Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Ridas

Garbės administratorius
  • Pranešimų skaičius

    5.938
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    108

Visas forumo dalyvio Ridas turinys

  1.  davai papildykit

  2. cooldown atsirado dėl to, nes buvo labai padidėjęs piknaudžiavimas bėgant nuo teisėsaugininkų, pvz. pradeda šaudyti į teisėsaugininką, gauna kulkų atgal ir pabėga su /tp ; atsirenkia į teisėsaugininko mašiną (kas gautųsi nonrp/avarijos sukelimas) ir išsitelina. siūlau verčiau cooldown sąlygas peržiūrėti, o ne jį panaikinti, kadangi yra situacijų kai jis naudingas, bet pritariu, kad malonumo žaidėjui neprideda.
  3. Bandom nerti į naujus vandenis, kviečiu pasekti ir prisidėti prie mano naujų projektų! Ačiū!

     

    https://www.instagram.com/gtavltu/

    1. Tonny_Corleone

      Tonny_Corleone

      ką če foloweriu susirinksi ir pardosi????????? najeune, nenoriu matyti paskui Zita nagų priauginimas savo feed'e

    2. Ridas

      Ridas

      nea nepardosiu jei tu pafolowinsi ir jei bus daug folow uz tawo folow padarysim tavo osrs bizniso reklama 

    3. Tonny_Corleone

      Tonny_Corleone

      gaila nebelošiu osrs ;///

  4. Drąsiai klausk, paprašyk mūsų nuomonės apie įvykius projekte bei neužmiršk pranešti apie korupciją projekte man į AŽ!

    https://forumas.rls.lt/forum/303-specialiųjų-tyrimų-taryba/

  5. Pirmas pletkas pasiteisino. Žinai dar kokių projekto ximičintojų? PM! https://forumas.rls.lt/topic/85435-stt-pletkų-skrynia/

     

  6. Kviečiu pradėti pildyti pletkų skrynią! Žinai įdomų faktą apie mūsų žaidėjus-nekadėjus? PM!

     

  7. Kviečiu prisidėti prie dar geresnio RLS rytojaus kūrimo! Startuoju su nauju mini projektu RLSe, kurio kviečiu projekto vilkus ir visus neabejingus projektui prisijungti ir bent kažkiek prisidėti savo patirtimi!

     

     

  8. Kas darėsi Verse, yra naujas projektas - W1rex. Kam įdomu xaliavai 15e - https://euzdarbis.eu/?p=61

  9. Anketa Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?:Bruno Fernandez (pp) Peikiamo komandos nario pareigos?: pp Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:neužblokuotas žmogus Turbo_Butch,visi žino kurie ilgai cbuga kad gavus stuna galima suvedžiuot žmogu, sutinku su tuo. bet turbo butch tiesiog užlockino,nesuprantu dabar biški čia ka isikeli f12 viena kart visam videke pasigauni ir negauni bano ? jo suprantama žmogus pareigas turi kam jam čytinti, bet čia outlawz'ai kurie niekad skillu nepraranda, kalbant apie turbo šaudymo stiliu,jau keista yra, visas tas slaid ir taip toliau,tačiau čia nesvarbu, taipogi bruno fernandezas nera kažkox patyres cbuge, nekalbu apie drožima kasetes per bbž kiek sec,kalbu apie movementa ir dyglo nulaikyma rankoje, komandoje dabar nemanau kad yra kažkas kas numanytu cbug ( nžn kas komandoj kmr net tai kžn gal pasikeite kažkas atejo kas supranta) pats turbo parase viena komentara,o visi kiti jo druzokai gyna biča,jack tokyo numestas video juokas,žmogus žaides lv,ok ateina kažkas kas žaide lv į rls'a tai jau jis yra dm ir gali su f12 saudyt a ? taipogi minejo kad viena vieta yra itartina,ne nemanau bruh bewo dagger buvo parases ten vieta,pažiurejau, žmogui užlockino baisia,taipogi atmazas kad vegasas pagreitino videka netinka :DDD tp wtf mate taip nebuna,matosi aiškiai,užlockino žmoguj ir bam videkas pagreitintas ( če 00:02 vieta krč) matomai dar reik patobulet ties vegas,tai tiek gal sprendima pakeiskit ar jau leisit suprast kad f12 leistinas,ai beto jei toje vietoje butu ne turbo o kitas kažkox ne pop žmogus,bana priimtumet ane ? tikrai taip Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:
  10. Kažkokia nauja kriptovaliutos xujnia, bet jei kas nori pažiūrėt kas čia gausis, duodu ref linką xd sparčiai populiarėja, tai pažėsim kas gausis.

     

    Pi - nauja skaitmeninė valiuta, sukurta Stanfordo universiteto mokslų daktaro (PhDs). Turinti daugiau nei 10 milijonų narių visame pasaulyje. Norėdami gauti Pi, spustelkite šią nuorodą https://minepi.com/sniegas123 ir naudokite vartotojo vardą (sniegas123) kaip pakvietimo kodą.

