Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Deividas_Whaitas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    265
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

46 Pritampantis

Apie Deividas_Whaitas

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2002.06.18

Kontaktai

  • Discord
    Saitanas#5043

Informacija apie narį

  • Miestas
    Bielefeld
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Policininkas

Profilio peržiūros

3.034 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Whaitas 2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Deima_Deima 5. Įrodymai (būtina):https://imgur.com/a/jSZZAuC 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Vezem (surakinta) i jail, is lempos numire ir atsijunge.
  2. Pranešimo apie relogerį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Whaitas 2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Maksyymka_Smail 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/m3xpoRl 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavarde Deividas_Whaitas 2. Jūsų /info nuotrauką[BŪTINA]:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime — Deividas_Whaitas Rudens žaidėjas — @Jason_Costello Rudens komandos narys — @Tom_White Rudens administratorius — @Titas_Accetturo Rudens direktorius — @Justas_Kba Rudens pavaduotojas — @Aurimas_Peciulatis Rudens teisėsaugos direktorius — @Justas_Kba Rudens mafijos direktorius — @Lukas_Svr Rudens neutralaus darbo direktorius — @Ievukz_Miau Rudens teisėsaugininkas — @Danke_Green Rudens mafijozas — @Turbo_Butch Rudens paslaugiausias žmogus — @Danke_Green Rudens moderatorius — @The_Smecher Rudens TS3 prižiūrėtojas — @Senpai_Hentai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Whaitas 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Karis_Naitmer 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/wbCn7hI 6. Papildomi komentarai (nebūtina): privažiavau, stabdžiau, ir jis Nusiteleportavo. Deja neturiu Video kaip jis tai padare, bet yra ss.
  6. nu ok bet 5 sec kazkur tikrai tokiu greiciu nesisukau... klausk kitu kurie ten buvo.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deividas_Whaitas Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Racer Blokavimo priežastis: Cytas Blokavimo įrodymai(būtina): https://imgur.com/a/SEiil Papildomi komentarai(nebūtina): Na man persove 4 padangas laikiau w-s-d ir pradejo suktis, atrode visai nice tj. kai kiti pavadino cytu pasidariau ss, jeigu uzbanintu, vstk manieu niekas free nebanins ir matys kad padangos tsg persautos, bet nope... krc https://www.youtube.com/embed/-3cmp3V2IEk perziurejas video galvociau rmt kad as cytas kazkur prie 6 sec nes jam ten sulagino ir sukaus greiciau nei tikrai, ten kur amtote ta sukimosi greiti veliau, va taip sukausi sjp visa laika. 2 sitas video lagina del to taiap ir teatrodo. nekenciu free baanu tikiuosi greit atbanins. Beja kokia man is to nauda butu cheatint su tuo spinn kazkokiu??? Redaguoju: jeigu netikit isbandykit tai patis. tereikia 4 persautu padangu ir masinos kuri driftina. Bet tas spinn nevisur teveikia pvz man vidurij gatves nejo ssukinetis taip.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Whaitas2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Aurimas_Racer4. Kaip buvo čytinama: Free banas5. Įrodymai ( būtina ) : https://imgur.com/a/SEiil nutuokiau kad galiu gauti bana,bet gerai kad pasidariau ss dar kur matosi kad man 4 visos padangos persautos. nzn ar veikia tai visom kitom car bet galit isbandyti tai patis...
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Whaitas2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Roy_Hibert4. Kaip buvo čytinama : tiksliau ne cytinima o reloga5. Įrodymai (būtina):https://imgur.com/a/Xzrq0

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.