Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Rls_Irmis

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    427
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-10 Nepritampantis

1 Sekėjas

Apie Rls_Irmis

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2002.09.05

Informacija apie narį

  • Miestas
    Marijampolė
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

1.922 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rls_Irmis 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Boza_Drifteris4. Kaip buvo čytinama: Filmavo su wh. 5. Įrodymai (būtina): Ir dar čiūvas lai b'lst gauna @Ridas @Darius_Blogizzz @The_Smecher
  2. Pats irgi turi gauti ban'ą, nes filmavai su Name tag'u.
  3. Yoo, manau visi adminai žino šitą situacija. Įrodymai: https://imgur.com/a/VaY03 viskas ss matosi, sr kad rašau iš šito acc, Augustas, bane. Netgi Gražvydas pykosi kuris tave darys pzu ir jailins ;d;d;d;d;;d; viskas įrodymuose matosi, daugiau nebekomentuosiu. Well do @Tazas_Romero @Ridas @Jonas_Pain Aij ir joooo, sw Mendezai, be rls negali gyvent? ;d Atmes tavo anketa nes taisyklių neatitinka. GL
  4. Anketos forma 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Gta_Lukas [Pildau su šitu nes ant to gavęs įsp]. 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Vase_Vaclovas 3. Tikslus laikas ir data: matos video 4. Kaip buvo čytinama: Atsisidė į rm moca, nedirbantis niekur. 5. Įrodymai ( būtina ) : 6. Papildomi komentarai ( nebūtina ) :
  5. Anketos forma 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rls_Irmis 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Gedas_Keleivis 3. Tikslus laikas ir data: video matos 4. Kaip buvo čytinama: biske alt spaudė. 5. Įrodymai ( būtina ) : 6. Papildomi komentarai ( nebūtina ) : Matosi kad nutolau nuo jo, ir pradėjo spaudinėti alt, asmeniškai man nelagina :))
  6. Neišverstos (klaidingai išverstos) vietos tekstas (ir/arba tiesiog nuotrauka/adresas): Kaip turėtų būti išversta ši vieta (nebūtina)?:

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.