Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Kenneth_Douthart

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    70
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Neutralus

Apie Kenneth_Douthart

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2002.08.09

Kontaktai

  • Discord
    domas6934

Informacija apie narį

  • Miestas
    United Kingdom
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    Nenustatyta
  • Darbas
    Taksistas

Profilio peržiūros

1.604 profilio peržiūros
  1. Tave tamsta, nuramintų neatidėliotinas apsilankymas pas Lietuvių kalbos mokytoją, nes bandymas suprast tavo parašytą tekstą, gali privest žmogų prie savižudybės. Pease.
  2. Čia visi įrodymai? Kaip admin'as turėtum pastoviai filmavimo programa ijunges būti. Kas liečia įrodymus, hitreg, laiko nėra, o įrodymai iš ten kur miriai, stoviu prie tavęs, tikriausiai net ginklo neišsitraukęs. Baisu, tikrai baisu.
  3. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Jerry_Stars Pažeidimo aprašymas: Visiškas beatodairiškumas ties administratoriaus privilegijomis iš peikiamo administratoriaus pusės, nepagrįsti jail'ai, minusinis bendravimas su serverio žaidėjais, visiškas pareigų ne sureikšminimas. Šiam veikėjui dar tikrai reikia užaugti iki pareigų, kurias jis užima dabar. Gero penktadienio vakaro gerbemieji :)* Pažeidimo įrodymai (foto/video https://imgur.com/a/tSPxEG4 Nuotraukoje matomas vienas iš administratoriaus nusižengimų. T.y sodinimas į kalėjimą be jokio motyvo, priežasties, ir neturint jokio įrodymo apart peikiamojo kalbų.
  4. Taigi debiloide tu, užbanintas esu, įsiskaityk kas parašyta čigonine tu
  5. Screen shotus dariau būtent tokiam dalykui, nes kai hero parašė gg bro, supratau kad pagalvojai juk čheatinu
  6. 5 mintunes kimarinau? Vien tik todėl kad nuvežtum mane į jail'ą ir gaučiau mažiau, laiko bet pastrigo internetas ir va.. Dar sakiai banas yra teisingas. Galima paklaust kodėl video užvardinai čytas čj?
  7. Naršydamas tarp screen shot'u radau tos dienos nuotrauką, kai atsijungiau, dėl interneto : https://imgur.com/a/u1SfL Manau pakankamai įrodymų įkėliau
  8. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Kenneth_Douthart 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Tom_Back 4. Kaip buvo čytinama: Free fix, nedirba nei mechu, neturi nei vip'o, nei admin'o. 5. Įrodymai (būtina):https://player.vimeo.com/video/257358339?title=0&byline=0&portrait=0&badge=0&autopause=0&player_id=0%22%20width=%22400%22%20height=%22300%22%20frameborder=%220%22%20title=%22%C3%84%C2%A8yt%22%20webkitallowfullscreen%20mozallowfullscreen%20allowfullscreen 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Man neina ss daryt, tai nufilmavau /info lentele: https://vimeo.com/257356485
  9. Bandicam p*sa prota, nepaleidžia video, bet įkeliu, žiūrėkit gal jums paleis. Realiai kiekvieną grobimą fotografuoju : https://vimeo.com/256949619 O čia foto iš šito grobimo per kurį gavau ban'ą, ir ne tik šito : https://imgur.com/a/CsfMZ paskutinė ft iš šiandienos grobimo Kžn, filmuoju/fotografuoju kiekvieną grobimą, tiesiog įdomu po kurio laiko bus įkelt į forumą. Suprantu kad turėjau filmuot iš viršaus, lindau į garažą vien tik todėl, kad nufilmuočiau ir pagrobtą žmogų, bet nžn man nepaleidžia video, tai liko tik kelios nuotraukos, kas naudoja bandicam, supras, kad kartais nefilmuoja, ar neatidaro video.
  10. Nenori pakaityt kas aukščiau parašyta? ''Vakar, bei užvakar naudojau, parašiau admin, o jiem lygiai p*. ką aš žn, galvoju pafilmuosiu, įmesiu į filmukai.'' Apie kokį drop'ą kalbi žmogau? P.S Tikrai ne tau apie pagarbą kalbėt Prašė įmest įrodymus kad bent kada rašiau, va
  11. Kaip nujausdamas, padariau, bet kaip ir sakiau jiems giliai p* ant mano rašymu, buvau ir daugiau padaręs, bet praeitą savaitę gta perrašiau nes lagin belenkai. https://imgur.com/a/sZr7x
  12. Vakar, bei užvakar naudojau, parašiau admin, o jiem lygiai p*. ką aš žn, galvoju pafilmuosiu, įmesiu į filmukai.
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kenneth Douthart Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Skirmatas Pro Blokavimo priežastis: SMCM per grobimą, kiek mačiau nėra tokios taisyklės kad negalima naudoti smcm per grobimą. Blokavimo įrodymai(būtina): https://imgur.com/a/tVmps Papildomi komentarai(nebūtina): Ir galima paatmazint. Naudojau filmavimo tikslam.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.