Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Disq_Warm

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    268
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    4

Disq_Warm paskutinis laimėjimas - Gegužė 25 2017

Tą dieną Disq_Warm turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

-14 Nemėgstamas

6 Sekėjai

Apie Disq_Warm

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kaunas

Profilio peržiūros

2.485 profilio peržiūros
  1. Ties kuria vieta čia parašytos 3 iš eilės tos pačios žinutės per 10 sekundžių?
  2. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Shigeharu_Shirai Pažeidimo aprašymas: dirbu radistu, parašiau 1 kartą kad skelbimų kaina 100e, ir 3 kartus kad mathew ieško namo (Visi 3 kartai per daugiau nei 10s buvo), rašiau 3 kartus nes buvo įsijungusios vietoi skaičių lietuviškos raidės, ir įsijungęs capslock, o šitas veikėjas man dėjo mute. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/tUlUUju
  3. Kiek kartu aš tuos dp surkaines buvau ir staru primetes i jaila nuvezes nei karto neivienas nieko nedare, pazvenge ir vsks, o tu cia gydai kad darbo isp mete? XDdd
  4. Ridas toks pats komandos narys kaip ir visi, juk visi lygūs, tai ir palyginimas su Ridu.
  5. taigi tik jis gavo granatas ir morello užblokavo jį iškart :DDDDDDD
  6. Seni nebegydyk, niekas nemėtė tų granatų per ta zona :DDDDDDDDDDDD jie abu gavo ban tik už turėjima, soo, jeigu ridas išsitrauks granatų, bazooka, minigun ar kita panašų shit, jį irgy nušalint už nelegalius ginklus? Skiri nelegalius ginklus nuo čytinimo???? Logikaaa pajunk dvj :))))))))))
  7. A kakoj skirtum su tazo leidimu ar be jo, tas pats š kaip ir minejau, tada ir aš prašausi leidimo naudot airbrk ir ramu, nieks banint negalės. Prisidirbo tai lai sėdi ramus. Kam tada skirtingos tos priž grupės?
  8. O kas Painas toks kad galėtų duot leidimus čytint? Tai davai aš su kuriuo nors komandos nariu susitariu kad leistų man naudot Aimą, airbrk ar spreada, ir kai būsiu nubaustas sakysiu, kad man leido? Atsigauk bšk, jeigu esi pagalbos grupės prižiūrėtojas tai ir būk juo, tam ir yra serveryje tvarkos palaikymo grupė, kad gaudytų čytus ir TIK jiems leista naudoti wh... Tai jeigu turėsiu irdm kad man leido airbrk naudot, tai nebanins manęs niekas? :)))
  9. Mūsų d0Nt'as egle nešą, O Ridutis žolę pešą, Whaitas puošias kailiniais, Cola rūpinas svečiais, Tazas vartos pataluos, Tuoj šventes jis pramiegos, Paskubėk greičiau ir tu, Švesim Kalėdas kartu! --------------------------------------------------------- Tvarte Whaitas rengia puotą, Girtas Smečas graužia šluotą, Tazas šerną miške ėda, Visiems gera - nes Kalėdos!
  10. išhimk išh blisto, parodisiu kajp rejke drkt pasiimti ir kokiu keru rejke buti

  11. sv ė noriu sk kad galečeu pavežioti sava busimus vajkučius ir merkina per sampa mana lajminkasis skaicius 67

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.