Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Vikarijus_Finger

Direktorių prižiūrėtojas (-a)
  • Pranešimų skaičius

    3.030
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    82

Vikarijus_Finger paskutinis laimėjimas - Vasaris 24

Tą dieną Vikarijus_Finger turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

1.987 Valdau

Apie Vikarijus_Finger

  • Rangas
    ... ... ...
    Newbie
  • Gimtadienis 2004.01.26

Kontaktai

  • Discord
    Vikarijus#3037

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kupiškis
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Nenustatyta

Profilio peržiūros

26.730 profilio peržiūros
  1.  5TaZ9B0.png🎮 Mėnesio aktyvumo konkursas baigsis jau už 3 dienų!
    Mėnesio pabaigoje vienas iš TOP5 aktyviausių žaidėjų laimės serverio verslą – degalinę, o likę keturi po 1000 kreditų ir pasirinkto aksesuaro patobulinimą! 

     

    Pirmi trys žaidėjai jau yra gana rimtai įsitvirtinę lentelės viršuje ir turi didelius šansus likti TOP5 iki konkurso pabaigos, tačiau dėl kitų žaidėjų dar nėra aišku, kadangi labai arti penketuko yra@Linux_Kill. 4-5 vietas užimantiems@Albertas_Greitisbei@Mario_Mellorreikės pasistengti norint ir likusias tris dienas išlaikyti savo pozicijas penketuke.

     

    Pasibaigus mėnesiui užtenka būti tarp TOP5 ir jau dalyvausite loterijoje dėl serverio degalinės!

     

    👉 Konkurso tema – https://forumas.rls.lt/topic/88386-vasario-aktyvumo-konkursas/

    1. Andrius_Crazy

      Andrius_Crazy

      fytas normaliai tu cia

    2. Feat_Thompson

      Feat_Thompson

      sese cia uz mane losia

  2. 👮Atnaujinti policijos darbo nuostatai. 

    Naujos (arba atnaujintos) taisyklės pažymėtos 🆕 ženkleliu.

     

     

  3. Registracijos į varžybas anketa Jūsų Vardas_Pavardė: Vikarijus_Finger Ar turėsite galimybę būti prisijungęs renginio vykimo laiku: bandysiu
  4. VTANmsn.png

    🎮 Mėnesio aktyvumo konkursas tęsiasi!
    Mėnesio pabaigoje vienas iš TOP5 aktyviausių žaidėjų laimės serverio verslą – degalinę, o likę keturi po 1000 kreditų ir pasirinkto aksesuaro patobulinimą! 

     

    Svarbu paminėti, kad nuo šiandien iki ketvirtadienio yra įjungtas 2X PATIRTIES IR ALGOS BONUSAS!

     

    Mėnesio aktyviausiųjų lentelė šiandien, vasario 19 d. Pirmi keturi žaidėjai jau yra kiek stipriau atsiplėšę nuo kitų žaidėjų, tačiau penktą - dešimtą vietas skiria gana mažas laiko skirtumas, tad dar labai daug žaidėjų turi galimybę įšokti į TOP penketuką, kuris dalyvaus loterijoje dėl prizų.

     

    Pasibaigus mėnesiui užtenka būti tarp TOP5 ir jau dalyvausite loterijoje dėl serverio degalinės!

     

    👉 Konkurso tema – https://forumas.rls.lt/topic/88386-vasario-aktyvumo-konkursas/

  5. REZULTATAI: Lietuva išsirinko savo atstovą! 41 bendruomenės narys pabandė atspėti, kas atstovaus Lietuvą Eurovizijoje, tad apžvelkime rezultatus! Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse atstovaus Silvester Belt „Luktelk“. » Teisingai nuspėjo atstovą ir laimėjo po 100 kreditų ir 50,000€ [17 žaidėjų, 41,5% visų balsų]: @Nikita_Nika@Fixas_Hyper@Nina_Yoo@Alan_Paradox@Martis_Beleka@Džioraldas_Golden@Invision_Power@Lays_Chips@Meskis_Grazus@Sharan_Galaxy@Jason_Alvarez@Gintaras _ Blogizz@Klaudijus_Klaudijuz@Bws_Nivalit@Samperis_Dry@Aivaras_Slavik@Darius_Wolf Prizai jau pervesti. Ačiū visiems dalyvavusiems!
  6. 🎶Paskutinė diena, kai dar galite atiduoti balsą už savo favoritą nacionalinėje Eurovizijos atrankoje ir jo sėkmės atveju, laimėti 50,000€ bei 100 kreditų💸

  7. ATSPĖK, KAS ATSTOVAUS LIETUVĄ EUROVIZIJOJE! Jau antrus metus kviečiame Jus tapti Eurovizijos dainų konkurso ekspertais – visi teisingai nuspėję, kas atstovaus Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse, laimės vertingus prizus! Nacionalinės Eurovizijos atrankos finalas – vasario 17 d. (šeštadienį) 21:00 - 00:00 val. KONKURSO INFORMACIJA: Bandyti nuspėti laimėtoją galima iki vasario 17 d. 21:00 val. Visi žaidėjai, teisingai nuspėję, kas atstovaus Lietuvą Eurovizijoje, laimės po 100 kreditų ir 50,000€. Laimėti prizai gali būti pervedami tik į tokį patį vartotojo vardą, su kokiu laimėta forume. Iš vieno IP adreso balsuoti galima tik per vieną paskyrą. KONKURSO FINALISTAI:
  8. 🚓Policijos direktoriaus pareigos perleidžiamos buvusiam pavaduotojui @Zilvis_Gang. Sėkmės!

