Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Nojus_Shadow

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    527
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    3

Nojus_Shadow paskutinis laimėjimas - Balandis 17 2021

Tą dieną Nojus_Shadow turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

282 Turintis ką pasakyti

Apie Nojus_Shadow

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2004.09.23

Kontaktai

  • Discord
    Nojuks#1884

Informacija apie narį

  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    Nenustatyta
  • Darbas
    Nenustatyta

Profilio peržiūros

6.499 profilio peržiūros
  1. Tie žmonės atitinkamai forume gauna įspėjimus, o žaidime užtildymus. Komandos nariai forume jokios nuobaudos negauna, o žaidime nebent užtildymus, bet užtildymai galioja tik forumo moderatoriams bei projekto priežiūrai, kadangi direktorių priežiūros ir aukščiau žaidimo galimybės tildyti neleidžia. Nežinau, kaip Džioraldas jum šiuo metu akcentuoja tam tikrus dalykus, bet kol aš buvau komandoj, ne kartą buvo akcentuota, jog komandos narys nepriklausomai nuo kitų žmonių poelgių privalo išlikt šaltų nervų, neatsivželgt į buvusius ar dabartinius nesutarimus ir bendrauti adekvačiai, o jeigu tam galimybės nėra ir žmogus nejaučia ribų, tai nekreipti dėmesio arba taikyti galimas bausmes. Visada galima išsakyt savo nuomonę, bet niekada nebuvo leista ją remti įžeidimais, o jeigu kitaip neišeina, tada geriau nieko nesakyt.
  2. Jeigu ir nėra kandidatų, ar tai suteikia galimybę komandos nariams žemint projekto žaidėjus ir bloginti komandos įvaizdį? Yra logikos tame, jog esant kandidatų stygiui į tam tikras komandos pozicijas, pagr. administracija žiūri truputį atlaidžiau į komandos narių papeikimus. Kol pats buvau komandos narys, klaidų tikrai dariau ir tai yra žmogiška, su kai kuriais atmestais papeikimais dabar nenorėčiau sutikti, bet tos klaidos nebuvo daromos dėl blogų intencijų, tiesiog tekdavo priimti nemažai sprendimų ir logiška, kad įmanoma padaryti klaidą. Bet grįžtant prie nekorektiškos kalbos ir žaidėjų įžeidimų iš komandos nario, manau, jog šie dalykai tikrai neatsiranda iš gero intereso.
  3. Aklas, ar kas negerai? Yra parašytas jau vienas papeikimas už šią situaciją, jei turi kuo papildyt - rašyk ten.
  4. Bereikšmės /sms žinutės (unjail, serverio turto, doneitinimo prašymai ir pnš.) - 30 min.
  5. Pats pateikei nuotrauką, o tokie pasisveikinimai, kaip "SW 0" man nereikalingi ir kaip priežasty parašyti - bereikšmiai. Primetu dar fotkę, jeigu sugalvotum ištrint. Gero vakaro. https://imgur.com/a/ad09b7g
  6. Jeigu tau kyla klausimų, tam yra speciali tema - Paklausk komandos nario, parašysi ir anksčiau ar vėliau sulauksi atsakymo. Taip pat gali klaust privačia forumo žinute ar discord'e, kokiu tikslu papeikimą rašyt reik? XD
  7. Kadangi Dovis buvo iškart iškalintas ir administratorius greitai sureagavo į papeikimą bei pripažino savo kaltę, administratoriui nuobauda taikoma nebus. Tema rakinama.
  8. Nėra "/timestamp", todėl trūksta įrodymų. Papeikimas atmestas.
  9. Blokavimo bausmė yra paskirta, taip pat atsižvelgdami į tai, jog asmuo užima IV lygio administratoriaus pareigas, jam skiriamas vienas įspėjimas. Pasikartojus panašiai situacijai ateityje, įspėjimu apsiribojama nebus. Tema rakinama.
  10. Administratoriui skiriami 2 įspėjimai už neteisingą užtildymą ir neatsakymą į papeikimą, tema rakinama.
  11. Administratoriui skiriami 2 įspėjimai už netinkamą užtildymą ir neatsakymą į papeikimą.
  12. Toyo_Yello - nuimtas administratoriaus statusas. https://imgur.com/a/hciUw66 Ray_Allen - nuimtas administratoriaus statusas.https://imgur.com/a/d7MkgL2
  13. Administratoriui skiriamas įspėjimas, tema rakinama.
  14. Pateikti bausmės įrodymai yra netinkami, todėl papeikimas atmetamas.
  15. Klaudijus pateikė identišką situaciją. Kai įžeidimas nėra adresuotas konkrečiam asmeniui, jis gali būti skirtas bet kuriam aplinkui tą matančiam žmogui. Administratorius atliko viską teisingai, tema rakinama.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.