Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Dovydas_Lemon

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    192
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

57 Pritampantis

Apie Dovydas_Lemon

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2004.07.11

Informacija apie narį

  • Miestas
    Rokiškis

Profilio peržiūros

2.585 profilio peržiūros
  1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dovydas_Lemon Kokios dienos užduotį įvykdėte?: 08 Atlikimo įrodymai: https://imgur.com/a/aNV081j
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovydas_Lemon2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Lithuania_Auksini4. Kaip buvo čytinama: Aim5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Turiu ir daugiau, jeigu reiks papildomų video, rašykit.
  3. Žmogau, o kodėl poto nebeprisijungei į žaidimą ?:DD @The_Smecher
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovydas_Lemon2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Tadas_Shot5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovydas_Lemon2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Benas_Offensive4. Kaip buvo čytinama: Cbugg5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Jis matosi tarp 5-8s ir ant 17s.
  6. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Klaudijus_Klaudijuz Pažeidimo aprašymas: Į /vip parašiau, ,,nupirkčiau jūsų mamas" Ir dėjo mutę, pagalvodamas, jog turiu omenyje namą, wtf žmogau ??? Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/SYV20ss
  7. Šauniaiii Tik dar reiktų imest komandą /taxi ačiūūūūūūūūūūūū
  8. Gražūs atnaujinimai Tikiuosi, jog po pusės metų žaidėjų šiame serverį bus ne po 70, o po 150
  9. Komandos pavadinimas ir trumpinys - Mainkrafteriai (MCE) Komandos nariai ir kapitonas(c) - Dovydas_Lemon(c) Domantas_Browse Domke_Home Henry_Torreto Jonas_Samperiuxas Ar susipažinote su turnyro nustatymais ir neturite jokių klausimų - Taip Ar sumokėjote dalyvio mokestį(10k) - Taip
  10. Vardas_Pavardė žaidime:  Dovydas_Lemon Tavo wiki.rls.lt puslapis arba data kada pradėjai žaisti projekte: 2014m. Kodėl turėtum pakliūti į šį sąraša: Žaidžiu RLS.LT jau žiauriaii seniai.
  11. Noriu prieš čioles pasirodyti praturtėti biškį supranti gi numeris bus 1

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.