     

    FBI - Police - Break-In - Search Warrant - Meme Source on Make a GIF

  9. 🟠 Buvęs mechanikų direktorius @Martis_Beleka po dviejų mėnesių darbo nusprendė atsistatydinti ir pareigas perleisti buvusiam pavaduotojui @Ping_Buzz. Kuo buvęs direktorius išsiskyrė, tai tikrai ypatingu aktyvumu. Tai buvo turbūt vienas aktyviausių direktorių ne tik pastaruoju metu, bet gal net ir apskritai projekte. Ačiū, Marti! ❤️ Šįvakar buvusį pavaduotoją kvietėmės pokalbiui ir nusprendėme, kad jis yra tinkamas perimti pareigas. Taigi, naujuoju mechanikų direktoriumi tampa Ping_Buzz! 

  10. 🚑 Medikų direktoriaus pareigos perleidžiamos buvusiam pavaduotojui @Lauris_Game. Sėkmės!

  11. 🚫 Justas_Morello išeina su fanfaromis. Medikų darbas jau kurį laiką laikėsi pagrinde tik pavaduotojo Laurio dėka, šįvakar Justo paklausius, kaip jis pats vertina savo norą būti pareigose ir ar jaučiasi tinkamas jas tęsti, nusprendė atsistatydinti. Prieš atsistatydinant nuo Medikų direktoriaus, iš darbo fondo neteisėtai pasiėmė 500,000€, o gražiai paprašytas grąžinti, atrašė:
    OG7utHt.png

    Nesu linkęs nei pykti, nei juoktis, nes toks elgesys, neaišku kodėl kylanti agresija, gali signalizuoti apie kažkokias rimtas problemas už žaidimo (tikiuosi, kad klystu ir viskas yra ok). Pinigai turės būti grąžinti, o buvusiam direktoriui skiriamos atitinkamos juodųjų sąrašų bausmės.

     

    Ar medikų direktoriaus pareigos bus perleidžiamos pavaduotojui, bus pranešta rytoj po pokalbio. 

  12. 🆕 Nauja ir svarbi taisyklė policijos darbo nuostatuose:

    Į bėglį (arba transportą, kuriame yra bėglys) galima šaudyti, jei žaidėjas bėga bent 10 minučių (būtina turėti įrodymus, draudžiama šaudyti nuo transporto stogo).

    • Jei žaidėjas apšaudė policininką arba bėga su dviračiu ar sraigtasparniu, šaudyti galima iškarto.

    • Šaunamąjį tazerį prieš bėglį galima naudoti be apribojimų.
     

     Panaikinta taisyklė: 
    Policininkai gali šaudyti iš mašinos gaudant nusikaltėlį, jei nusikaltėlis yra su /bega statusu. Šaudyti galima tik iš darbinės transporto priemonės.

     

    Kodėl? Iki šiol pabėgti nuo policijos, kuomet ši iškart galėdavo šaudyti, būdavo beveik neįmanoma, o dėl to nei būti bėgliu, nei gaudyti bėglį nebūdavo labai įdomu ar populiaru. Ši taisyklė nėra visiška naujovė, ji galiojo prieš keletą metų bendrosiose teisėsaugos taisyklėse (BTT), jau pribrendo laikas prie jos sugrįžti.

  13. KALĖDINĖS NUOTRAUKOS KONKURSAS! Ačiū visiems dalyvavusiems konkurse! Šv. Kalėdos jau čia - metas dovanoms! 🎁 LAIMĖTOJAI: » Visi žaidėjai, šioje temoje įkėlę nuotrauką, laimi po 50 kreditų [19]:@Samperis_Dry, @Efka_Basanova, @Black_Devil, @Orestas_Double, @Nico_Bratashvili, @Dede_Stikeris, @Superinis_Dovis, @Nedas_Boscka, @Romka_Winston, @Darius_Wolf, @Pro_Mode, @Toyo_Yello, @Jiim_Beam, @Gintaras _ Blogizz, @Ferrero_Owo, @Raiga_Ahujenas, @Arminas_Arm, @Lays_Chips, @Lauris_Game. » Žaidėjas, įkėlęs gražiausią (įdomiausią) kalėdinę vieno savęs nuotrauką, laimi 100,000 € [1]:@Pro_Mode. » Žaidėjai, kurie pasidalina įdomiausios grupinės nuotraukos prizą ir kiekvienas laimi po 28,571 € [7]:@Samperis_Dry, @Arijus_Elegy, @Svaika_Badboy, Sinkis_Lerva, @Garve_Zys, @Dreyk_Steve, Tiesiog_Mantas. Laimėjusiems kreditai bus uždėti ant Jūsų paskyros, o piniginiai prizai pervesti į žaidimo banką (patikrinti galite /zinutes) per 48 valandas. Ačiū dalyvavusiems ir gražių švenčių!
  14. 🆕Atnaujinti policijos darbo nuostatai.

     

    Sąrašą papildė kelios naujos taisyklės. Iš esmės didelių naujienų nėra, tiesiog taisyklėse konkrečiau aprašyta tai, kas tam tikrose situacijose žaidėjams būdavo neaišku. Naujos ar atnaujintos taisyklės pažymėtos 🆕 ženkleliu.

     

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.