klaudijuzuž paaukotą laiką, siekiant gerovės mechanikų darbo frakcijai. Esi ir būsi šaunuolis! ❤️

    O dabar ieškome naujojo mechanikų direktoriaus, ypač laukiu anketų iš žaidėjų, kurie nėra susikrovę kalnus trofėjų būnant darbo valdžioje. (theft)

     

  9. Kariuomenės direktoriumi lieka @Black_Tomy, gavus šansą pasireikšti laikinojo direktoriaus pareigose, Gabrielius atrodė neblogai, surinko aktyvią komandą bei palaikė teisėsaugos aktyvumą.

    Sveikinimai su pirmosiomis pareigomis, sėkmės, didelio noro veikti bei kurti!

    1. Rodyti daugiau komentarų  4 more
    2. Satan_Night
    3. Black_Tomy

      Black_Tomy

      @Satan_NightYo tikrai duosiu susitarsim žinai.
      Bei ačiū kitiems už sveikinimus.

    4. Egis_Nike

      Egis_Nike

      Sweikinu juodukt romi

  10. Labas. Egidijau. Šį Vakario pažeidimą, naudojant /tp esant bėgliui mašinoje, traktavau kaip gana smulkų, kadangi darant /tp nesutaupė daug laiko (nes greičiausiai atsidūrė /tpsf, o atstumas iki artimiausio komisariato yra net gi didesnis). Taip, pilnai sutinku, kad mano sprendimas buvo nestandartinis, tačiau nematau realios naudos registruojant šį pažeidimą registre. Su Vakariu kalbėjomės, jis pats suprato bei paaiškino vietas, kuriose suklydo. Iš klaidų yra mokomasi, pilnai suprantamas bei žmogiškas dalykas, kuris bet kuriuo atveju gali pasitaikyti praktikoje. Nemanau, kad padariau didelį nusižengimą, šiais savo veiksmais, bei jokiais būdais nebandau gint Vakario bei pilnai pateisint galimai tiek jo, tiek mano padarytas klaidas.
  11. Ahoy! Ieškome naujojo Kariuomenės vado, kuris galėtų vesti RLS.LT serverio kariuomenę tinkamu keliu! (cool)

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  7 more
    2. Moon_Demon
    3. Bws_Nivalit
    4. Martynas_Zzm

      Martynas_Zzm

      O tarnybiniai šunys pašerti kol nera direktorius? Reksas gražus šuo, jei nudves bus nemalonumu

  12. @Eltruko_Legendnušalinamas nuo TRV įmonės direktoriaus pareigų dėl mokesčių apeidinėjimo. Liūdna kai tokie atvejai dažniausiai pasitaiko būtent šios frakcijos darbo valdžioje, tačiau viskas turi tęstis. Laikinai firmai vadovaus @Ernis_Akmenrah , o šiuo metu nusimato retai vykstantys tolimųjų reisų vairuotojų direktoriaus rinkimai. (theft)

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  2 more
    2. Matas_Matt
    3. Andrius_Crazy

      Andrius_Crazy

      kodel trinat pranesimus, as palaikau simo kova su savimi, psichologine pergale pries visus zmones kurie ji kviecia prie kojos, manau nereikia slepti tokiu dalyku tik aukstinti.

    4. Egis_Nike

      Egis_Nike

      Neteisingas sprendimas

  13. Tomas_Toreno nušalinamas nuo savo pareigų dėl daugybinių, pasikartojančių taisyklių pažeidimų. Nauji rinkimai bus paskelbti jau netrukus.

    1. Moon_Demon
    2. Vakaris_Ninja
    3. Igoris_Mafijoznik

      Igoris_Mafijoznik

      bahuras vistiek parode ka gali deikngi bent uz tiek mldc

  14. Labas, Egidijau, pasistengsiu kuo informatyviau ir argumentuotai atsakyti į tavo papeikimą man. Kaip serverio senbuvis, buvęs projekto komandos narys turėtum žinoti savo atsakomybes ir "neprikolint" tokiais dalykais kaip rinkimai, tikėjausi jog bent tiek sugebi suprast pats savo galva, bet pasirodo nelabai, kalti visi kiti tik ne tu. Taip, aiškiai mačiau tavo anketoje, kad mažai kalbi apie samp'ą, tačiau prisiminkime ir praėjusius pavyzdžius kaip pavyzdžiui outlaw's ar gkb gang'ai, kurie buvo sugalvoti paprasčiausiose mafijose, tai laikiau kaip tavo interpretaciją ir planą keisti nusistovėjusią mafijos rutiną bei įvesti šiek tiek naujų vėjų serveryje. (gaila, kad laikymas tave protingu - nepasiteisino). Taip pat turėtum suprasti jog ne anketa viską nulemia rinkimuose, šiam atvejui yra aiškiai apibrėžtas punktas kiekvienuose rinkimuose - Būsimas bosas renkamas ne tik pagal anketą. Apžvelgiama jo praeitis projekte, elgesys forume, gautos nuobaudas. pasiekti pasiekimai. Kaip ir aiškinau pačiam Pablo discord'e taip ir paaiškinsiu tau čia, kad mano šį pasirinkimą lėmė ne anketa (nes abi nebuvo geros), o sugebėjimas valdyti bei žmogaus praeitis serveryje, pats turėtum suprasti jog šiame aspekte esi daug kartų geresnis už kitą buvusį kandidatą. Deja, bet tu ne mano vietoje ir niekada joje nebūsi, bet ponaiti už ką aš jums turėjau duot tą įspėjimą, kai jūs nepažeidėt taisyklių savo kandidatūroje. (Temoje komentuoja tik kandidatai į boso pareigas. Pašaliniai komentarai lygūs forumo įspėjimams arba kitoms bausmėms.). Turėtum suprast, kad pateikdamas savo kandidatūra privalai turėti atsakomybės jausmą bei suprasti viską kiek rimčiau nei pats supratai. O ir pats žinai kaip atrodo blogos kandidatūros, aiškint tau nereikia. Grubių pažeidėjų sąrašai buvo redaguoti tikrai ne dėl tavęs, nesijaudink. Tai buvo padaryta dėl Vakario ir prieš rinkimų analizės paskelbimą, jo prašymas išbraukti iš grubių pažeidėjų sąrašo buvo patvirtintas, tiesiog dėl laiko stokos nepavyko to padaryti prieš tai. Sėkmės linkėt gali visai savo chebrai, kurios akyse bandai atrodyt "autoritetu", būdamas neatsakingu ir nesuprasdamas savo padarytų veiksmų, už kuriuos atsakysi. O savo didelę meilę perduok savo neišsivysčiusioms smegenų ląstelėms, kurios tau nulėmė tai jog rašydamas šį papeikimą nesupranti tikrosios savo kaltės ir bandai atrodyt protingu bei dergt direktorių priežiūros darbą. Juokingai pasielgei šioje situacijoje, na bet ko nepadarysi dėl to jog visiems įrodyti savo "tikrąją" vertę bei brain cells trūkumą. Geros dienos, amigos.
  15. Ieškomi nauji PD ir The Triads direktoriai, puiki proga išbandyti save!

