Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Deimantas_Hip

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    811
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    11

Visas forumo dalyvio Deimantas_Hip turinys

  1. Atsiprašau kad komentuoju, bet prisidedu prie papeikimo aš esu pareigūnas ir mačiau kaip jis ten truputi pašaudė net mechanikų mašina nenukentėjo ir jo nebaudžiau už ginklo rodymą viešoje vietoje... Nors žinau turėjau 10 star Dar pridedu kad jie su mechanikų mašina atsitrenkė į stovinčius taksistus. Martis dar ramei sureagavo su coltu kažka ten padarė į ora viskas...
  2. https://www.part.lt/img/fee501e466a94f33847e6d91e10b0c23526.png
  3. Atsiprašau kad kišuosi bet tačiau deja Jerry taipogi pažeidęs taisykles. 19. Draudžiama dirbti su nuosavu transportu ir/ar apranga. [Išimtis taikoma sričių direktoriams ir pavaduotojams, tačiau negalioja veiksmų metu]; Ir nepasiteisinimas kad buvo kažkoks tai nusikaltėlis.
  4. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Lucky_Catto Pažeidimo aprašymas: Užmūtino pats mane, ir neužpildė anketos kad gavau mūte. Ir dar parašė kad man mūte duotu antra karta. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/qvkiDwA https://forumas.rls.lt/forum/298-užtildymo-anketos/ https://forumas.rls.lt/topic/85266-mute-hip/ @The_Dude
  5. https://www.part.lt/img/cb5c41a2c838e20a41bdf08932caa047601.png
  6. Užtad pats rapas nenorėjo banint, paskui kaip užbaninau pats supratau kad free banas.. nu krč ačiū už įsp.
  7. Na čia irgi tiesa, tik pasiūliau savo nuomone.
  8. Kokia parduotuve narkotiku sukurtu, kaip su ginklais ir manau būtų gerai... Kuriuos pvz galėtų vežti trv kaip seniau.
  9. Su artėjančiais 2018 metais visus!!

  10. Opa, jau visas vyras :D:D. Sveikinu su gimtadieniu, smagiai atšvesk ^^

  11. Dalyvio anketa Jūsų slapyvardis žaidime (V_P):Deimantas_Hip Ar tikrai galėsite dalyvauti renginyje nurodytu laiku?:Taip. Ar turėsite tr. priemonę su mechanine pavarų dėže?:Turėsiu. Ar suprantate, kad už nors vieną iš šių sąlygų nesilaikymą jūs būsite diskvalifikuojami?: Taip
  12. Sveikinu, su gimtadienių. Linkiu laimės, kad niekad nepritruktu pinigų, ir svarbiause labai dauk negerk bet mažiau irgi :) 

  13. Bandau ir aš :) 

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  3 more
    2. Deimantas_Hip

      Deimantas_Hip

      Ačiū už komentara, laisvas :) 

    3. The_Guz

      The_Guz

      Pff, tai pasigirk kelinta karta ta techa varai xD

    4. Deimantas_Hip

      Deimantas_Hip

      Gal einam į sms geriau ?

       

  14. 100 žaidėju ?? wow galbūt vėl reiks pradėt žaist sampą bet dar pagalvosiu ar ne persenas jau sampui
  15. Opa, sveikinu seniuk. Neklausyk to Emilio gerk iki komos :) 

    1. Gytis_Malavicku

      Gytis_Malavicku

      Okey, tėvai :D dėkui :) 

  16. Uždėk man SWAT direktoriu, o deshwn_wilson nuimk.

  17. Nu ką sveikinimai, linkiu tauk tauk pinigu ir mergu xD ka ce da palinket nu nk daugiau čj, aj nu lops esi bet px, sveikinu dar karta sėkmės!.

     

    p.s. Susibėgsim šiauliuose x)

  18. Man tikrai labai patiko ši idėja, turiu tikrai neplona balsa :D, jeigu tikčiau vaidinčiau betkoke role. Dar kaip tik šiuo metu atostogauju.
  19. Pac be narku sėdi xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  20. Jūsų Vardas_Pavardė: Deimantas_Hip Geriausias laikraščių kūrėjas: Ahlreos_Toxic Geriausios frazės savininkas: Geriausias blog'eris: Eris_Balex Geriausias administratorius: - Ignas_Deagle Geriausias serverio prižiūrėtojas: - Lukas_Zip Geriausias VIP'as: - Donatas_Vait Geriausias moderatorius (forume): - Tadas_Black Geriausias direktorius: Lukas_Eptimo Geriausias pavaduotojas: Karolina_Anderson Geriausias GFX'eris: - Adomaz_Gfx Geriausias map'eris: - Intoxas Geriausias drift'eris: Turbo_Butch Geriausias event'ų rengėjas: - Dosniausias žaidėjas: Paslaugiausias žaidėjas: Lukas_Zip Gerbiamiausias žaidėjas: Coler Patikimiausias žaidėjas: Ignas_Deagle Protingiausias žaidėjas: Terry_Snow Turtingiausias žaidėjas: Blogiausias Administratorius: Donatas_Vilnius Blogiausias Direktorius: Gobšiausias žaidėjas: Nepatikimiausias žaidėjas: Ernis_Mafas Neturtingiausias žaidėjas: Kalbiausias žaidėjas: Eris_Balex Naras: Seselskis Cheat'eris:The_Smecher Alkoholikas: Dovydas_Rasta Gražiausia panelė: Ievukz_Miau Nusikaltėlis: Vilius_Unsafe
  21. Jason swkn sulaukus 15 metu!!! xD

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.