Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Tazas_Romero

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    4.383
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    210

Visas forumo dalyvio Tazas_Romero turinys

  1. Work hard, twerk hard
    26, no kids, yeah (Tears!)

     

     

  2. she wanna meet carti

     

     

  3. blagadariu B)

     

    image.thumb.png.78fbe2c715ba28131bd92f52039066db.png

    1. Rodyti daugiau komentarų  3 more
    2. Tazas_Romero

      Tazas_Romero

      @Tpaba_Akgandzia

       

      BIŠKI PA 69'NINAI ŠIMONYTĘ

       

      image.png.d3c8b90656bb5ffa72554706f277ec41.png

    3. Tpaba_Akgandzia

      Tpaba_Akgandzia

      LIEPIAU VISAI SAVO MARIUKES SUTVEI EIT BALSUOT PRIES SIMONYTE ZINAI, KAD TIPO ZINAI, KONSPIRACIJU TEORISTAI GALETU RASYT "NE TAI, KAD NAUSEDA LAIMEJO, BET SIMONYTE PRALAIMEJO, NES VISI AGITAVO PRIES JA" TOKS LENGVAS HAHA .

    4. Danke_Green

      Danke_Green

       

       

      Žiūrėkit 2.27.00 

  4. Tabletės pareklamuotos pornhube kaip ir į pabaigą, kodėl penio ilgis neauga? 

    1. Tpaba_Akgandzia

      Tpaba_Akgandzia

      /tkrauti

      /ijungti

      /sms tazas_r sveikas pabandyk isjungt ir ijungt

  5. Kieno čia nuotrauką užsidėjai ant savo profilio? Atrodo kaip išsilavinęs ir gerbiamas žmogus, kuris galėtų būti Lietuvos prezidentu. Gal čia man vienam taip atrodo nežinau (rolleyes)

    1. Benas_Offensive

      Benas_Offensive

      jo labai issimokslines, galvojo kad sausio 13 svarke padare

    2. Justas_Ses

      Justas_Ses

      better then simonyte

    3. Lukas_Svr
  6. Seniuk, dar renderina pokalbius?

  7. Sveiki,

     

    Nežinau kaip čia parašyti tinkamai, tai parašysiu paprastai - atsisakau savo pareigų prižiūrėti administratorius.

     

    Turbūt tą reikėjo padaryti ankščiau, bet man labai patiko papeikimus tikrint, sorry xd 

     

    Ridka jau yra informuotas, jam čia nenaujiena. Šiuo metu komanda balsuoja dėl to ar Jonas perimtu mano pareigas, manau čia jau Ridas jus informuos kaip kas.

     

    Forume gal dar atsirasiu, reikėtų koki blogą vieną kitą parašyt, gal kam ir idomu, bet ne dabar.

     

    Pagrindinė palikimo priežastis yra kad dirbant ir uždirbant pasikeičia prioritetai ir laisvo laiko leidimo būdai. Kai seniau buvau veltėdis, tai buvo dahuje laiko tikrint papeikimus, sėdėt Youtubej ir kimarint. Dabar to laiko nebėra tiesiog, ką daugiausia sau leidžiu tai Netflixa pažiurėt xd

     

    Anyway, ačiū visiems už palaikymą, ačiū visiems prižiūrėtojams, kurie dirbo mano vadovavimo metu, ačiū Jonui už visą jo pagalbą, ačiū RLS komandai, kad neišmetėt ankščiau.

     

    Iki susitikimo blogų skiltyje.

    1. Darius_Blogizzz

      Darius_Blogizzz

      E nu, apsiverksiu gi :(

    2. Ridas

      Ridas

      Ačiū už viską (thx)

       

