Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Saška_Finazonik

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    1.734
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    7

Visas forumo dalyvio Saška_Finazonik turinys

  1. Vardas_Pavardė serveryje: Saska_Finazonik Pasiūlymo aprašymas: Na pradėkim nuo to, kad nors nežaidžiu beveik čia, norėčiau pasiulyt tokią TRV sistemą kaip darbo užsakymai,pvz, darbo valdžia gauna užsakymą iš tam tikros įmonės, pvz mechanikai/medikai. Atvežti tam tikrų reikalingų detalių ar medikam medikomantų. kaip pavizdis pas medikus pasibaigtų tam kokie nors reikalingi igridientai, ar mechanikam detales upgradui mašinų, gavę tokią užklausą TRV darbuotojai gavę užklausą nuo valdžios kad reikia tam tikrų dalių ar medikomentų turėtų vykti į tam tikrą vietą pasikrauti reikiamo krovinio. Žinau ir taip yra medikomentai ir dažai kaip krovinys, bet čia būtų atskiri krovinai, kurie atsirastu tuo metu, kai ar pas mechanikus pasibaigtų dalys, ar pas medikus medikomentai ar vaistineles. Pasiūlymo nauda serveriui: Atsirastų daugiau darbo TRV ir šiokia tokia sistema su pervežimais, bei susisietų su kitais darbais. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): Dėja, bet nėra.
  2. Nu tai sveiki, ką jus gero?

     

  3. O kuo bazė negerai? Tik pakeitė viską ir db vėl keist?:D plius sutinku su Ses'o pasakymu dėl surakinimo, jeigu nemoki sugaut komandiškai nesidarbink į tssg. Prieš
  4. 1 Vieta - @Dei_Weedprizas 300'000 eurų bei 1 lygio admin 15 dienų. 2 vieta - @Bws_Nivalitprizas 150'000 eurų. 3 vieta - @Prosto_Eimisprizas 100'000 eurų. Prizus išdalins administracija, per 24h.
  5. Šiandien paskutinė diena sudalyvauti. 

     

  6. Sveiki, nusprendžiau paleisti konkursėlį susijusi su jūsų kompiuteriais Konkurso esmė bus parodyti savo ,,Gaming setup'' kurį naudojate šiuo metu žaidimams žaisti. Šiek tiek informacijos apie patį konkursą: Dalyviams reikės įkelti nuotrauką su savo gaming setupu Aprašyti jį pvz(kokia vaizdo korta, procesorius, monitorius, taipogi ausines, pelytės klaviatūros ir t.t) TAISYKLĖS: 1. Vienas žaidėjas gali pildyti tik vieną kartą. 2. Pašaliniai komentarai negalimi. PRIZAI: 1 vt. 300'000€ bei 1LVL admin 15 dienų(arba admins pratęsimas) 2 vt. 150'000 € 3 vt 100'000€ ANKĖTA: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jūsų kompiuterio aprašymas: Nuotrauka: Konkursas vyksta iki kito antradienio t.y iki 2022-11-15, konkurso nugalėtojus rinks, 4LVL administratorių komanda.
  7. Šiaip už, bet čia reiktų ne tik, kad būtų apsaugos darbuotojai on, bet ir teisėsaugos, tada jo būtų faina, kad grąžintų namų apiplėšimus ir mašinų.
  8. 1. Jūsų /tinfo nuotrauka: https://imgur.com/a/fPZ0AKS 2. Ar laimėjimo atveju sutinkate būti patikrinamas dėl sukčiavimo: Pirma reik laimėt, o td ramiakas
  9. Sutinku, išvis būtų galima padaryti pirmas laikymas nemokamas. tuomet atsižvelgiant į padarytas klaidas galėtų laikyti iš naujo jau susimkokėjas.
  10. Anketos šablonas norint atsiimti prizą už moliūgą 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Saška_Finazonik 2. Kur radote moliūgą (nuoroda/nuotrauką): https://imgur.com/a/xnlwSOo https://imgur.com/a/vsfpL8C
  11. Sw, gal žinot kur galima atsisųst žaidimus crakintus? Noriu pereit kelis call of duty, bet nenoriu moket po 70 eurų. xD

     

    1. Justas_Ses
    2. Makis_Kopustas

      Makis_Kopustas

      torrent,lt 

      linkomanija.lt

       

  12. Na tikrai įdomus vakaras buvo su tokiais eventais. Ačiū jaunimas @Vikarijus_Finger @Feat_Thompsonir kiti.

  13. A tu baigsi gert? Kiek galima jau??

    1. Lee_Pri

      Lee_Pri

      maisai kazka aleksejau

    2. Saška_Finazonik

      Saška_Finazonik

      Nu tu čia labai jau negražiai pasakei 

       

  14. Atrodo kažkas naujo, bet tuo pačiu ir seno, bet nice work
  15. O tu da gyvas kaip matau :o

    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Saška_Finazonik

      Saška_Finazonik

      Nu kažkas naujo čia, bet still senai matytas kas geresnio 😁

    3. Donatas_Vait

      Donatas_Vait

      Nu jo, senokai, senokai. Kas čia bus, viskas beveik taspats kaip sakoma su tapačia ir iš tų pačių :D kas pas tave geresnio?

    4. Saška_Finazonik

      Saška_Finazonik

      A nieko, paskutines dienas norgej kimarinu😃

  16. O tai kam tada apsaugos darbas reikalingas? Tiesiog pildyt bankomatus ir vsio? Tada visiškai beprasmiška buvo atšaldyt juos galvok prieš rašant kažką. Aš tikrai už bent kažkokios veiklos būtų apsaugai.
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Saška_Finazonik 2. Jūsų nuotrauka: 3. Papildomas komentaras: sw

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.