Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Rls_Airidas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    71
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-1 Nepritampantis

Apie Rls_Airidas

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rls_Airidas2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Nikas_Bum4. Kaip buvo čytinama: Be vipo telinosi.5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): kritai kaip lapas
  2. Čia dabar forume verksi, kad aš tave mūtinu, o kai tu mane mūtinai tylėjau subinę suraukęs. Per skubėjimą užmečiau už keiksmus, o norėjau už "Žaidėjų Įžeidinėjimus" nemanau, kad čia yra labai didelė problema esmę pats supratai kodėl buvai užmūtintas.
  3. O tu rmt neturi ką veikt apart free mūtint kai yra komanda /ita kai įžeidžia policininką? Mafiozai GALI keiktis bendrame chate.
  4. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lietuvos_Baryga Pažeidimo aprašymas: Gavau mute nuo teisėsaugininko, o aš pats esu mafiozas ir keikiaus bendrame chate, o ne į /sms tuolabiau kad keikiau teisėsaugininkus. Dar savo darbo neatliko kaip chate matote kaip Kaspiuxas keikiasi, o jo nemūtino. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  5. Aš narglys nesnarglys gavai starų už įžeidimą tai gavai pavadinai snargliu, o ne vaiku. Už vaiką nebūčiau dėjas starų.
  6. įdomus esi matau, sakai, kad aš pradėjau nors jau prie zonos verkei, įrodymus pats pateikei, kad snarglium išvadinai, o ne vaiku...
  7. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Erlandas_Kileris Pažeidimo aprašymas: Mutė 4 fri (dar insta kicka gavau kai gryžau žr suboomino car ir tik apsisukai bum kickas) Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  8. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lukas_Aidejus Pažeidimo aprašymas: Mutina mufijozus nebezvengsi nes be dantu liksi Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  9. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Lukas_Svr Pažeidimo aprašymas: Pats teršia vip chata ir kitus mūtina... Nors vakar same buvo ant juokų vienas ant kito nusikeukėm su draugeliu į /vp ir tai gavom mūtes už vip chato teršimą Pažeidimo įrodymai (foto/video):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.