  8. kadangi nežinau tokio žodžio, negaliu ir baust ¯\_(ツ)_/¯ btw kodel tik du yra vyriskos lyties emojies su situo kas cia blt per diskriminacija
  9. Nematau kad taisyklė diskriminuotų prieš grobimus: Pašalinis (dirbantis ne mafijoje/gaujoje) asmuo grobime ANTRĄ KARTĄ (pirmą - /kill) - /lban 2h. Galima ginčytis nes tipo taisyklė kalba apie dirbančius ne mafijoje/gaujoje. Bet pagal BMT: Per pirmajį /d pranešimą nepaskelbtos nusikalstamos grupuotės yra traktuojami kaip pašaliniai grobimo dalyviai. (tiek žmogaus tiek banko grobimams). Jeigu pašalinis asmuo, vadinasi jis negali dalyvauti grobime, vadinasi reikia jį iš jo išmesti (/kill). Tai viskas čia okey.
  10. Nematau kad taisyklė diskriminuotų prieš grobimus: Pašalinis (dirbantis ne mafijoje/gaujoje) asmuo grobime ANTRĄ KARTĄ (pirmą - /kill) - /lban 2h. Galima ginčytis nes tipo taisyklė kalba apie dirbančius ne mafijoje/gaujoje. Bet pagal BMT: Per pirmajį /d pranešimą nepaskelbtos nusikalstamos grupuotės yra traktuojami kaip pašaliniai grobimo dalyviai. (tiek žmogaus tiek banko grobimams). Jeigu pašalinis asmuo, vadinasi jis negali dalyvauti grobime, vadinasi reikia jį iš jo išmesti (/kill). Tai viskas čia okey.
  11. Kadangi Dainius atsiprašė, o toks susimaišymas tikrai pasitaiko, šį kart nenubausim.
  12. Kick'inama tokiais atvejais yra tik už Monster mieste, už Dune bausmės nėra. Jeigu žaidėjas su Dune trankosi - reikia kviesti policija, uždės star už non rp ir kitus dalykus. Įspėtas.
  13. Iš tavo teleportų matosi, kad buvai prie tpdrift ir galimai maišeisi. Kadangi nebuvo jokios apeliacijos į Ievos paaiškinimą (taprasme, ji įrodymų nepateikė, bet ir Arunė nieko neatsakė, laikoma kad užteko) tad Ieva nebaudžiama.
  14. Nuuuu, aš tai skaitydamas bausmių sąrašą forume tokios bausmės neradau. Radau tik kur yra kalbama apie relogus, tai tokį baną suprantu. Bet nematau kad Rapas būtų buvęs zonoje, atsijungęs, prisijungęs ir pabėgęs. Gi net ir pati bausmė yra "/tpd zonos metu". Tokios nematau. Prižiūrėtojas yra įspėjamas.
  15. Michael 3 įspėjimai už free kicką, jailą, ir netinkamą /s naudojimą, o visi priekaištai Vegetai turėtų atsirast darbuotojų papeikimuose, nes čia baudžiama už administracinius veiksmus, ne teisėsaugos.
  16. keista kad ne komandos nario papeikimas, o administratoriaus, čia jau tipo tiek pagarbos Monstrui nebėra?
  17. Jeigu kam nors įdomi mano nuomonė šiuo klausimu: Leidimas naudoti programas kaip WallHack būdavo suteikiamas tvarkos palaikymo prižiūrėtojams, kadangi jiems šita programa padėdavo pamatyti visokius droperius, eventus trukdančius šaulius nuo stogų, airbreak'erius ir t.t. Niekam ne paslaptis kad serveryje beveik nesilankau, tam turiu savo priežasčių, viena iš jų kad dirbu pilno etato darbą ir neturiu laiko būti serveryje. Tam būtent ir yra Jonas_Pain, mano pagalbininkas ir įgaliotinis. Jonas manęs nėra informavęs, kad kai kuriems (ar visiems, nežinau) prižiūrėtojams yra leidžiama naudoti WH. Būtent todėl, kai Tpaba man parašė pirmą kart dėl šito klausimo, aš pasakiau kad Invsion neturi teisės naudoti WH, nes jis nėra iš tvarkos palaikymo grupės, kuri turi teisę naudoti WH. Kalbant apie DP pasirinkimą nušalinti direktorių už neleistinų programų naudojimą - tai neturėtų būti nei vieno iš mūsų kompetencijos ar nuomonės klausimas. Tai grynai DP ir pagalbininko klausimas. Jeigu DP mato reikalą nušalinti Invision - jį nušalino. DP neturi atsakomybės atsakyti prieš serverio žaidėjus dėl savo sprendimų, kadangi DP nebuvo išrinkti serverio žaidėjų, tai turėtų būti grynai Rido, kuris atsakingas už DP ir pačių DP reikalas. Vienu žodžiu - Jei DP turi tam priežasčių ir Ridas jas supranta - viskas ok. gl
  18. Kadangi administratorius buvo be spalvos, jis turi teisę kelti DM mieste. Už tokio elgesio sutramdymą yra atsakingi teisėsaugininkai, įspėjimu čia nekvepia.
  19. Nors čia ir nebuvo /boom, bet pasitarus dar su kitais komandos nariais nusprendžiau uždėti įspėjimą, nes veiksmas tikrai nėra gražus, trukdo darbui. Gerai kad Kiškis priėmė baudą, o jeigu būtų atsisakęs? Kaip tada jį nuvežt į nuovadą? Tektų paleist, nes pradėtų rėkt kad free /ant nes neturi mašinos.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.