  11. Anketa Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Bruno_Fernandes Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto prižiūrėtojas Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Nieko faino rašyt čia papeikimus, tačiau manau, kad sprendimas yra priimtas neteisingas ir neteisingas jis priimtas neatsitiktinai. Nors kaip projekto prižiūrėtojas, iš pradžių ir atrodė solidus, dabar be jokių užuomazgų, po paskutinių komandos nario sprendimų galima sakyti, kad komandos narys yra šališkas ir apmaudu, bet netinkantis tokioms pareigoms. Pastarąją savaitę buvo priimti sprendimai dėl Tpaba_Akgandzia bei Dalton_Rose, kurie visiškai nėra objektyvūs. Šiame papeikime - būtent apie Tpaba_Akgandzia blokavimo atmetimą, nes dėl kito užblokavimo yra kitas papeikimas. Tpabos_Akgandzia blokavimas buvo atmestas, nes įrodymai pažeidžia taisykles, nes jie yra redaguoti ir yra galimai senesni nei 24 valandos. Ši taisyklė yra žinoma, tačiau manau, kad kompetentingas komandos narys kartais turėtų suprasti, jog kartais reikėtų vertinti ir individualią situaciją, o ne remtis kvailomis, viena kitai besipriešinančiomis ir neišbaigtomis, juodai ant balto užrašytomis taisyklėmis. Svarbu atkreipti dėmesį, kad filmuke (https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/), kuris dar iki šiol yra viešai publikuojamas projekto forume, filmukų skiltyje, aiškiai demonstruojamos nelegalios programos (wallhack). UŽ TAI TURI BŪTI SPRENDIAMA BAUSMĖ NE TIK ŽAIDIME, BET IR FORUME, skiriant užblokavimą arba bent jau atitinkamą skaičių forumo įspėjimų (ar visgi į projekto forumą kelt filmukus čytinant tame pačiame serveryje viskas cool čia pagal forumo moderatorius ir administraciją?). Manau, kad šioje situacijoje 24 valandas reikia skaičiuoti nuo paties filmuko įkėlimo, nes kitaip peršasi vienintelė išvada, kad jeigu filmuko kadras yra senesnis nei 24 valandos (arba jeigu jame yra išjungtas laikrodis), tai galima čytint, kelt į forumą tokius filmukus ir ramiai viešint nelegalių programų naudojimą tame pačiame projekte? Jeigu tokius įrodymus būtų įkėlęs kažkas kitas, turbūt ir sprendimas būtų kitoks, tačiau kaip suprantam, jeigu dabar blokavimas būtų priimtas, Tpaba_Akgandzia ne tik būtų užblokuotas, bet ir turėtų gauti FULLBAN, tad Bruno turėjo pasirinkti kitokį, ne visai teisingą sprendimą.. Šio papeikimo tikslas yra apeliuoti netinkamą, šališką Bruno_Fernandes sprendimą bei sulaukti visos šios situacijos dekonstravimo ir iš Rido pusės. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/ https://forumas.rls.lt/topic/82930-nu-tu-cia-mafijozas-ft-ernis-mafas/ Pavyzdys, kad istorijoje yra tokių situacijų, kai priimami įrodymai net ir praėjus 24 valandoms ir dėl to nedaroma didelės problemos, čyteris vis tiek būna tinkamai nubaustas, nes paprasčiausiai juk čytinimas pažeidžia žaidimo taisykles. https://forumas.rls.lt/topic/71253-anoniminis-papeikimas-tpaba_akgandzia/
  12. Atmesta. Dėl netinkamų blokavimų rašome skundus, o ne papeikimus.
  13. Nesutinkant su blokavimo sprendimu rašomas SKUNDAS, o ne papeikimas. Jei skundas būtų patvirtintas ir blokavimas būtų neteisingas, tada ir būtų galima rašyti papeikimą. Iki to laiko tariu sudie.
  14. Žaidėjas yra komandos narys, tad ir papeikimą kurk komandos narių papeikimų skiltyje.
  15. Stebuklingai Skirmantas čia nepateko - tai yra faktas. Ar įrodymai tinkami? Faktas, kad netinkami. Netikiu, kad į patalpą buvo patekta sąžiningai, ypač kai pats Skirmantas, jei būtų tikrai nekaltas, būtų stengęsis ginti savo pozicija ir įrodinėti, jog jis yra nekaltas - nors kaip tu čia ką įrodysi, kadangi pagrindinė atmazkė "nekrovė objektų" yra nesąmoninga - jei nekrovė objektų, daraisi įrodymus, o padaręs RR prašai 4lvl unjailo (jei dėl maištavimo pakiltų laikas). Suprantu, jog įrodymai nėra tinkami, tačiau netikiu Skirmanto sąžiningumu ir žaidėjas yra blokuojamas. Jei Skirmantas nesutinka su šiuo blokavimu, jis turi pilną teisę dėl jo ginčytis skundų skiltyje, tačiau jei yra sąžinės, bus prisiimta atsakomybė.
  16. Galėtų Skirma tiesiog prisipažint, kad pralekė su smcm tą sieną ir fsio. Man vienam gaila diskutantų laiko? Xd

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.