Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Andrius_Kepsnys

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Neutralus

Apie Andrius_Kepsnys

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. c'mon ar čia normalu nemokamai gydytis mašinas? + Dėl tavo nuosavos darbinės paskirimo manau tikrai gerai būtu. bent jau žaidėjai rūpintusi mašinomis o ne mėtytu kur papuola
  2. Na tarkim degalinėse tekto, bet tas prikolas kad free žmonės taisosi mašinas muša iškvietimus
  3. Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Kepsnys Pasiūlymo aprašymas: Šitam serveryje yra darbų kuriuos iškviečia gal tik pora kartu per dieną ir jie galiausiai tampa nenaudingi nes patys žaidėjai ir be jų gali pasidaryti viską. Tarkim mašinos sutaisymas yra net bugas nes kai nuveži taisyti tau atskaito 100 o kai bandai išvažiuoti tau vėl prideda 100 tai realiai už dyką pasitaisai o mechanikai tarkim prašo 50, tai logiška kad niekas jų ir nekvies. Arba kuro pildymas, degalinėse užsipila ir laimingi, arba su komandom. Realiai lieka tik akumuliatoriaus pildymas bet ir tas labai negreitai išsikrauna . Mano pasiūlymas yra gan įvairus. 1 dalykas kad žaidėjai pataisyti mašina paklotų apie 200. Sutaisyta ta kur 100 atima ir prideda vėliau. Išimti degalines, arba apmokestinti jas dar labiau. Bei toks nežinau ar priimsit bet siūlau padaryti gala su visokiais darbinių car užstatimais tai tiesiok kai įsidarbini tau paskiria mašina darbine ir jos negali pasikeisti. Pasiūlymo nauda serveriui: Daugiau veiklos darbams, iškarto ir on didesnis. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.