Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Armis_Elegy

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    357
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    8

Armis_Elegy paskutinis laimėjimas - Rugpjūtis 10 2021

Tą dieną Armis_Elegy turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

426 Turintis ką pasakyti

6 Sekėjai

Apie Armis_Elegy

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2003.09.23

Kontaktai

  • Discord
    Armis_Elegy#1312

Informacija apie narį

  • Miestas
    Švenčionių raj.
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    II lygis
  • Darbas
    The Triads

Profilio peržiūros

7.546 profilio peržiūros
  1. Tiesa, tapati ir mano nuomonė, nemanau kad čia prižiūrėtojų sritis, labiau linkęs esu į dp pusę kad galėtų tokius dalykus daryti.
  2. Na taip, bet Siūlai i grobimą 50 kulkų neštis?
  3. Nu nejaugi kiekvieną kartą rašyti reiktų adminam? Nu žmonės juk galvokite galva, fixai ne karta dirbęs mafijose, turetum suprasti kad iš sandėlių gaunamas kiekis nėra normalus, 800 deaglo? 4-5 žmonėms kartą į grobimą paisiimti? Plius juk ne kiekviena karta būna prižiūrėtojas, kam tokius dalykus reikia daryti, jei juos galima tiesiog sutvarkyti ir neapkrauti prižiūrėtojų? Ir toks bugas, yra gan dažnas ir į tai reikią kuo greičiau reaguoti
  4. Padaryta juk Rašau čia nes tikiuosi greitesnės reakcijos i šį reikalą
  5. Vardas_Pavardė serveryje: Armis_Elegy Pasiūlymo aprašymas: Sveiki visi, nu bl" nu nežinau aš niekur nematęs tokių idiotišku sistemu, sorry bet nu jau nervai ima. Maža tai kad sandeliai mum išduoda visiškus centus ginklų, tai dar dasimušimui sistema atema ginklus? nu ble kur logika? Bučiau labai dėkingas, ir tikrai ne aš vienas jei ši idėja būtų įgyvendinta(sutvarkyta) Pasiūlymo nauda serveriui: Mafijos pagaliau galės bent kelias kulkas išsaugoti grobimui. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): https://imgur.com/a/07hyvCa
  6. Atu bent supranti kur papuolei? @Simas_Rexxas čia geruoju Tau nesbaiks acakau uz bazara, danty dodu
  7. Sveikinu, db jau legaliai galėsi eiti i parde kansarus pirktis

  8. Nzn nzn, parašiau pirmas, išėjo postas kad duoda pinigų i fondą, ir parašė kad iskirus aš kai nebuvo daugiau drk/pav on? Kuom aš iskirtinis apgaudinejimas buvo todėl užmutinau už bereikšmius.
  9. Sorry kad kišuosi, bet seni tu pas mane per streama ant default/clear gataškes sugebėjei ekstra pamatyt, apie ka kalbam? Nejuokink.. Yra kam sprendžia manau jie išmano geriau.
  10. 1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Blatnoy_Narod 2. Pažeidimo aprašymas: Žaidėjas budamas civiliu įsibrovė į exit grobimą, gavęs malkų jis pasipiktino ir norėdamas pakenkti, įkalino mane į kaleimą už masinį žaidėjų žudimą. 1. Aspektas. Per tokį laiko tarpą žaidėjas negalėjo stebėti žaidėjo kad galėtų jį įkalinti. 2. Aspektas. Jei jis būtų iš žaidėjo gavęs įrodymus, manau jis būtų nubaudęs jį anksčiau, neblogas sutapimas manau ar ne ? 3. Aspektas. Po mano iškalinimo nebuvo nubaustas tokiu pačiu reasonu žaidėjas kuris ale turėjo būti nubaustas mano vietoje. Nes matomai jam netyčia pasirašė /bausti Armis_Elegy ir paspausti masinis šaudymas į žaidėjus. 4. Ačiū @Nojus_Shadow už operatyvų reagavimą. 5. Pažeidimo įrodymai (foto/video):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.