Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Nobody_Ellse

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    859
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    4

Visas forumo dalyvio Nobody_Ellse turinys

  1. Turiu videka iš šito ryt kai atsikelsiu ikelsiu:DDDDD EDIT: Prasom ponai ir ponios lol
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nobody_Ellse 2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Same_Pain 5. Įrodymai (būtina):
  3. Pasikeitus renginių komandos struktūrai ieškome 2-3 naujų narių. (jo aš vis dar komandos dalis lol) (Anketų gali nesiųst Justas_Ses, Jerry_Stars)

     

     

  4. Atėjo laikas ir man pasitraukti iš renginių komandos sudėties, prabuvau 1-2 metus, nuo pat v1 ir ką galiu pasakyt buvo good run. Renginių komanda pagrinde perleidžiu Domiui, tai nesusimauk ir gl.

     

    Taip pat labai noriu padėkot buvusiai renginių komandos narei @Pink_Nightmare, už visą savo darbą šiai komandai, be tavęs ji nebūtų tokia, kokia yra dabar.

     

    Laikiniai renginių komandoje dar pasiliksiu, kad duot keletą patarimų jiems, nes nesinori palikti jų ant ledo.

     

    Renginių komanda jau oficialiai persikelia į discord, nemanau, kad dar pamatysite renginių teamspeak platformoje.

     

    Dėl visų nusiskundimų, pasiūlymų kreipkitės į @Domis_Bass. Taip pat prie renginių komandos prisijungia @Gintare_Smk.

     

    nebandot priimt seso į komanda

  5. 04.26 20h Savaitinis išlikimas

    04.26 21h Drift vakaras

     

  6. Šiandien 20h vyks savaitinio išlikimo eventas. Pristatysime nauja žaidimo funkcija (apie ją temoje)!

     

    Taip pat 22h vyks ir drift vakaras su nauja trasa!

     

  7. 04.07 20h Drift vakaras

     

  8. Aš pakomentuose paaiškinant kaip vyko šis vakaras, kai tu jau buvai trasoje tuo metu buvo mažiausiai 20 žmonių (kurie visi driftino kaip reikia ir reikiama puse) ir tu sakaaaaai, kad negalėjai suprast kuria puse reikia driftint? Ta prasme nejuokink gal ok?;DDDD. Kiekvienam žmogui nebus tikrai aiškinama kuria puse reikia driftint jei nesugebi susigaudyt kaip reikia važiuot žiūrint į žmones kurie šitoje trasoje jau važinėjo 10+ minučių, su savo komanda aš važinėjau apie valanda. Plius trasos schema yra pateikta temoj (kuria puse važiuot t.t.)
  9. Paskelbiau antrojo drift vakaro datą

     

  10. Daug kas norėjot kad ikelčiau mixa kurį leidau per muzikini vakara, bet to padaryt neišeis, nes blokuoja kelias dainas...

    Btw buvo ikeltas anekdotų vakaro įrašas https://www.youtube.com/watch?v=DAjWhhglpVs

     

    1. Pink_Nightmare
    2. Matas_Matt

      Matas_Matt

      taip man labai patiko ir aciu kad ikelej

  11. Anekdotų konkurso laimėtojai bus paskelbti 26d 13-19h reikia pasitart su sekretore ar galim didint prizini fonda;d. Dabar to padaryt negaliu, nes sekretore miegot išėjo.

  12. Here we go again:DD. Visu pirma vakar buvo tokia situacija, kad vyko vienas iš renginių komandos renginių per kurį mafijos bosai nusprendė paimti ir pradėti daryti grobimus. Temoje apie grobimų draudima nieko nebuvo parašyta, kadangi ta tema buvo rašyta būsimo arba ne renginių komandos nario. Ir po pirmojo grobimo gražiai per /s parašiau, kad nedarytų daugiau jokių grobimų iki renginio pabaigos. Bet kai jie po pirmojo banko sugalvojo pradėti dar vieno banko grobimo ir visiškai nebesusivaldžiau, kadangi kiti žmonės irgi nori pabūt linksmai renginyje, laimėt pinigų ir taip toliau. Bet kai atsiranda žmonių kuriems tai yra visiškai nusispjaut ant to tai... Tiesiog nebeturiu aš ką ir pasakyt daugiau;DD bšk sakyčiau trūksta žmogiškumo tam žmogui kuris rašo papeikima dėl to (pabandyk būt mano situacijoj, kai pastoviai hate gauna renginių komanda dėl to kad nedarom renginių, o kai jie pagaliau yra daromi, va tokie sugalvoja grobimus daryt):DD.
  13. Jau šiandien 20h, ts.rls.lt

     

  14. Nauja taisyklė namų pardavimuose (įsigalios 13 dieną) - 13. Namo iconos (pvz: https://i.imgur.com/ZXTMhJ2.png  )  nuotrauka yra PRIVALOMA NEW

     

    1. Rodyti daugiau komentarų  2 more
    2. Klaudijus_Klaudijuz
    3. Nobody_Ellse

      Nobody_Ellse

      Tam kad isitikint kad forumo V_P sutampa su žaidimo V_P. Ir taip isitikint, kad tas namas tikrai priklauso jam. Nes tbh /spintos nuotrauką galima pasiimt nuo kokio nors kito žmogaus.

    4. Tpaba_Akgandzia

      Tpaba_Akgandzia

      o nebutu logiska padaryt pasirinkimus, jeigu parduodi su spintos turiniu, tada spintos nuotraukas det privaloma, jei be spintos turinio tada ne, nes bsk paleva tiek fotkiu daryt vien del 80k vertes namo

  15. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Opce_Klubas Pažeidimo aprašymas: free jail, free mute. Bano nespėjau užmest ;dd atsijungė Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://i.imgur.com/RkbTJtp.png
  16. Ojojoj matau ir mane įkišai į šį papeikima haha Tu juokus supranti? haha :DDD Ar numest definitiona ką tas reiškia lol
  17. Renginių komandos pirmasis etapas baigėsi, visi kas gavote laiškus patenkat į atrąjį etapą.

     

     

     

    @Jerry_Starsprasivalyk pašto dėžute blemb...

  18. Greitu metu baigsis pirmasis etapas, jei vis dar yra tokių kurie neatsiuntė savo anketos dar turite šiek tiek laiko.

     

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.