Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Red_Flor

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    42
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-5 Nepritampantis

Apie Red_Flor

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

1.634 profilio peržiūros
  1. irodymai http://www.part.lt/img/5c08699a1bf5389ce7cd2859a224f487753.png
  2. Gaila nespejau nufilmuoti, su tokiu bugu vandeni dar vaziavai, judejai dugne... Na paziuresim ka pasakys adminai.
  3. 1. Jūsų Vardas Pavardė: Red_Frol2. Pažeidėjo Vardas Pavardė: Darius_troll3. Įrodymai (būtina): Isidemekit irodymu eiliskuma, kas nedurnas tas supras, kad as paskandinau, jis atsitelino ilipo i masina, dar pavaziavo dugne, ir dingo...
  4. koldunines pachalintojas

    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Rytis_Gun
    3. Benas_Offensive

      Benas_Offensive

      @Red_Flor Nesveikas tu vapšie seni ;ddd, ne tai kad dar ir gyvenimo neturi bet ir su psichika blogai. @Smith_Juozas o tau gražuoli, kas nepatinka?

    4. King_Vegeta

      King_Vegeta

      Oj tas Benukas tas Benukas tikras šio serverio darbštuolis. Šaunuolis Benai esi, jeigu tau patinka tu dirbk ir nekreipk dėmesio ką šneką kiti. Sėkmės :)

  5. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė Luks_Acc Pažeidimo aprašymas: Saudymas su spalva Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  6. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): The_Vodkius kitaip the_Duh Pažeidimo aprašymas: kUR CIA KEIKSMAI ERELI? Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  7. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):The_Vodkius Pažeidimo aprašymas: Free mute, as manau per daug sau leidziama su ta komanda /mute, jau zmogui nieko nebegalima tada pasakyt Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  8. Čia apgavystė? Man net nebuvo čia to kiaušinio, ant prikolo pasakiau, kad yra ;D už ką aš jam mokėt turėjau?
  9. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):Carl_Morreti Pažeidimo aprašymas: Free ban, uz smulkius apgaudinejimus, man idomu ka apgavau as. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  10. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):The_Vodkius Pažeidimo aprašymas: Free mute, esu rusu mafijoj ir keikiausi bendrajame chat, neskirta buvo jam sie zodziai. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  11. As tiesiog ejau OFF, o jis uzmete /ant.
  12. Sveikas, serve kazkoks Mantas_Naus visus kickina, net neleidzia ieit i serveri. Ir jail dave man..

    1. Tas_Mantas

      Tas_Mantas

      Sveiki , atsiprašau kad komentuoju bet daug tokiu žmoniu yra kai kam daviau /ban už tokius darbus nes buvo jau 2 o gal ir net 3 kartas ir man dave isp admin normaliai. :D  bet cituoju reikia tokiems atimti admin kad negaletu tokiu nesamoniu daryti.

       

  13. Norėčiau papasakoti situacija. Jie tryse mane užspeitė i kampą ir kai nužudydavo padarydavau relog. Ir tik prisijungus nespėjau išjungti /spalva, nes norėjau kuo greičiau atsišaudyti ir išvengti mirties... Tazai būk gailėstingas.
  14. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Invision_Power Pažeidimo aprašymas: Su /spalva nuzude zmogu. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  15. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Linas_Msw Pažeidimo aprašymas: Atsiteleportavo pas Jimbo_Bro ir pradėjo mane šaudyt, nes aš ir buvau pas Jimbo. Nuotraukoj matosi kraujas ir aš atsidūriau ligoninėj. Pažeidimo įrodymai (foto/video):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.