Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Linux_Kill

Projekto prižiūrėtojas (-a)
  • Pranešimų skaičius

    1.191
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    20

Visas forumo dalyvio Linux_Kill turinys

  1. ?:D Papeikimas rašomas Pijui, tačiau įrodymai dėl samperio:D Papeikimas atmestas.
  2. Papeikimas ATMESTAS. Žodžio ,,vergas" išvedžiojimai ir jo pasiuntimas tikrai neišsuks tavęs nuo mutes.
  3. Prašau peikti administratorių pagal esančią anketą šioje skiltyje: Tema rakinama.
  4. Nepradėkim mutinti už ,,aš priėmiau, kaip įžeidimą". Jeigu tiek suskydot, kad negalit priimt ,,nigerio" / ,,agurko" ar šiaip kažko panašaus, kur ,,galima įsižeisti", tai čia ne ta vieta, kur visiškai bet koks žodis, dėl kurio įsižeidžiam, galima mutinti. Visi tikriausiai suprantam, ką reiškia žodis įžeidimas, o jeigu ne ir kyla kažkam klausimų - man prašau į dc parašykit, paaiškinsiu. Įspėtas.
  5. Kviečiame prabalsuoti!

     

  6. 1. Papeikimą man parašyti reikia šioje skiltyje >>> https://forumas.rls.lt/forum/192-komandos-narių-papeikimai/ 2. Už gautus įspėjimus be papeikimo galima sužinoti šioje skiltyje. >>> https://forumas.rls.lt/topic/59415-įspėti-administratoriai-be-papeikimo/page/7/#comment-820573 Tema rakinama.
  7. Feat_Thompson ir Kings_Lukas netinkamas /s https://imgur.com/a/YvzfBxe
  8. Žaidėjas atsisakė serverio prižiūrėtojo pareigų. Labai negražus poelgis iš žmogaus, einančio serverio prižiūrėtojo pareigas, tikėkimes, tokių situacijų iš žaidėjų, atsakingų už serverio tvarką, nebesusidarys. Žaidėjui skirta nuobauda - lban 24 valandom.
  9. Pasitarę su kolega, nusprendėme, jog papeikimas ATMESTAS. Nors ir įžeidimas nėra labai stiprus ir aukščiausio lygio, tačiau tai vis tiek lygu įžeidimui.
  10. Kadangi nėra pateikto jokio video nei iš vienos pusės, paaiškinsiu trumpai savais žodžiais. Kai grobimai būdavo sisteminiai - tokių missclickų nebūdavo - tiesiog neleisdavo sistema teleportuotis, kadangi sisteminių grobimų su teisėsauga nebėra - šio papeikimo verdiktą priimsiu remdamasis senaisiais atvejais. Papeikimas ATMESTAS - vykstant zonų grobimams(kai dar nebuvo sukurta draudžiamoji sistema), grobimams su teisėsauga, visada /to padarymas ir dalyvavimas grobime būdavo baudžiamas. Šiuo atveju - administratorius padaręs /to nepadarė jokios įtakos grobimui (šiuo atveju buvo neutralizuotas + pabėgus ir nedalyvavus rushe, nešaudžius ir mirus, ar padarius /back - tai nenusižengimas.) Labai viliuosi, jog administratorius bus atidesnis, vardan sklandaus žaidimo iš abiejų pusių ir, kad tokių nesusipratimų būtų išvengta ateityje
  11. Jūsų Vardas_Pavardė: @linelissvz Ar turėsite galimybę būti prisijungęs renginio vykimo laiku: tikriausiai taip
  12. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Linux Pasiūlymo aprašymas: Nežinau, kaip vyksta pats procesas, tačiau paskutiniu metu itin susiduriu ir asmeniškai aš, ir kiek žinau iš kitų žaidėjų, jog nuolat yra sprogdinami užrakinti automobiliai su čytais. (Nuspėju, jog tsg random automobilio atrespawninimas kažkoks įvyksta ir automatiškai serveryje automobilis susprogdinamas) Todėl siūlau padaryti, kad nereikėtų sumokėti už automobilio atstatymą, jeigu niekas jame nesėdėjo per paskutines 20 sec. O automobiliui atsirespawninus, bet kuriuo atveju automobilis liktų užrakintas (jog nebūtų tiesiog atrespawninama ir įlipama;dd). Pasiūlymo nauda serveriui: Žaidėjai, žaidžiant nuolat, nekentės nuo randomų, nebeliks bereikalingų išlaidų. (Pats asmeniškai šiandien už atstatymą mokėjau jau ketvirtą kartą, o per šį mėnesį, 15-ą tai minimaliai tikriausiai. Nesiskundžiau, nes galvojau, kad esu kažkam tiesiog prisidirbęs, bet kai sužinojau, jog ne man vienam čia, tai supratau, kad esu vienas iš dar 20-ies, kurie nuo to nuolat kenčia Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): -
  13. Nebūk kaip Marvas ir Haris, nebūk rakštis šiknaangėj

    1. Rodyti daugiau komentarų  3 more
    2. Linux_Kill

      Linux_Kill

      Prasovei, dar tik gersiu, mamos gimtadienis. Bet po siandienos jau stabdis

    3. Lukas_Svr

      Lukas_Svr

      Su pirmu sniegu visus!!!

    4. Skirma_Chillsenuk
  14. Gavau raidę: D

    Gyvunas: Dinozauras

     

    likeir gausi raide

  15. Anketos šablonas norint atsiimti moliūgą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Linux_Kill 2. Kur radote moliūgą (nuorodą https://prnt.sc/g0MqecTYXQxH

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.