Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Torin_Riverdale

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    341
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    6

Torin_Riverdale paskutinis laimėjimas - Gruodis 26 2020

Tą dieną Torin_Riverdale turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

185 Gerbiamas

Apie Torin_Riverdale

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 1999.08.28

Kontaktai

  • Discord
    Torinas#0596

Informacija apie narį

  • Miestas
    Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    IV lygis
  • Darbas
    Taksistas

Profilio peržiūros

15.626 profilio peržiūros
  1. Nojaus požiūrį visiškai pateisinu ir palaikau, nes sprendimas tikrai neturėjo būti toks, kokį jį matom. Įdomu, sakai, kad Nojus nereagavo į tavo pastabas ir nesutiko su tavo sprendimu. Bet ar tokiu atveju Nojus neturėtų elgtis taip, kaip jam atrodo teisinga, nes, vis dėlto, IV lygio administratoriai - jo komanda??? Toks tavo savavališkas sprendimas skirti IV lygio administratoriui įspėjimą - išvis nėra pateisinamas. Mano nuomone, čia kištis tu neturėjai.... Turėjai leisti Nojui elgtis su savo komandos nariais taip, kaip jam atrodo teisinga ir pačiam prisiimti atsakomybę. Dabar ignoruodamas Nojaus nuomonę pastatei jį į nemalonią situaciją, kai jis pats negalėjo vertinti situacijos pagal savo įsitikinimus ir matymą. TU BRUKAI TIK SAVO MATYMĄ. Visiškai nepateisinu. Visiškai. Rimtas pažeidimas. Mano antras klausimas ir tavo šis tekstas tik dar kartą parodė mano žodžių teisingumą: "kodėl taip ilgai žaisdamas projekte nesugebi tinkamai reaguoti į situacijas, kurios kaip ir keltų klausimą remtis ne tik taisyklėmis, tačiau ir bendru supratimu kaip viskas vyksta čia, rls?". Mantai... Ne viskas ant taisyklių pastatyta, kodėl to nesupranti. Kartais vienos situacijos reikalauja didesnio įsitraukimo ir sveiko proto nei kitos. Taip būna... Šis tavo sprendimas visiškai paviršutiniškas ir žeminantis komandos narius. Kaip komandos lyderis turėtum gebėti spręsti kiekvieną situaciją INDIVIDUALIAI, nes kiekviena situacija yra skirtinga. Pagal tą patį taisyklių principą, kuriuo tu žaidi, jos negali būti vertinamos. NEGALI. Tu pats sakai, kad Juozas EVENTĄ PUIKIAI ŽINO, bet Fixui vis tiek skiri įspėjimą. KUR LOGIKA, ĮSIGILINIMAS??? Tu žaidi tuo, kad tai "galėjo būti naujokas", bet tai nebuvo NAUJOKAS! Supranti? Vertini situacija tik kaip galimą, o ne realią. Čia ir yra problema, kurios, dėja, nesupranti...
  2. Anketa Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Mantas_Sviderskas (nieko asmeniško) Peikiamo komandos nario pareigos?: Serverio pagalbininkas Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Nesu linkęs rašyti papeikimų, dažniausiai nuo jų susilaikau ir stengiuosi išspręsti problemas/pažeidimus kalbėdamas discord, tačiau šįsyk, panašu, kitos išeities neturiu. Mano nuomone, priimtas pagalbininko sprendimas nėra teisingas ne tik IV lygio administratoriaus @Fixas_Hyper atsžvilgiu, bet ir pačios komandos, nes tokie sprendimai priveda prie didesnių klausimų pačiai komandai. Bet ok, pradėkim nuo pradžių. Klausimas: kodėl tu, Mantai, pakomentavai šį papeikimą? Vieša paslaptis, kad už administratorius yra atsakingas @Nojus_Shadow, todėl tikėjausi būtent jo komentaro po šiuo papeikimu, nes jis yra tiesioginis Fixo vadovas, ne tu. Žinoma, domėjausi pas patį Nojų - jis atsakė, kad tu sakei skirti Fixui įspėjimą, o Nojus nesutiko su tokiu sprendimu ir atsisakė jam jį skirti (nu, jis yra tiesioginis vadovas, tai jo žodis kaip ir turėtų būt paskutinis, ir jo reikalas kokie veiksmai po to sektų), todėl nusistebėjau tokiu sprendimu. Kartojasi Ernio Mafo istorija? Klausimas: kodėl taip ilgai žaisdamas projekte nesugebi tinkamai reaguoti į situacijas, kurios kaip ir keltų klausimą remtis ne tik taisyklėmis, tačiau ir bendru supratimu kaip viskas vyksta čia, rls? Aišku, tas nesugebėjimas lanksčiau reaguoti į situaciją pasirodė jau ir Vierch_Rajon blokavimo metu prieš mėn., kai mano, Alano ir Džioraldo nuomone blokavimas neturėjo būti priimtas, o jei ir turėjo, tai bent su kažkokia kompensacija žaidėjui. Vėlgi, į situaciją žiūrėjai tik ne visada aiškių taisyklių principu, o ne suvokimu ar įsigilinimu į situaciją. Toks trumpas matymas toli gražu nėra tik teigiamas, manau supranti. Gerai, dabar kalbu apie konkretų Fixo_Hyper papeikimą, kurį tu priimei. OKKKKK... Helio eventas nėra naujas rlse, jo žaidimo principas - puikiai suprantamas. Net sakyčiau, kad jis vienas iš dažniausių eventų serveryje, tai žinai. Kažkokių pasikeitimų evente nėra buvę, jis visada toks pat. Asmuo, parašęs papeikimą - tą žaidimo principą tikrai puikiai suprato, papeikimas parašytas piktybiškai (o gal iš (J)UMORO?), o komanda eilinį kartą pasidavė provokacijai ir nesugebėjo tinkamai reaguoti parodydama žaidėjams, kad ji kaip marionetė :))))). Tolimesnius pavyzdžius ir pačią diskusiją tęsiu atsakius Mantui. Kartoju, nieko asmeniško. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:
  3. Ieškomi keturi IV lygio administratoriai:

     

  4. Nors ir nėra stiprus keiksmas, tačiau papeikimą esu linkęs atmesti.
  5. Hmm, užtildyti galima, tačiau šiek tiek juokingai atrodo. Kokie rls'iečiai įžeidūs. Atmesta, visgi.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.