Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Matthew_Withley

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    41
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Neutralus

Apie Matthew_Withley

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2002.08.09

Informacija apie narį

  • Miestas
    Ignalina
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

1.066 profilio peržiūros
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Gucci_Gangs Pažeidimo aprašymas: Bėgau nuo pd, jis gaudė pesčia, ir atsiteleportavo... Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/adtSj
  2. Srsly? O kas ten sakė kad prisijungsiu per kitą acc? Turbūt kiemo draugai? Tais pačiais acc lošiat? :DD
  3. Eiiiii pl pl, o kas ten per dm malkų eventa gavo? :DDDD ir iš nevilties ban dėjo :DDDDDDDDDDD
  4. https://www.youtube.com/embed/6CuvnlWJn2E WTF? :DDDDDDDD kas tas tbKICK? ir kame čia problema ? aj, o dėl tu teleportų dvieju, tai mašina kažkur kritinėjo, tai galvojau atstrigs, o poto parašiau į admin kad padėtų ištraukt, bet užlužo netas, ir padariau rr.
  5. Visi tau aimai nuo kuriu pasikrauni. Negerai taip daryt
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matthew_Withley Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_M Blokavimo priežastis: Čyt, wtf? :DDD palikau on game, laukiau kol mašiną atbugins, ir išėjau parukyt, ateinu ir vėl banas už čytus :DD Gal gana jau banint? :DD į 2 dienas po 2 kartus.. Blokavimo įrodymai(būtina): https://imgur.com/a/fCliW Papildomi komentarai(nebūtina): Norėčiau pamatyt įrodymus, rmt, vietoj palikau stovintį neįsivaizduoju už ką gavau ;DD
  7. :DDDD Man irgi buvo keist, bet taip reik užvardinti tema, nieko kito neprigalvojau
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matthew_Withley Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: @Tom_White Blokavimo priežastis: Priežastis sob, bet numanau kodėl, internetas palužo ir objektu nekrovė, tai turbūt i bazę per sieną ivažiavau, įkelsiu foto kaip vietoj stoviu ir greitį rodo.. Bet nežinau galėsit patikrinti gal mano ping koks buvo ar kažkas tokio. Blokavimo įrodymai(būtina): Įrodymai kad užblokuotas : https://imgur.com/a/yXhah Įrodymai kad nekaltas : https://imgur.com/a/yLudU O čia įrodymai kad dieną buvo palužę, nzn ar įtemą: https://imgur.com/a/Jy9rf O čia įrodymai kuriuos įkėlė administratorius : https://www.youtube.com/embed/pEQqNKByyxE Papildomi komentarai(nebūtina): Sori kad prikūriai papildomų eilučių, tiesiog, įrodymų per daug nebus, administratoriaus dėl to nekaltinu, pats kaltas kad su tokiu internetu žaidžiu, pasistenksiu susitvarkyt.
  9. Įkėlė tą su muzika tikrai, galit tikrinti Lock tema. Gavau unban
  10. Pagaliau, labai gaila kad jie nieko verti Pataikiau 5 kulkas iš 7 su aimu taip nebūna
  11. :iframe: width=700 height=500 src=http://www.youtube.com/embed/SgBrvZ2ulIE::iframe:
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matthew_Withley Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Castello Blokavimo priežastis: Aim. Jau buvo likusios 3 min iki kol sistema būtų atblokavus įkėlė kažkokį video, 2010 metų, dainos lygtais. : http://www.part.lt/perziura/a2d216e50b1cfd5d3917f8b8d933c76b21.png Blokavimo įrodymai(būtina): Papildomi komentarai(nebūtina): Norėčiau greičiau unban gauti.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.