Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Jerry_Clark

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    469
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    7

Visas forumo dalyvio Jerry_Clark turinys

  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Mark_Bellarus Pažeidimo aprašymas: Free mute, free ban Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/tvMvlb2
  2. o tu zinai ka reiskia pataikyt i aki as uz, zjbs ideja vicyyyy
  3. nedas hotukas, o cia mano anketele: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jerry_Clark 2. Jūsų nuotrauka: https://imgur.com/a/vUEccZF 3. Papildomas komentaras: cia buvau prie juros islekes
  4. https://streamable.com/1ikiux čia ne šitam reikalui skirti įrd, bet imkit ir šitus šitam video galit sulėtintai pažėt kaip sudaužo Ladą ir dar ir man kulką pataiko, paskui hitrege matosi.
  5. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Kirill_Generalenko 2. Kaip buvo čytinama: stebuklingai, nenormaliai, nežmoniškai, nehumaniškai. 3. Įrodymai (būtina): https://streamable.com/2g82iy https://streamable.com/vmp1go 4. Papildomi komentarai (nebūtina):
  6. Mano nuomone tai nėra grubus pažeidimas, o taipogi jis buvo įkalintas teisėtai ir nemanau, jog didelis skirtumas kokiu transportu nuvežtas - kad nuvežiau su savo nuosava nepateisina jo išlaisvinimo, jis savo nusižengimus padarė.
  7. būtent, kad įrodymuose viskas matyti - neturėjo ką veikti, tyčia išvažiavo į kairę kelio pusę, atsitrenkė į mane. Taip sukėlė avariją, nesilaikė kelių eismo taisyklių ir tyčiniu būdu sudaužė mašiną.
  8. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @John_Cenaa Pažeidimo aprašymas: free unjail Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  9. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lukas_Zip Pažeidimo aprašymas: Unjailino neįsigilinęs į situaciją, teisingai įkalintą žaidėją, tikriausiai vien su fraze "duo unjaila gavau free staru". Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  10. manau,kad sitoj situacijoj galetu laimeti draugyste
  11. seneliumbasai sitoj vietoj tu nepagavai mano sarkazmo lool
  12. ai o kad kajus_kli bande parasyt /spread tai jau nieko ane?
  13. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @John_Portal 2. Kaip buvo čytinama: talentas 3. Įrodymai (būtina): https://streamable.com/qcz27n 4. Papildomi komentarai (nebūtina): norėtųsi pamatyt žvėries pov
  14. ne tai nelaggina tas srv, siaip su pelyte vartot reikia ir grizliukas greiciau uz masina laksto https://streamable.com/hhm61g
  15. neturiu. maniau, jog joks idiotas nepagalvos, kad cytinu
  16. duokit ir skirmai ir man unbana, nes tai yra neteisybe serveryje. geda kam pasakot
  17. parašiau, nes su čytais mane sieti yra absoliuti nesąmonė. o serveris lagino, visas discordas girdėjo
  18. nu aš tau bazarą duodu, kad nečytinu, servas lagynas. pasakyk išseivinsiu videką ir bus viskas aišku
  19. perlockino, nes servas absoliučiai lagina, vakar ant kopečių padoriai nėjo užlipt, tada tik įvažiavęs į zoną nieko nekrovė ir iškart miriau. Nu tai bb zino kada prireiks tų įrd. Dabar adminui nufilmavus savo įrodymus, sunku paprašyti maniškių dėl sąmoningumo? Sunkus dalykas? Ir dėja, bet su spreadu nekapoju, jau kaip šaudau - taip šaudau, be jokių cleo šūdų. Nesibaugau pateikt įrodymus jeigu įkelsit į čyterius ir pasakysit, jog filmuočiau.
  20. Anketa Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @The_Dude Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto prižiūrėtojas Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Free ban + patvirtinimas. Nemanau, jog buvo pakankamai atsižvelgta į situaciją, įrodymų mažai, kurie yra apgailėtini (tiesiog sušaudyta apkaba iš AK per 1-2m atstumą, mano nuomone, nėra sudėtinga pataikyti tiek kulkų:) ). RLS projekte niekada nenaudojau ir nenaudosiu čytų, šiuo metu išvis žaidžiu su clean GTA, tai yra mano principo reikalas, o prižiūrėtojas man, dėl nieko, sukelia sunkumus. Taipogi kuomet norima blokuoti, galima pasakyt, jog tikiuosi filmavai, tuomet galiu išsaugoti paskutinių 20 minučių savo perspektyvą ir viskas taps aišku:). Manau, jog kiek persistengta. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: https://streamable.com/wixxud
  21. tikrai už! su meile priimčiau gėles iš @Ray_Allen, o taipogi pirkčiau ir padovanočiau @Bws_Nivalit kaip atsiprašymo dovaną už tai, kad jį nušoviau.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.