Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Matas_Pazaiskim

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    30
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Neutralus

4 Sekėjai

Apie Matas_Pazaiskim

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2003.01.11

Informacija apie narį

  • Miestas
    Klaipėda <3
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

2.084 profilio peržiūros
  1. Pasižiūrėk kaip atrodo tikras Air Breakas...
  2. DIDELIS SKIRTUMAS, KAD TAU LAGINA. Jeigu naudočiau air break aš NE slsyčiau kaip matosi tavo video(tai tik patvirtina, kad man galutinai nebuvo užkrauti objektai), o bėgčiau LABAI greitai
  3. Prikabinu savo video, nežinau ar jis kažką gali įrodyti žodžiu bus matyt. Tuo metu kai išėjau iš ligoninės man dar nebuvo pilnai užkrauti objektai ir pradėjau judėti. Kai man galutinai užkrovė objektus pastebėjau, kad esu surakintas. Jeigu vstk bus patvirtintas tada nežinau..... nesvarbu kad Matas_Matt video matosi kaip aš NE BĖGU O SLYSTU ŽEME IR PO KIEK LAIKO SUSTOJU (NES MAN UŽKRAUNA OBJEKTUS). P.S video yra sukarpytas nes TOS VIETOS KAI IŠĖJAU IŠ HP NEFILMAVAU NES NET NEMANIAU, KAD MANĘS KAS LAUKS. Video sukarpiau, kad būtų matyt kaip mane nužudė ir atsiradau hp.
  4. Taip aš suprantu, kad nusikeikia, bet nusikeikiau nes tu pirmas mane pasiuntei ant 3 raidžiu... taip kaip čia gaunasi? adminai gali keikit, o jeigu aš nusikeikiu gaunu mute?
  5. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Tomkus_Ltu Pažeidimo aprašymas: Gavau mute už tai, kad per /sms pavadinau jį vaiku P.S kiek žinau vaikas nėra įžeidimas, tai yra daiktavardis. Be to po grobimo nuo šio administratoriaus aš ir Drift_Maihem buvome išvadinti "p*dariukais" . P.S atsiprašau kad nuotraukos išdėstytos NE eilės tvarka. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/VD1tq

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.