     

  16. Kviečiu susipažinti su pasikeitimais skirtais vasaros laikotarpiui.

     

  17. Ieškome naujojo Kariuomenės vado, tai puiki galimybė pasireikšti naujiems veidams, arba pasitaisyti savo reputaciją po praeitų nesėkmingų kartų, laukiame jūsų anketų bei linkime didžiausios sėkmės! 

     

    1. Moon_Demon

      Moon_Demon

      @Vierch_Rajon mačiau į srw grįžai

       

    2. Mode_Weeed

      Mode_Weeed

      Rajon bandit pritstavliajat vuon tu vuon tu fri

    3. Simas_Pinokis
  18. Ačiū, Simai, už tokį neįprastą renginį, žiauriaai geras renginys buuvo. Laukiam daugiau ir geriau kitais kartais!
  19. Nojau, nepyk, bet rimtai jau per daug tavo klaidų pastaruoju metu, mane rexxu visi vadina, prie kojų liepia klauptis, bet kažkaip neįsižeidžiu, o nekreipiu dėmesio į tai, kadangi pats tokį nick'ą pasirinkau, o tu tokią pravardę užsitarnavai Btw, jog tave lygina su Kim Jong Un neturėtų būt įžeidimas, pagal idėja tai pats šito užsitarnavai kai parodei savo rūstumą. Padaryk gal šiek tiek pertraukos nuo sa-mp jeigu jau taip viską į širdį priimi, nes sules tave gyvą čia, bijau dėl tavęs ir tavo emocinės būklės. 🙆‍♂️
  20. Tau čia ne su s0beitu 3 ryto žmonės skraido, o viską daro for fun, bent kažkokios veiklos susigalvojo, nes serveryje kaip žinai labai jau daug veiklos nėra. Taip suprantu puikiai, kad jie turėjo būti nubausti už netinkamą /s naudojimą, tačiau tikrai ne taip kaip būtent TU nubaudei. Pamąstyk pats ką jie tokio blogo padarė kai serveryje žaidė 6-iese ir visi yra nuolatiniai serverio žaidėjai. Kalbi ten apie tai jog "o jei būtų naujokas koks atėjęs", seni wtf, aš nemanau, kad čiuvas sėdi 3 ryto ir ieško "hmmm kokiam čia projekte db užsiregistruot ir pažaist", dažniausiai tokiu metu (3 ryto) naujai užsiregistravę žmonės serveryje pasijungia s0beitus ir nešiojasi po tą serverį. So cmon, admin chate praneša apie naujas registracijas, būtų pamatę bei būtų nustoję talkint per /s. Juo lab būtų dar ir /pzu naujoką padarę bei pasižiūrėję ką jis veikia. Taigi, tavo tariami "nusikaltėliai" nenusipelno tokios bausmės kokią tu paskyrei ir už tai jog nemoki tinkamai įvertinti situacijos turėtum būt nubaustas pats. Įdomu kaip pasielgs RLS komandą, tikiuos tinkamo nuosprendžio, nes kitaip serverio "ožiai" gadins įdomumą čia žaist ir būti bendruomenės nariu. O ir pačiam Shadow'ai palinkėčiau nebūti Kim Jong Un'o įpėdiniu bei mąstyti šiek tiek blaiviau. Laisvas, sėkmės.
  21. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lakunas_Minedas (neturi frm acc) Pažeidimo aprašymas: Padarė /to, paklausė kažko neaiškaus ir nušovė :xd Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/n1eyfLG
  22. REGISTRACIJOS ANKETA 1. Jūsų slapyvardis(Vardas_Pavardė) žaidime - Simas_Rexxas 2. Kodėl norite dalyvauti turnyre? - Praeitus Fight birželio tradicinius kovos menų turnyrus tekdavo žiūrėti tik iš šono, arba promo filmukus, tad puiki proga šią vasarą 3. Ar laikysitės viršuje nurodytų nurodymų? - Taip (tikiuosi pasirodysiu) 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.