Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Respektas_Respektas

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    3.137
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    11

Pranešimai, kurių autorius Respektas_Respektas

  1. prieš 10 valandų, Mister_Marino parašė:

    Skrudžo ir nereikėjo serveryje online, jis išrinkdavo atsakingus asmenis, pvz Makaras, prabuvo serveryje direktoriaus prižiūrėtojo kėdeje vienerius metus, manau nėra ką ir lyginti.

     

    Sveikas Tazai, senai bematytas kaip ir aš pats. Parašei labai įdomų tekstų su labai aiškiais argumentais, norint pataisyti situacija manau neužtenka pakeisti DP. Nenoriu pasakyti, kad reikia keisti kitus komandos narius, bet kaikuriuos. Serveryje pradėjau prisijunginėti jau gal savaitę, šią paskyrą atšaldą vakar ar užvakar, žaidžiau su nauja paskyra, nemačiau serveryje tvarkos, mačiau tavo sakytus ,jetpack" ir daug dalykų kuriuos tu parašei, nors per visą savaitę buvau prisijungęs max 300min.

     

    Visada įdomu paskaityti tavo nuomonę.

    Tu matyt nebuvai tada, kai Skrudžas patikrindavo skundus ir papeikimus kartą į mėnesį, poto prisižadėdavo, kad jau bus permainos, tada vėl prapuldavo :D 

  2. 7 minutes ago, DemoBumer parašė:

    Iš tikrųjų taip. Geras ginklas (automatinis,elektrinis) 160e. Po to,jam vis tiek reiks keisti vidurius,nes stockiniai ilgai nelaiko. Papildomi 100e išsileidžia. Po to pirkt papildomų baterijų,smart chargerį. Dar 150e išsileidžia. Nu,o jei dar nusiperki glocką kaip aš.. išlaidų išlaidos. Be 600e niekur nedingsi norint pažaist prieš rimtesnius :)

     

    Šiaip įdomu buvo sužinot. Ačiū :)

  3. prieš 2 valandų, The_Vodkius parašė:

    Nu vistiek niekada nepamiršiu, kai kažkieno prisistatyme pasisveikindamas parašiau 2 žodžius, o "taisyklė" buvo, kad reikia 3 parašyt ir už tai įspėjimą gavau;D

     

    Tau išvis negerai? Pats paskaityk dar kokius kelis kartus ką parašei ir pagalvok. Tai jei reikia 3 žodžių, parašai 2, gauni įspėjimą. Kas čia blogo? Puikiai atlieką savo darbą tas, kuris įspėjo tave..

    Geriau įspėkit savo smegenus, nes jie tokie jau afk išėję,

  4. Aš tai manau galim šiek tiek pagieštint ir suvienodint mutes/jailus, bet 5,4k s mute biški yra KOSTMOSAS manau :D Tikrai atrodo per daug. Ir šiaip, kam griežtint, juk ir taip gana ilgai užtrunka kol būni užtildytas ar būni jaile ir manau poto jau nebesinori vėl iš naujo gaut mutės ar jailo. O jei pailgės tas laikas, tai bleee, kiek laiko turėsi praleist kol praeis, tikrai per daug. Čia aš taip manau.

  5. Aš dar šiandien pagalvojau, kam reikalingos skirtingų laikų bausmės už event trukdymą, atrankos trukdymą? Gal būtų visai logišką tas bausmes, kurios yra po 2000s ir 1800s suvienodinti ir padaryti visas vienodas. Nu nes čia nėra didelio skirtumo, ar 1800 ar 2000s. Čia kaip palikę nuo seno kažkodėl, taip ir likę. Tai būtų ten visos, ar naujokui trukdai, ar event, ar atranką, visom bausmėm 2000s.(Nu arba 1800)

     

     

    O dėl šito pasiūlymo. Nu visai logiška, bet manau tai reikėtų taikyt jau už tokius grubius įžeidinėjimus per /vp.

  6. On ‎2017‎-‎05‎-‎14 at 00:25, Tazas_Romero parašė:

     

    čia ir tai savanoriška praktika, ne pagal studijų tvarkaraštį :D 

     

     

    jau iššifravai? Wilno life kažin ar bus, gal šiaip bloguose fotkių pamėtysiu

     

    šį kart dėl amžiaus xDD

    Gavai praktika? Priėmė?

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.