Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Aimo_Brolis

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    176
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

12 Neutralus

2 Sekėjai

Apie Aimo_Brolis

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Kontaktai

  • Discord
    Darius

Informacija apie narį

  • Miestas
    Dusetos
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Taute_Havic2. Įrodymai (būtina):https://streamable.com/6hnirz3. Papildomi komentarai (nebūtina):
  2. @Martis_Forsasįsižeidė. https://imgur.com/a/AtKUPdH (Karočia tau reikėjo atvest seni ) a.k.a Darius_Wolf
  3. REGISTRACIJOS ANKETA 1. Jūsų slapyvardis(Vardas_Pavardė) žaidime - Aimo_Brolis. 2. Kodėl norite dalyvauti turnyre? - Perniai metais, nespejau sudalyvauti, tai šiais manau reikia sudalyvauti.. 3. Ar laikysitės viršuje nurodytų nurodymų? - Joa.
  4. Norėčiau papreištorauši, nes tikrai nieko nenaudojau, Antrame video kai aš pradėjau šaudyti marozą aš žinojau kai ji nusiimsių, tai ir paeis nuimti Bom_Bike, nes ir pats bombike šaude marozą. + jis gavo kila, poto aš bombike nušoviau.... + Aš stutojau šaudyti nes su rankom jam ikirtau nes jis prie pat manęs buvo, poto matosi aš pesiverčiu ginklą kad kulkas iškarto būtų full, ir aš ji vėl pradėdu šaudyti....
  5. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: The_Smecher Peikiamo komandos nario pareigos?: Glob.Moderatorius. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Patvirtino Ban, kai aš nieko nenaudojau, buvo paskelbtas DM eventas(Kurio esme surinkti daugiausia kilu ir mažiausiai kartu mirti). Tai aš pradėjau šaudyti tuos kurie būdavo be šarvu arba iš vis Low. Ir mane nufilmavo Pink_Nightmare kai aš šaudau Marozas_Legalus ir kai jis nubėga už sienos aš pradedu šaudyti Laimis_Boy (NORS JEI BŪTŲ BUVĘS AIMAS BŪTŲ TOLIAU ŠAUDĖ MAROZA UŽ SIENOS). Tada matosi kita situacija kai Marozas_Legalus mane vijasi už namo ir aš pasilepių, kad būtų greičiau apsisukti aš nusitaikiau į siena ir laukiau kol išlis marozas ir kad kuo greičiau atsišaudyčiau(tu turbūt pagalvojai jog tai aimas, nors visi žino kai nusitaikai greičiau apsisuki 360 laipsniu kampu.). Ir dar tas ginklas taiklus Mp5, šaudomies iš labai arti, tai aš nesuprantu kur jie matei ta čyta?? Kai aš jo nenaudojau... Sako kad taikinukas nuo vieno žmogaus prieina prie kito, jei aš puolu low hp žmones tai aš juos ir šaudau, nes kai begiojau prie tvoros matėsi, kad Marozas ir kitas žaidėjas turi daugiau hp nei aš, ir aš tesiog prieš juos nesišaudžiau nes bučiau pralaimėjas.. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:Pirmame video įraše, sulėtinus matosi kaip taikinukas nuo vieno žmogaus pereina prie kito;Šiame vaizdo įraše taip pat matosi, kaip taikinukas pereina nuo vieno žmogaus prie kito jam bėgant, kulkos eina tiesiai į žmogų beveik neprašaunant [Čia galima žiūrėti tik vaizdo įrašo pradžią];
  6. Labas, galėčiau pamatyti įrodymus, kad čytinau. 

    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Aimo_Brolis

      Aimo_Brolis

      :ddddddddddddddddddddddd, čia toks žaidimas kad reikia kuo daugiau  kilu gauti, sako taikinuko periimas xddd, aš šaudžiau tuos kurie low buvo, kam man ten daužytis su rimtesneis jei galiu pasimti low?? 

       

    3. Pink_Nightmare

      Pink_Nightmare

      Dėl šios situacijos neturėčiau diskutuoti, kadangi VVP įrodymus tikrina kitas prižiūrėtojas

    4. Aimo_Brolis

      Aimo_Brolis

      Tarkim ir kaip ta situacija aš užbėgu už namo, ir atisiukau pažiureti ar marozas dar seka mane, ir nusitaikiau pažiurėt,nes taip yra lengviausiai apsiukti 360 laipsniu kampu.   Tai aš visa dar neuprantu kam tu man dėjai ban, for free?

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.