Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Vakaris_Crazy

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    246
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    1

Vakaris_Crazy paskutinis laimėjimas - Gegužė 4 2018

Tą dieną Vakaris_Crazy turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

49 Pritampantis

4 Sekėjai

Apie Vakaris_Crazy

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Miestas
    Šilutė
  • Lytis
    Moteris

Profilio peržiūros

2.515 profilio peržiūros
  1. Anketa nominacijoms pateikti: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime — Vakaris_Crazy Rudens žaidėjas — Tpaba_Akgandzia Rudens komandos narys — Džioraldas_Golden Rudens administratorius — Jonas_Gargalyne Rudens direktorius — Tpaba_Akgandzia Rudens pavaduotojas — Lukas_Monstr Rudens teisėsaugos direktorius — Toyo_Yello Rudens mafijos direktorius — Smith_Juozas Rudens neutralaus darbo direktorius — Ievukz_Miau Rudens teisėsaugininkas — Danke_Green Rudens mafijozas — Lukas_Thugg Rudens neutralusis — Vikarijus_Finger Rudens prižiūrėtojas — Toyo_Yello Rudens paslaugiausias žmogus — Jack_Benneton Rudens moderatorius — Lukas_Svr Rudens TS3 prižiūrėtojas — Dovis_Elemo
  2. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Dzioraldas_Golden Peikiamo komandos nario pareigos?: Wiki prižiūrėtojas ir Emigracijų ir Tpv Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Free star sumete Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:https://imgur.com/a/ihF93fy
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vakaris_Crazy2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Logan_Mad5. Įrodymai (būtina):https://imgur.com/a/0wL5ZE56. Papildomi komentarai (nebūtina):
  4. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @San_Dievas Pažeidimo aprašymas: Šaudo su /spalva Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/G7f6G4S
  5. Šaibų yra, bet buvo matchų iš lkl įmestų tai nelabai kas betina apart komandų kaip žalgiris ir pnš. csgo matchų su tier1 komandom irgi nėra, tai reikia palaukt bšk.
  6. Už vakarykščius matchus beveik visiem atiduota, smagu kad pradėjot labiau rūpintis savo laimėjimais. Jei dar buvo likusių laimėjimų už csgo matchus jau praėjo 24h. Dėl Vytauto laimėjimo iki 19h ryt susisiekiam, didesnius prizus jau atidaviau (SV CORLE 1LIMONAS OP)
  7. Moderatoriai jei galima, ištrinam pirmo puslapio ats. Jeremy_Anthem Matas_Matt Dėl envy laimėjimo ts/a.ž,/žaidime rašykit iki vakaro.
  8. Rašom a.ž., temoj, ts, žaidime kada pinigus norit atsiimti, neatsiimat ne mūsų problemos.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.