Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Isaiah_Odysseyy

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    47
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

54 Pritampantis

4 Sekėjai

Apie Isaiah_Odysseyy

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

2.387 profilio peržiūros
  1. @Matas_Matt

     kadriukas is senu archyvu, 

    1. Rodyti daugiau komentarų  3 more
    2. Bicas_Marlboro

      Bicas_Marlboro

      Va bent vienas bahuras tikras aim cytus gaudo @Isaiah_Odysseyydidziausia pagarba, nes visi deja ant tvarkos vaikai su adminais saudo visus, o ridas saibas varto laimingas.

      donald trump wwe GIF by Election 2016

    3. James_Fire

      James_Fire

      Gerai čia krito matas. Bei gerai čia sulesei iš nugaros ??

    4. Smith_Juozas

      Smith_Juozas

      seniukas atsiminimais gyvena ?

  2. https://forumas.rls.lt/topic/69824-rlslt-teisėsaugą/

    @Ridas nu ka bratyshka kada cbuga grazinam, nes zapadlo veiksmo noriu ;). 

    1. Rodyti daugiau komentarų  7 more
    2. Isaiah_Odysseyy

      Isaiah_Odysseyy

      @Ridas Nu tada jeigu grazini cbuga bent tarp gauju, gryztam mes su saika normalia ir duodam pastovu veiksma, sunku butu dar ji leisti ant pora grobimu nes vien pastovaus jau to veiksmo nebus su kita mafija, tad apmastom sita dalyka nes seip mano menesiukas kuri zaidziau serve tai gan patiko man ten saudyti zinokis, teisesauga irgi sistemos geros.

    3. Jack_Marozy

      Jack_Marozy

      @Ridas pažaidęs kitame projekte, kuriame yra cbugas, dabar jau labai lengvai jį atpažįstu. Yra nemažai pagalbinių priemonių, su kuriomis labai lengvai jį būtų galima atpažinti. Taip, kad norėčiau, jog priimtum sprendimą palankų mums ir RLS'E vėl atsigautų veiksmas. :D :D 

    4. Julius_Molten

      Julius_Molten

      Kodėl tik mafijoms cbugas Ridai? Gi taškys mafija tą teisėsaugą tada. Va visi sitie lievi cbugerei ir bus perdaug lengva aniems..

       

  3. Blet ko tu man čia pisi prota nei aš adminas nei ką . *keiksmai* kitiem protą su tais banais nes admino tai ntr
  4. *pro-cbugeriu* - nebesvaik, buvo tu cbugeriu rls'e ir liks .
  5. Tu įrodyk kur tu matai bent vieną čyta? pasakyk kuria sekundę pasigavau su auto-cbugu/aimu ai nors xuj znajit jeigu čia vpš niekas neimato čia čytu tai bbž čia kas daros katastrofa vien ždž aš tau pafilmuosiu su keyboard recognition progarmėle ir pasižiurėsim aimas/auto koks mano .
  6. įrodimus ir kitiem vip parašiau - Tai kaip parašei vvp kad stebėjei žvėri ir paskiau pasižiurėkit į Odisėjiu kodėl neprirašei už ka buvau užblokuotas beto vpš free įrodymai ka žn tj numesiu įrodymus *keiksmai* jau trečia kartą gauti baną ir kad visi būtų patvirtinti nors visi žino jog nečytinu, pasižiurėkit YT kanala mano iš kitu projektu video ir pamatysit čytukus.
  7. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Pro_Mode Pažeidimo aprašymas:šovė bana su priežastimi (t/skydas) žinau kad keybindas bet net nenurodėi dėl ko buvau užblokuotas, free ban . Pažeidimo įrodymai (foto/video): Jau kad pašaudau tai jau *čytas* , jokio AHK nenaudojiu , cbugu , aimu xujuku t.t . Video iš mano perspektyvo: Aišku banned bus priimtas bet nieko tokio @Ridas @d0Nt sėkmės krč .. ai dar įrodymai jog ne AHK CBUG @The_Smecher
  8. r.i.p vėl šulė baigės nolaifinimai

     

  9. 4. Alleno vidose tiesiog skrieji kalnu, CJ run taip bėgtu nebent dar su gamespeed'u. Nepyk už komentara bet gamespeed.cs sulėtina/pagreitina visa žaidima ne tik tavo bėgima , o Juozo video matosi jog visi kiti bėga su original runu/normal speed ir ne taip pat greitai kaip jis .

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.