Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Rick_Mendez

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    40
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Neutralus

1 Sekėjas

Apie Rick_Mendez

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

1.460 profilio peržiūros
  1. Na Tu pagerintas esi. Sita acc 24h baninti turejai.
  2. Tau Smecheri tik ,kad uzbanint, o kad cia jokio aimo nebuvo tai nesvarbu. As jau zinojau, kad jis pareina, nes saudemes, as buvau ant stogo. Nusokes jau zinojau, kad jis uz nugaros man... O taiklumas tiesiog pasiseke, leiskit zaisti, tikrinkit stebekit, as jum sakau jokio aimo nebuvo...
  3. As su juo saudziausi ir nusokau nuo stogo, jis parejo iki manes, o as jau ji pasitikau zinodamas, kad jis uz manes ir taip gavosi greit atsisukau,tiesiog jis vietoje stovejo ir as pataikiau visas kulkas, nes buvo tiesiai pries mane. Pralaimejo du grobimus is eiles, buvo pikti, bando kersyt.
  4. Sveikas D0nt. Ar gali paziureti kur problema, neveikia VVP, raso , kad nepavyksta pasiekti svetaines. Neveikia ir serveris, jau nuo vakar. Rodo,kad jis isjungtas... Ip 88.216.6.77

  5. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Deividas_Gti Pažeidimo aprašymas: Cia, kai admina saudai ir nesugeba apsiginti, taigi nusoviau Deividas_Gti ir gavau /jail uz civiliu saudyma, as pats zaidime niekur nedirbu. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  6. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Annie_Dawson Pažeidimo aprašymas: free jail, atlekiau i baze pora kart soviau ir dejo /jail atrankos trukdymas, nors jokios atrankos nebuvo, dar chat paejau i virsu ir nieko nesimate, kad buutu buvus atranka. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  7. Bailys buvo skirtas Nightly_Buterfly. BAilys yra lietuviskas normalus zodis? Kur cia izeidimas? ir plius jis ne tau skirtas.
  8. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Matas_Rap Pažeidimo aprašymas: free /mute, kazkuris zaidejas /vc chate nusikeike, parasiau keiksmai?? /mute. Ir pats gavau /mute free Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  9. Jūs ,,vaikigaliai'' turetumet suprast kas yra keiksmai, o ne prie tokiu nesamoniu prisikabint. As manau vistiek turi buti baudziamas.
  10. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Rls_Auris Pažeidimo aprašymas: neteisingas /mutes dalinimas. As nesuprantu adminu kurie deda vos tik kad mute, nuotraukoj matosi trumpinys px, tai kokie cia keiksmai? Labai erzina buti visada uzmutintam vos tik kas. as manyciau, kad tokius reiktu bausti. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  11. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): Kaspiux_Meow Pažeidimo aprašymas: Na tikriausiai jau ne vienam atsibodo tie neteisingi mute uz kiekvieną žodį. Šįkart gavau /mute tikriausiai už dvi raites bl. Tai įdomu ką tai reiškia? Kur čia matomas keiksmažodis ar panašiai? Labai suerzina, kai tokie vaikai su savo komandom mėto visokius /mutes. Rašau papeikimą. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  12. Sveiki ar galit patikrint skundus?

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.