Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Grazvydas_Drifteris

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    631
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    16

Visas forumo dalyvio Grazvydas_Drifteris turinys

  1. ok laimejo @Lee_Pribe konkurencijos ti susiek del prizo
  2. dv, kazka kurybisko, nesvarbu apie ka, eilerasciai, piesiniai ar kazka, parodykit ka mokat uz sampo ribu vienintele taisykle, tai turi but jusu paciu sugalvota/padaryta, o ne is intiko ar visiem zinomus darbus rodykit prizas 1mln eventas vyks iki kazkada, kita sav gal fytas primins, kad isrinkciau laimetoja, tai kada primins tada, aciu sekmes up
  3. Neuzmirskit padaryt, kad neitu plest, jei nera namo savininko on tik 😅
  4. nzn as cia ne ekspertas, bet tokiose situacijose manau lengviausias sprendimas butu, kad kaltinamasis privaletu ikelt savo pov ir is to butu aisku ar jis kazka naudoja ar ne (bent jau kazkiek lengviau butu issaiskint)
  5. Aš manyčiau, kad geriau būtų, jog būtų, bent trys priešininkai, o kiek yra prisijungusių klube, kuris ruošiasi grobt, tai čia jau jų pasirinkimas.
  6. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Grazvydas_Drifteris Kurios dienos užduotį atlikote: 3 Atliktos užduoties įrodymai: https://imgur.com/a/kLegPOd Kokį prizą turėtumėte gauti: 50krd ir 15k
  7. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Grazvydas_Drifteris Kurios dienos užduotį atlikote: antradienio Atliktos užduoties įrodymai: https://imgur.com/a/FIGUM0B Kokį prizą turėtumėte gauti: 25krd ir 10k
  8. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Grazvydas_Drifteris Kokį skaičių renkatės: 719
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Grazvydas_Drifteris 2. Kur radote kiaušinį(nuorodą): neina įmest nuorodos į pokalbius lyg ir Čia pilnas ss
  10. Taip, bet manyciau, kad tikrai visai neblogas variantas pavyzdziui palikt cbuga tik mafiju karuose, o ten kur teisesauga ateina, ten ji galetu gal ir uzdraust, sita visa reikala reiktu labai gerai apgalvot. Nu saugi zona, tai tikrai turetu but butinybe..
  11. Vardas_Pavardė serveryje: Grazvydas_Nesakysiu Pasiūlymo aprašymas: tikrai reiktu optimizuot cbuga arba isvis ji uzdraust serve, nes nemanau, kad cia zaidejam (ypac naujokam) smagus dalykas. Pvz: esi naujokas, dirbi rc isveziotoju. Prilekia koks lohelis ir su cbugu tave sudrasko. Smagu? Ne. Eini ieskot kito servo, kur nebutu galimos tokios hujovatos. Cbugas tikrai turetu but uzdraustas, paprastam RP. CBUG grobimuose. Reiktų sistemos, kur pvz galėtų mafija/teisesauga balsuot ar bus galimas cbugas (ar apskritai deaglas) grobimo metu. (Kaip dabar yra srate)/DP turetu teise parinkt kokie grobimai su cbug. Pvz: sandeliai su cbug, pd ofisas be cbug ir pns.. Pasiūlymo nauda serveriui: nepaslaptis, kad puse servo cia iki 14metu vaikai nu ir jie tikrai nemoka to cbugo, jiem butu zymiai lengviau adaptuotis. O cia dabar prisirenka visokiu lviniu, kurie ten atkirte ta cbuga ir drozia visus, tai jie bsk gautu proga pasimokyt ir su ak saudyt . Mes cia snekejom dc ir nutarem, kad cbugas zlugdo serva Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):
  12. taip serve desim zmoniu zaidz, tuoj penki bezais XDDDDDDDDDDD
  13. turėtų būt tam tikras limitas nustatytas, iki kokio kiekio būtų galima vežt. Žinant teisėsaugą, tai nemanau, kad jie kažką daug ir gaudytų. + Yra TRV darbuotojų, kurie dirba naktimis, kai tuo metu iš teisėsaugos tik Miglė būna prisijungus XD 100% sutinku su tavimi!
  14. Vardas_Pavardė serveryje: Grazvydas_Drifteris Pasiūlymo aprašymas: 1.. TRV Pasiūlymas Siūlyčiau fūristam pridėt ginklų/narkotikų krovinius, kuries jie vežtu mafijom į sandelius. Šiuo metu mafijom ginklai/narkotikai atsiranda kas kažkiek laiko, tai manyčiau, kad visai įdėja būtų padaryt, kad juos jiems vežtų fūristai. Krovinys tūrėtų skaitytis, kaip "Nelegalus krovinys", kurį pristačius fūristai gautų daugiau lygio xp ir pinigų, žinau, kad fūristai ir taip uždirba gan daug, bet vežant šiuos krovinius fūristus turėtų gaudyt teisėsauga ir už nelegalų krovinį turėtų duot kokį 30-50starų (reiktų pridėt naują /ita šitam reikalui). 2. Pranešimų išjungimas Reiktų sukurt komandą (pvz. /pranesimai), kurią įvedus žaidėjai galėtų rinktis kokius nereikšmingus pranešimus jie galėtų matyt. Pranešimai, kuriuos tikrai norėtūsi išjungt tai būtų taksistų būdėjimai, auksinių žuvelių atsiradimą, pranešimą, kai kas pagauna auksinės žuveles, prie to pačio galėtų ir /rcoff būt toj pačioj vietoj, skelbimai, vipchat'as ir t.t, Pasiūlymo nauda serveriui: 1. TRV Pasiūlymas Pridėtų papildomos veiklos, kuri tikrai būtų manau įdomi. Taip pat pridėtų papildomos veiklos tai pačiai teisėsaugai. 2. Pranešimų išjungimas Tiesiog, būtų labai patogi komanda, nes galėtum išjungt ką nori matyt ir ką ne (aišku tokius, kaip admin pranešimus, tai neturėtų būt galima išjungt) . Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):
  15. Dabar gailiuos, kad nepildziau i taxi Labaaj geras updeitas !
  16. seni, man rodos tu siande kazko uzvartojes esi XDDD
  17. taj, kad ir taip labai mazai kas ta teha varo, nei pd baudzia uz ji nei ka kzn..

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.