Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Demon_Green

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    82
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-2 Nepritampantis

1 Sekėjas

Apie Demon_Green

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Miestas
    SanFierro
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

2.081 profilio peržiūros
  1. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Demon_Green. Pasiūlymo aprašymas: Įdėti į TPA51 zoną keletą transporto priemonių kurias galėtų vairuoti visos teisėsaugos sritys išskyrus apsauga. Pasiūlymo nauda serveriui: Nereiktų gaišti laiko per grobimus, nes dabar reikia važinėti į bazę ir imti savo firmos mašiną. O jai būtų zonoje 3 mašinos tikrai teisėsaugai ši idėją pagelbėtų ir greičiau atgrobtų žmogų ar pastatą. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): Nereikia.
  2. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Demon_Greem. Pasiūlymo aprašymas: [ AUTO /ant teisėsaugai ] Padaryti jog teisėsauga galėtų rakinti žaidėją su kažkokiu mygtuku. Kaip ir visada ši komanda veiktų tik tada kai būtum arti žaidėjo. Taip teisėsauga sutaupytu laiku bei jiem būtų taip patogiau ir greičiau. [ VVP sistemos slaptažodžio keitimas ] Padaryti jog kai keiti savo serverio slaptažodį būtų nebūtina pirmoji didžioji raidė. Nes manau žaidėjas grįžęs po pertraukos norės prisijungti ir neprisimins, kad reikia rašyti didžiają raidę. Ši idėją tikrai manau praverstu serveriui. Pasiūlymo nauda serveriui: Viskas surašyta viršuje. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): Nereikia. @d0Nt
  3. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Demon_Green Pasiūlymo aprašymas: Kaip nusiperki admin'ą tegul būna ne 15 dienų o 30 dienų. Nes neapsimoka pirkti. Pasiūlymo nauda serveriui: Didesnis pelnas būtu, nes nelabai kas nori pirkti dabar. Bet aišku yra tokių. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.