Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Jokse_Absolut

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    244
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    1

Jokse_Absolut paskutinis laimėjimas - Kovas 24 2018

Tą dieną Jokse_Absolut turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

5 Neutralus

1 Sekėjas

Apie Jokse_Absolut

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2004.07.26

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kaunas
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    I lygis
  • Darbas
    Policininkas

Profilio peržiūros

2.299 profilio peržiūros
  1. Šovei tik 2 kartus ir abu į mane, čia tau sėkmės labiau reikėtų :Dd
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Word_Exe4. Kaip buvo čytinama: Net nežinau, turbūt aimas. Į viršų šaudo, bet pataiko į mane 5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Black_Tikras4. Kaip buvo čytinama: Nežinau kaip tas čytas vadinasi, turbūt spectate.cs ar kažkas tokio, žodžiu žmogus mato, kada ir kas jį spectatina t.y daro /pzu5. Įrodymai (būtina): šitie abu video yra žiauriai ilgi tai aš tiesiog iškirpau dalį su įrodymais https://imgur.com/a/C0gGPfZ
  4. Nesiruošiu nieko mest ;DDD, niekas nesakė kad tu buvai mano bendradarbis, šaudei į mano bendradarbius ir trugdei atranką, man wpš dalampački ką tu čia rašai:Dd
  5. ;DDDDD, šaudo į mane, į bendradarbius, po viso to "inv i darba" tai tik toks argumentas ir lieka.
  6. Aš tai ne specialiai iškickinau, o tu specialiai nuėjai afk - http://www.part.lt/perziura/1763300eb511c714b455d8c0c95ed9e8274.png
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Arnas_Fabuniz 5. Įrodymai (būtina): http://www.part.lt/perziura/bfc45f34c4b6b9d78a471625f3c8efe8995.png 6. Papildomi komentarai (nebūtina):
  8. Buvo grobimas, negalėjau dėti /ita Jeigu ne ant manęs sakei, tuo labiau galėjau dėti /mute, nes rašei ne ant teisėsaugininko, o ant bendradarbio, kuris tave nušovė.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Saulius_Pag4. Kaip buvo čytinama: AirBreak5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Keletą kartų įtartinai pačiuožė.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė:Satan_Night 5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): @Tpaba_Akgandzia sakei turi sc ;d
  11. Man labai įdomu kas gręsia už žinutę? Hmm
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Absolut_Jokse2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Adas_Twin4. Kaip buvo čytinama: Bugina su gyventi liko - rakino, važinėjo.5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/M2AqbN26. Papildomi komentarai (nebūtina):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.