Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Tazas_Romero

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    4.383
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    210

Tazas_Romero paskutinis laimėjimas - Gegužė 31 2021

Tą dieną Tazas_Romero turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

4.050 Valdau

Apie Tazas_Romero

  • Rangas
    fosilija
    Newbie
  • Gimtadienis 1995.07.17

Informacija apie narį

  • Miestas
    Šiauliai
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Darbas
    Cosa Nostra

Profilio peržiūros

1.005.695 profilio peržiūros

Apie mane

Projekte pradėjau žaisti 2013 metų birželio 7 dieną. Per tą laiką buvau Cosa Nostra mafijos bosu 4 kartus, du kartus buvau DPKT narys, du kartus - Apsaugos direktoriumi, po kartą buvau Grove Street gaujos vadu, Armijos direktoriumi, Policijos direktoriumi, Rusu mafijos boso parankiniu. Globaliu forumo moderatoriumi išbuvau beveik 2 metus. Pradėjau rašyti didelio populiarumo susilaukiančius blogus, sukūriau ne vieną gerai įvertintą filmuką, vykdžiau ne vieną sėkmingą projektą. Per tą laikotarpį taip pat surinkau beveik 3 tūkstančius teigiamos reputacijos taškų - vadinasi buvau įvertintas. 

 

Keletas "rekordų":

 

  • Geriausiai įvertinta tema forume - http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/19482-rlslt-takeshi-pilis/
  • Daugiausiai peržiūrėtas ir komentuotas pasiūlymas forume - http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/21351-ieškomų-nusikaltėlių-sistema/
  • Daugiausiai surinktų reputacijos taškų - 2923 ir kylam.
  • Ilgiausiai išbuvęs Cosa Nostra ir bendrai mafijų bosas - 123 dienos. (Ištrauka iš Pasiekimų archyvo: „Mano galva, vienas geriausių kada nors buvusių direktorių šiame serveryje, kardinaliai pakeitęs mafijų įvaizdį ir parodęs jų veiklą iš visai kitokios, prieštaraujančios stereotipams pusės...Įdomių, modernių sistemų autorius, kurios kaip ir jis pats bei jo direktoriavimas, dar ilgai nebus užmirštos...Nei vienas iki šiol buvęs mafijos, ar bet kokio kito darbo direktorius negalėtų net prilygti Tazui sumanumu, ištverme ar vadovavimo sugebėjimais.“)

 

 

Esu iš Šiaulių, man 21 metai. Šiuo metu studijuoju Vilniaus Universitete, Filosofijos fakultete. Domiuosi sportu (pagrinde futbolas, krepšinis), politika, sociologija, gyvenimu. Mėgstu žiūrėti filmus, dažnai lankausi ir prenumeruoju ne vieną YouTube kanalą. Mėgstu reikšti savo nuomonę įvairias klausimais. Ne dėl to, kad jaučiuosi ypatingai išprusęs ar protingas, bet todėl, jog manau kad nuomonės reiškimas tau uždirbs pagarbą bei parodys, kad esi aktyvus žmogus. 

 

Turiu pakankamai griežtas nuomones įvairiais, tiek serverio tiek gyvenimo, klausimais. Nemėgstu čyterių, nemėgstu neteisybės, nemėgstu nardymo, nemėgstu piktnaudžiavimo ir tuščiažodžiavimo. Dalinai nemėgstu patriotizmo, feminizmo, SJW, neprotingo liberalizmo, religijos. Mėgstu vertybes ir moralę turinčius žmones, istoriją, humorą, politiką, sportą, technologijas, švietimą.

 

Mėgstu įvairius dalykus - nuo klasikinės muzikos iki techno muzikos. Nuo klasikinio stiliaus aprangos iki skull candy ir abstraktaus meno. Nuo RPG iki Sporto žaidimų. Mėgstu gamintis ir gaminti valgyti, mėgstu šokoladą, mėgstu TAVO MAMA XDDDD ČIA JEI APIE VALGI KALBANT :DDDD

 

Kurie žmonės paliko didžiausią įspūdį gyvenime? Senelis, Clint'as Eastwood'as, Morgan'as Freeman'as, Leonardo Di Caprio, Martin'as Liuteris King'as, Napoleonas Bonapartas, Aleksandras Makedonietis, Gajus Julijus Cezaris, Otas fon Bismarkas, Kendrick'as Lamar'as, Hakeem'as Olajuwon'as bei Michael'as Jordan'as. 

 

Kada nors papildysiu.

 

The road to power is paved with hypocrisy and casualties. Never regret. - Frank Underwood

 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.