Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Matthew_Kiwi

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    1.488
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    9

Visas forumo dalyvio Matthew_Kiwi turinys

  1. Sleep nustatymai tam ir reikalingi jog prisitaikytum pagal savo ping’a, aš tau tik patarimą duodu, pačiam prieš daug metų panašiai yra buve. Nemanau jog daugumai žaidėjų tas maišo, o kiek tas malonumo suteiks, kai su ahk jį gali susiteikt - idk. Gali ir neatsakyt, serveryje nežaidžiu, manęs tai nelabai liečia, tiesiog pačiam yra hera suvartoja, ar tiesiog išmetę lentelę, bet viskas patvarkoma.
  2. Jeigu naudoji papildomą programą, jog būtų papraščiau vartot, bet normaliai settingus nenusistatęs esi, tai kodėl serveris turi prisitaikyt, o ne tu?
  3. Editinant ahk, sleep eilutej esančius skaičiukus padidink ir jokių nesamonių
  4. gerai jog didesnių problemų gyvenime nėra, kaip diena atsipisus darbe, vakare ant infernuso atstatymo atidirbinet
  5. būna, kad nusisuka fortūna, manau šįkart reiktų pasigailėt
  6. https://forumas.rls.lt/topic/77012-peikiu-justas_ses/ Čia žmogus net cenzūra uždėjo ir tai gavo mute, kas yra wtf, čia visi kaip įsižeidusios šešiolikinės dėl menknėkio mutinat, baisu net kažką rašyt, 15-16 metais į vip chat ir px ir ble galėdavai parašyt, pasikeitė publika, net nesmagu žaist, kai už mažiausia keiksmą liksi užmutintas.
  7. Su gimtadieniu zujki, tau skiriu gražiausias rožes

  8. Sveix, kaip suprast tavo parašą?

  9. Ar direktorius, ar paprastas darbuotojas - tai esmės nekeičia ir netrukdo man vežiot žaidėjų, tad geriau baik ginčytis ir lauk sprendimo, o tuoj nuo ašarų sacharos dykumą užpildysi.
  10. TAIP TU TEISUS, ESU DIREKTORIUS TAI NESUTEIKIA MAN TEISES ŠAUDYTI CIVILIŲ, TAČIAU AŠ TURIU TEISĘ GINTIS. AŠ BUVAU TIK KĄ PRISIJUNGĘS, NUVAŽIAVAU PRIE LIGONINĖS NES JORIS PRAŠĖ PADĖT, TADA JIS SAKO VAROM PRIE DUDES, NUVAŽIAVOM, ŽIŪRIU IŠ 170HP liko 50HP, nulipau nuo moco ir kritai, grįžai - vėl pradėjai šaudyt - vėl kritai. Civiliai šaudo mafijozus ir nėra jokios bausmės, mafijozai atsišaudo - jail ir tipo negalim atsišaudyt? Nebesvaik, mano įrodymuose matosi, jog aš tau žalos nedariau, kol tu man nedarei, TAIP, šaudžiau tave, bet tik po to, kai tu mane pradėjai. Nemoki šaudyt - nešaudyk, nes po to kai negali normaliai pažaist ir miršti prasideda verkimai jog visi blogi.
  11. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Samp_Dude Pažeidimo aprašymas: free jail, paprašė RM jog nuvežčiau iki Samp_Dude, jis pradėjo į mane šaudyt (pirma foto), atsišaudžiau ir gavau jail kzn Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://www.part.lt/img/994ff4345af1759c7403a394d990b5f7598.png https://www.part.lt/img/3ff574074641cf7c1647ac627354c878552.png
  12. Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris padarė pažeidimą?: Nojus_Kavalt Kokį pažeidimą padarė žaidėjas?: Bereikšmės /sms, flood, mutinkit kaip norit, nes negalima ramiai pažaist. Pažeidimo įrodymai:
  13. O taisyklėse parašyta, jog galima kick, kai nėra 3/4/5lvl admin? Ne. Gali kurt savo taisykles? Ne. Kituose papeikimuose net nepaklausei, ar buvo, ar ne.
  14. @Kentuks_Papajuks Sveikinu, per 24h susisiek su manim žaidime, perduosiu namą. @Dovis_Elemo lock

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.