Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Pink_Nightmare

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    1.517
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    30

Pink_Nightmare paskutinis laimėjimas - Rugsėjis 28 2020

Tą dieną Pink_Nightmare turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

1.079 Valdau

Apie Pink_Nightmare

  • Rangas
    The eyes, chico. They never lie
    Newbie
  • Gimtadienis 2003.11.18

Kontaktai

  • Discord
    leilitt#3952

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kaunas
  • Lytis
    Moteris

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Nenustatyta

Profilio peržiūros

25.609 profilio peržiūros
  1. Dabar madinga sveikinti angliškai, bet kad Kalbos komisija neprisikabintų, tai "Hepi bėvdei tu jū!" ???

  2. Sveikinu. Pas mane ar pas tave?

    1. Pink_Nightmare

      Pink_Nightmare

      Kieme, ant suoliuko;P Dekinga

  3. Pakeista visa renginio eiga, vertinimas bei pakeistas video, kuriame daug kas skundėsi, jog buvo per sunku. Tikiuosi, video pakeitimas bei viso renginio etapų sutrumpinimas padės jums labiau įsitraukti į visus rengiamus event.

     

     

    Taip pat dalyvaaaaujam:

     

  4. Taip pat ne paslaptis, kad neseniai vyko neformali atranka į Renginių komandą, kurioje norėjau priimti ir leisti pasireikšti kitiems žaidėjams. Tad naujieji Renginių Komandos veidai:


    @Jerry_Stars
    @Markas_Nerd
    @Moon_Demon

    Sveikinu, linkiu sėkmės bei stiprybės būnant su manim vienoje komandoje:D
    Kadangi šiuo metu komandą sudaro gan daug žmonių, bus žiūrimas produktyvumas kiekvieno nario bei ateityje galbūt vėl matysime pokyčių. Ta proga, ačiū už dėmesį, linkiu geros likusios dienos bei nepamirškit dalyvauti renginyje!!!

  5. Sveikii, jau galite dalyvauti neseniai paskelbtame renginyje bei smagiai praleisti laiką. Papildomų užduočių tema bus sukurta neužilgo.

     

  6. Sveiki, norint atgaivint ne tik pačio projekto aktyvumą, bet ir renginių komandos, nusprendžiau papildyt komandą bei paieškot daugiau žmonių, norinčių prisidėt prie renginių idėjų vystymo, suteikiant pagalbos pačių renginių metu ar kitaip prisidedant. Šį kart nereiks vargintis rašant anketą, atsakinėjant į tam tikrus punktus ar galvojant visą event. Ką tereiks padaryt, tai susisiekt su manim discord (leilitt#3952), ir ten viską aptarsim;)

    1. Rodyti daugiau komentarų  1 more
    2. Justas_Ses
    3. Absolut_Jokse

      Absolut_Jokse

      jau ant tiek dead, kad reikalawimai tokie silpni ..

    4. Donatas_Vait

      Donatas_Vait

      Teta, a jei aš nikaduos panikim nerašau perms? Kon pasiulitumei mon?

  7. Tai tu pažiūrėk į kaltinamo asmens video, kur tu jam prieš nosį bėgioji, ir čia, kur nėra kur tom kulkom užsisukt:D
  8. Svv, negaliu nepakomentuot:D Per visą savo žaidimo patirtį, nuoširdžiai galiu pasakyt, kad yra durna spręst apie įvairias palengvinančias programas iš tokių kulkų užsisukimo. Ne kartą buvo pasitaikę, kad nieko nenaudojantis žaidėjas, iš vaizdo įrašo, nuotraukoje buvo užfiksuotas šaudant į žmogų ir jo kulka buvo užsisukusi 90 laipsnių kampu. Galbūt tavo kaltinamas žaidėjas ir naudoja kažką, bet mano manymu, šiam kartui yra tikrai per mažai įrodymų, kadangi kaip ir minėjau aukščiau, pagal kulkų užsisukimą yra durna spręst, + kitą kart nepamiršk paprasčiausios /hitreg lentelės, kuri galbūt kažkuo padėtų. Gero žaidimo;pp
  9. Čia taipogi nieko nenaudojai ane, tik taip, gta savaime lockina ant žmonių?
  10. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pink Nightmare 2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Jack_Baron 4. Kaip buvo čytinama: aim 5. Įrodymai (būtina): https://www.youtube.com/watch?v=FZA6HkUdOnc&feature=youtu.be 6. Papildomi komentarai (nebūtina): 05-06 s užlockinimas, 20-22 s taipogi, gale kaip ir viskas aišku. Btw gale iššauta 17 kulkų [iš 472 į 455], pataikyta - 17.
  11. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pink Nightmare 2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Saulius_Frontez 4. Kaip buvo čytinama: ddos grąsinimai 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/ru0Bpce 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Pašaudžiau kol važiavo, tai bičas labai supyko [jei reiks pilnos situacijos video, numesiu]. Prieš tai mūsų bazės grobime teko susidurt su "interneto trikdžiais";):):):) labai gaila, kad dėl to neišsisaugojo video, po kurio turėjau žaist su vpn. Labai būtų malonu, jog žaidėjas būtų nubaustas.
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Pinkas Nightmaras2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Aivaras_Monster4. Kaip buvo čytinama: spread, aim?5. Įrodymai (būtina): 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Iš tokio atstuma nelabai tiek pataikoma iš tiesų bičas
  13. tas fps cia maziausiai reiskia ziurint i kitus veiksnius;d;d ka galejo nulemt, tai nebent animacijos susibugginimus, bet pagal kulkas ir damage viska imanoma pamatyt, biciuli;PPPP

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.