Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Gytis_Valentas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    187
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

14 Neutralus

4 Sekėjai

Apie Gytis_Valentas

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dėl įžeidimų, įrodymai čia. O dėl Skirmanto, tai nemanau kad čia yra nusižengimas. Juk nėra prievolės paprastiems administratoriams fiksuoti visus nusižengimus, ir VISUS bausti. Prižiūrėtojams - galbūt, bet aš tik administratorius. Parašai kitam administratoriui, ir jis užmutina Skirmantą. Neprivalau aš.
  2. Medikai veiksmo nebeturės, galėjai su HP dar ilgiau klaidą palikt. O šiaip šaunu.
  3. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Tumas_Mafijozas Pažeidimo aprašymas: Iš niekur nieko uždėjo /jail už CV šaudymą, taip pat, nemoka bausmių. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  4. Aš nesiginčyju, paprasčiausiai, argumentuotai atsakau į tavo atsakymą.
  5. Taip tik atrodo... Kad ir kiek bemaigysi pasigydyt, vis tiek 1 sekundės ANTIFLOOD lieka. Gali į /timestamp žiūrėt, štai.
  6. Neturiu nieko blogo prieš tave, bet nuo tokių tavo kalbų ir įrodymų vemti norisi. Už sugadintą grobimą tai visada prašom, toks mūsų, karo medikų, šūkis! Sakai, kad neįmanoma manęs nušauti, nes aš gydausi, bet kur įrodymai, kad aš save gydyčiau daug kartų? Čia įrodymai, kad aš prie durų, bet kur įrodymai, kad neįmanoma manęs nušauti? Ar bent pabandei apšaudyti? Čia tas pats, kai sakyčiau, kad tavęs neina nušaut, nes tu su INV vaikštai, bet net nebūčiau pataikęs į tave nei vienos kulkos ir nebūčiau apšaudęs. xdd Aš nemanau, kad reikėtų išgalvoti savas bausmes. Visos jos paminėtos bausmių temoje. Jei neapskaičiavai, kad nespėsi įvardinti išspyrimo iš serverio priežąsties, tai gal reikėjo visiškai nekickint? Ir jokio piktnaudžiavimo čia nėra. Turint omeny, kad gydytis (ar suteikti šarvus) galima tik kas 1sec, kas reiškia, kad nušauti tikrai nėra sunku.
  7. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Benas_Offensive Pažeidimo aprašymas: Esu karo medikas, ir grobimo metu iškickino, su priežąstim „nesa“. Paklaustas jis man sakė, kad aš jam maišiausi, bet tai ką aš žinau. Jei aš stoviu prie durų ir gydau teisėsaugininką, o šis negali kiaurai mane su maišu praeiti, įšeiti iš banko, tai jis gali mane kickinti? Nors esu karo medikas, joks ne pašalinis. Neradau tokios bausmės, kuri leistų kickinti už tokią priežąstį. O jo įvardinta priežąstis „nesa“ visiškai nieko nepasako. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/zq3il
  8. Labas! Jau praėjo keturi mėnesiai, kuomet niekas neįkelia jokio laikraščio į šią skiltį. Pamaniau, kad vertėtų skiltį atgaivinti. Kadangi buvusieji laikraščiai (RLSNEWS EP1; EP2) kai kuriems patiko (jo, ten maniškiai), po pertraukos nusprendžiau sukurti dar vieną laikraštį. Deja, senojo laikraščio GFX nebeturėjau, tad teko paišyt viską iš naujo. Mintys (apart interviu) yra išgalvotos, ofc, visiems labiau patiktų, jei žinios būtų tikros iš serverio, bet kad serveryje nieko įdomaus nevyksta (naują kokį drk ar kokį grobimą aprašinėt visados nebus įdomu).. Planavau padaryti tik titulinį puslapį, bet padariau ir antrąjį. Viso dirbau, gal 5-ias valandas. Kad puslapį pamatyti realaus dydžio, paspovę ant „Pilnasis dydis“ po puslapiu, dar sykį paspauskite ant užkrauto paveikslėlio. Pilnasis dydis Pilnas dydis Uždėsit LIKE - turėsiu omeny, kad patiko ir norit dar vieno epizodo. Tuomet sukursiu dar vieną.
  9. Man tai labai patinka, kai žmonės rašo pasiūlymus vis dar tikėdami, kad kažkas juos peržvelgs. Kalbant apie statistiką, visi 118 puslapiai pasiūlymų skiltyje neperžvelgti (nėra dont'o atsakymo), o tai reiškia, kad neperžvelgtų pasiūlymų prirašyta apie 3000 (kiekviename puslapyje po 25 pasiūlymus).. Nebent, rašot dėl forumo post'ų skaičiaus.
  10. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Gytis_Valentas 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Rokas_Radller 4. Kaip buvo čytinama: Surakintas nuvažiavo. 5. Įrodymai ( būtina ) : https://youtu.be/qnpGVaV6c_0 6. Papildomi komentarai ( nebūtina ) :

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.