Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Dovis_Cold

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    105
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    1

Dovis_Cold paskutinis laimėjimas - Birželis 22 2021

Tą dieną Dovis_Cold turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

49 Pritampantis

Apie Dovis_Cold

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2005.03.08

Kontaktai

  • Discord
    Dovis`#3089

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kažkokiam čia rajone
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    Nenustatyta
  • Darbas
    Cosa Nostra

Profilio peržiūros

2.374 profilio peržiūros
  1. Sveikinu :D Linkiu geresnių nei praeiti direktoriavimai XD

  2. už, dar galėtų pridėt jog pažymėjus tam tikrą vietą, tau pačiam rodytų artimiausią teleportą iki tos vietos, ten /tpls ir t.t.
  3. Nesuprantu kur aš parašiau nesamonę? Parašiau vieną komentarą, o ir tas buvo visiška tiesa, nuo ko tau tas IQ dropina? Nuo tiesos? Cmon
  4. Apsimesim, kad kai tu buvai DP pareigose nežinojai jog su tavim kartu šaudė 3 Rcon'o direktoriai: @Mark_Bellarus;@Deima_Deima;@Mafioz_Elpatrone😁 Ir nesakyk. kad nežinojai, nes pokalbiuose visi kartu tai šnekėjot 🤨
  5. Nežinau ką čia bandai įrodyt, geriau eik pažiūrėk tą ką žiūrėjai, vaikučių mylėtojau.
  6. Paskutinis komentras. Dėl pirmos situacijos. Dar kartą sakau jog šaudau su tabu, šaudymo greitis didelis, pasukau pelę per daug ir kliuvo ta viena kulka į samperį, jeigu būtų lockas tada būtų kelios kulkos jam kliuvusios ne viena, tai manau tai turetų būti aišku? Kodėl nustojau šaudyti į spidometrą kur kaip tu teigi yra "lockas"? Pamačius, kad kliuvo viena kulka, nustojau šaudyti, nes saviškio gi nešaudysiu per mums svarbius grobimus? Dar matosi iš feato pzu POV jog Spidometras stovėjo būtent ten kur bėgo Young_Marte ( https://imgur.com/a/ivBGQ3B ) Ir dar klausimas man iškyla kodėl visi kelia senus video kur esu prisidirbęs? Serveryje yra daugelis žmonių kurie yra kažką padarę, bet gi nemėtysim kiekvieno video kur jie kažką prisidirbo, nes žmonės keičiasi. Ir dar kart pacituosiu savo žodžius. Nerašyčiau bereikšmių papeikimų jeigu žinočiau jog pats pridariau sau. Iš pačio samperio POV matosi jog jis tuo metu kai į jį pataikiau, jo žmogeliukas mažą atstumą praslydo nuo būtent to momento kai aš šoviau, tiesiog užkabinau vieną kulką.
  7. "na kadangi aš mačiau priešų bėgimo kriptį, logiškiausias variantas buvo šaudyti ten kur jie bėga, ar ne?" cituoju dėl spidometro situacijos, o dėl samperio matosi iš pačio samperio POV jog jis buvo čiut kairiau manęs, užkabinau tą vieną kulką.
  8. https://www.youtube.com/watch?v=SBecbyzIDtU Samperio POV tuo metu. Matosi pataikyta kulka į samperį, animacijos skiriasi nuo PZU rodymo Feat_Thompson videke.
  9. Tiek tu tiek featas tą patį seną pamoina vidosą metat kai naudojau kodus už kuriuos buvau nubaustas nuo to laiko neesu naudojęs jokio aimo, galit galvot ką norit, tačiau šiuo momentu esu užtikrintas, jog bausmė kuri yra paskirta yra neteisinga. Jeigu būčiau šaudęs su aimu, čia dabar net nerašyčiau jokių bereikšmių papeikimų.
  10. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Prosta_Jonce Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto priežiura Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Neteisingas patvirtinimas Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: Sveiki, gavau ban nuo Feat_Thompson už pora "kabintų kulkų" ir komandos narys Prosta_Jonce patvirtino blokavimą, kai aš jam pateikiau visus švarius ir aiškius argumentus kodėl nebuvo čytinamą, Komandos nario argumentai buvo 0:07 sekundė kai buvo pataikyta kulką i Samperis_Dry iš 2.75metro ( https://streamable.com/mspay7 ) kadangi komando nario neįtikino mano argumentai, surašysiu juos čia. Taigi kaip matote vaizdo įraše šaudžiau pro gan siaurą vietą į pareigūną, kur buvo nemažai savų žmonių, šaudžiau į Black_Tomy bei Edvis_Jaras ir judėjau į kairę pusę, kaip ir samperis, kadangi pareigūnai tik lindo iš tos pusės, todėl ten ir šaudžiau, samperis irgi padėjo ir šaudė ten pat, vėliau samperis nubėgo (arba padarė slide'a, nežinau) kaip dauguma žino, pzu animacijos yra labai stipriai bugintos, ir atrodė jog šoviau išvis į šoną, mano klaida kad nefilmavau, paklausęs Young_Marte ar reikia pafilmuoti, atsakė jog ne (Galite patikrinti logus) tad ir nefilmavau. Tai va grįžtam prie tos situacijos dėl bugintu pzu animacijų. Atrodo jok šoviau į šoną, bet pataikiau į samperį, nors šaudžiau i pareigūnus ir tiesiog pasitaikė toks timingas, kai kulka šovė tiesiai į samperį, nieko čia įtartino nėra kaip pats feat thompson sakė "tebunie legit dalykas būna" Antras dalykas : Prosta_Jonce antrą "argumentą" turėjo kaip 0;13 sekundė kur vėlgi buvo kabinta kulką į Lukas_Spidometras ir čia tipo buvo naudojamas Silent Aimas (greičiausia, nežinau ką mano komandos narys) na ir čia nieko tokio nėra, nes šaudžiau su TAB cbug į du žmonės, kurie abu bėgo į kairę pusę (https://streamable.com/1bja3n ) (rodau su pelyte per video na kadangi aš mačiau priešų bėgimo kriptį, logiškiausias variantas buvo šaudyti ten kur jie bėga, ar ne? Kadangi ten stovėjo AFK Lukas_Spidometras kuris prieš pat mane stovėjo ir į kuri pataikiau kulką iš 2.3 metro šaudės i tuos du pareigūnus, manau visi sutiktu kad tai nėra sunkus ir kažkoks įspūdingas dalykas. Išvada: buvau užblokuotas ir blokavimas buvo patvirtinas dėl poros kulkų pataikytu į savus iš artimo atstumo, mažoje patalpoje, kur buvo šaudyta su TAB cbug, kurį valdyti sunkiau nei C cbug, kai daug žmonių tokioje siauroje vietoje, nieko įspūdingo, kad porą kulkų gali būti pataikytos i kitus žmones, juk jie gi irgi juda, o ne stovi vietoje.😕
  11. Nežinau ką tas tavo sakinys reikšt turėjo, po pirmo blogo papeikimo rašai antrą, ieškai prie ko prikibti. Pagal tavo leksikoną sakinys turėjo skambėti taip: Tai kad atmutinai "atsipalaidavimas, atsigavimas, atitrūkimas nuo rūpesčių, poilsis"? Dar pridėsiu, kad papeikimus rašai ne į tą skiltį. Aš neesu serverio komandos narys.
  12. Sveikas, atsiprašau, sumaišiau žaidėjus, nes atėjo žmogus su V_P: Bugi_Lmgas, o tavo Bugi_Lmga. Atblokuotas. Tą pačią minute buvo parašyta PP su prašymu atblokuoti.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.