Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Galardas_Red

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    67
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    2

Galardas_Red paskutinis laimėjimas - Kovas 1 2013

Tą dieną Galardas_Red turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

-4 Nepritampantis

Apie Galardas_Red

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 1999.03.04

Profilio peržiūros

2.597 profilio peržiūros
  1. Davai pažiūrėk mano skundą, jau dvi savaites laukiu. Ir daugiau niekas be tavęs negali man pagelbėti..

    1. Rodyti daugiau komentarų  4 more
    2. Galardas_Red

      Galardas_Red

      @d0Nt
      Aš suprantu jei turi paskaitas, turi darbų realiame gyvenime ir negali spėti visko čia padaryti, kodėl tau neišsirinkus serveryje tokio žmogaus kuris tau pagelbėtų. Turėtų šiek tiek daugiau privilegijų nei kiti. Tai yra ir rizikos klausimas, bet jei tavo aktyvumas bus toks manau žaidėjai kris kris kris, kad ir kiek ilgai laikosi projektas, bet jis vėliau ar anksčiau ras savo pabaigą, o su tavo tokiu lankomumu ir priežiūra jis tikrai anksčiau baigs savo karjerą. Aš tau priekaištų neturiu, projekte neviename buvau ir žinau ką reiškia tai daryti ir kaip užknisa tai daryti, bet manau turėtum rasti sprendimą arba skirti pats daugiau laiko arba rasti žmogų patikimą kuris galėtų nemažai padaryti už tave. Nebandau čia tau aiškinti kaip reikia su projektais elgtis, nebandau vadovauti ar kažką tiesiog patarimas toks paprastutis. IR LABAI TIKIUOSI, kad rytoj pažiūrėsi mano skundą ir aš galėsiu vėl žaisti, nežinau ar ilgai žaisiu, bet dėl įdomumo noriu ateiti aplankyti serverį kurį mačiau paskutinį kartą prieš porą metų. Turiu truputį laisvo laiko ir noriu praleisti jį čia, nes čia SAMP pradėjau žaisti. Ir jei sugebėjai perskaityti, ką rašiau manau tau rūpi kitų žmonių nuomonė apie TAVO serverį. Dėkui.

    3. d0Nt

      d0Nt

      Tam ir yra kuriamos tokios sistemos, kaip dabartinė banų sistema. Sukurta pažiūrėti, kaip visi reaguos į ją. Ji vis dar tobulinama, bet manau, kad ją dar šiek tiek atnaujinus bus galima ir paskirti kažkokį asmenį juos prižiūrėti(iki šiol to nenoriu daryti, nes ji dar nėra pilna), kadangi visi veiksmai yra matomi ir įrodymai buvę įrodymai bus matomi visai komandai, todėl asmens šališkumas tokiose pareigose bus lygus nuliui(anksčiau turėjau keletą atveju, kai žaidėjai patys atsiblokuodavo, atblokuodavo užbanintus draugus, tad negaliu sau leisti nekontroliuoti veiksmų). Tas pats atnaujinus banų sistemą bus padaryta ir su registracijų grąžinimu, reiks pildyti ne viešai matomą skundą, bet anketą VVP, kas leis pateikti daugiau įrodymų privačiai ir patikrinimo sudėtingumas bus sumažintas. Todėl šias pareigas bus galima paskirti ir kažkam dar. Nuomonė visada rūpi, jei ji tinkamai išreikšta.

    4. Galardas_Red

      Galardas_Red

      Jei atsiranda tokių kurie draugams dalina unban 4 free, tai tada padaryti sistemą, kad balsuotų viršiausi administratoriai. Žaidėjas iškeltų skundą dėl unban, o tada tie viršesni administratoriai balsuotų už arba prieš su argumentais. Manau tai išvengtų tų 4free, nes būtų išreikštą nuomonė visų administratorių ir tai mažesnis šansas, kad visi administratoriai susitarus vienam čiuveliui duot 4free unban ir jiems naudos 0 bus... Manau būdų galima prigalvoti nemažai, bet jei jau darai ban sistemą tą, tikiuosi apgalvotai ir nereiks žaidėjams gaišti savo laiko. O jei labai norėtum, galėčiau prisidėti prie tų įdėjų skleidėjų, pagalvoti kaip visą tai apeiti.

  2. Sveiki, sumaniau užsukti po puse metų pertaukos. Iš kur gauti klijentą naują?

  3. Auchju turėtu sukurti scriptuka kad per rekordą pinigus duotų. Bet geras tas jog kai prisijungiau buvo 131 ir visi raso 131 rekordas '!! Sake dalina bet nieko nedavė
  4. Buvau. Dovis su sraigtasparniu dar beveik užmuše
  5. Veikia... Nemokat copy and paste? http://servertops.lt/vote.php?id=46
  6. Nesu susidures su juo tai Ka Zn:D o apie laikrašty neblogai..

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.